Fantasy Pleasure Geishaballen
Fantasy Pleasure Geishaballen
€ 7,99
Toevoegen aan winkelmandje
Fantasy Lystkugler  3
Fantasy Lystkugler  50
Fantasy Lystkugler  100

Fantasy Pleasure Geishaballen

5.0 (2)
€ 7,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

Vrouwen die hun bekkenbodem willen trainen of behouden en die hun zin in seks en gevoeligheid in de vagina willen vergroten kunnen daar de Fantasy Pleasure Geishaballen bij gebruiken.

We raden aan om een beetje glijmiddel op waterbasis op de kralen aan te brengen voordat je ze inbrengt.

Aan de geishaballen is een zacht, flexibel en zeer slijtvast touwtje bevestigd waarmee je de kralen er voorzichtig weer uittrekt. En eenvoudig, comfortabel en zeer veilig ontwerp.

Hoe de vaginale ballen te gebruiken:

Breng de geishaballen in je vagina in en span je bekkenspieren aan, zoals je doet wanneer je stevig knijpt voor regelmatige bekkenoefeningen. Het kan een goed idee zijn om liggend te beginnen met de oefeningen, totdat je gewend bent aan de kralen.

Liggend: Span je spieren aan en laat ze los voor niet langer dan 5 minuten, neem dan een pauze. Het is belangrijk om het correct te doen. Als je de oefeningen doet met de balletjes ingebracht, start dan de samentrekkende beweging in de rug bij de ingang van je anus. Verplaats dan de samentrekking naar voren in de richting van je vaginale spieren en probeer tenslotte je navel naar achteren te trekken.

Lopend/staand: Als je eenmaal sterk genoeg bent om met de geishaballen rond te lopen, doe je de oefeningen zonder dat je het merkt. Dit komt omdat de balletjes je spieren dwingen om samen te trekken om ze binnen te kunnen houden. De geishaballen herinneren je niet alleen aan knijpen, ze stellen ook eisen aan de manier waarop je het doet.

Je zult de kralen op geen enkele manier kunnen horen als je rondloopt.

Extra informatie

MATERIAAL: Natuurlijk rubber.
DIAMETER: 3,4 cm.
GEWICHT: 62 gr.
FTALAATVRIJ: Ja.
WATERBESTENDIG: Ja.
GEBRUIKERSHANDLEIDING: Engels.

PRODUCTNUMMER: 11503.
Klantrecensies
Klantrecensies (2)
Kanonkogels :P

Dit zijn de perfecte vaginale ballen voor mij! Ik vind het super fijn dat zowel touw als balletjes van hetzelfde materiaal zijn. Hierdoor zijn ze super eenvoudig in te brengen en schoon te maken, en dan nog het meest hygiënisch. Daarnaast vind ik de maat en het gewicht van de ballen goed en moet er echt aan gewerkt worden om ze hoog te houden. Hetis een goede service dat er in de beschrijving ook gewoon een overzicht is van hoe ze te gebruiken. Ik heb er veel aan gehad toen ik met de bullets begon. Alle meisjes zoudenserieus moeten overwegen om in zo'n set te investeren, want ik kan er helemaal niets slechts over bedenken. Meer informatie

-
5 5 1
Leuk en gebruiksvriendelijk

Mooi materiaal en gewicht is perfect voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het spelen met ballen, maar niet zeker weten of het iets voor hen is. Het is gemakkelijk om de ballen in te brengen en het geeft een goede variatie in het voorspel met zowel één als twee ballen. Het touwtje dat de ballen bij elkaar houdt is omhuld met rubber, hierdooris alles makkelijk schoon te houden en het gewicht geeft veel plezier tijdens het trainen. Sterk aanbevolen! Meer informatie

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be