Satisfyer

Iedereen verdient het om seksueel welzijn te ervaren. Satisfyer integreert baanbrekende technologie in hun seksspeeltjes tegen toegankelijke prijzen. De combinatie van elegante ontwerpen en plezier is in perfecte harmonie, waardoor Satisfyer meer dan 180 International Design Awards heeft gewonnen.

Alle producten

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
Alle 95 producten bekijken
Je hebt 48 van de 95 producten bekeken
Meer tonen

Satisfyer heeft de wereld stormenderhand veroverd

Satisfyer Pro 2 - een echte bestseller

De afgelopen jaren heeft Satisfyer de seksspeeltjesindustrie stormenderhand veroverd. Het is echter niet moeilijk te begrijpen waarom. Met hun revolutionaire en prijswinnende producten zijn ze in een mum van tijd een grote hit onder vrouwen geworden. Hun innovatieve technologie heeft een reeks speeltjes gecreëerd die gegarandeerd elke vrouw een orgasme zullen bezorgen. De effectieve druk- en geluidsgolven stimuleren indirect de clitoris, zonder dat deze overprikkeld en gevoelloos wordt. Dit maakt het mogelijk om het plezier zo lang voort te zetten als je maar wilt!

Een product dat vooral indruk heeft gemaakt, is de Satisfyer Pro 2. Het is in recordtijd een bestseller geworden. Met de redelijke prijs en de onberispelijke technologie is The Pro een van de meest populaire sextoys voor vrouwen op de markt geworden.

Het enige waar sommige mensen vaak niet zeker van zijn, is of ze in plaats van de Satisfyer voor een Womanizer moeten gaan. Het kan namelijk moeilijk zijn om tussen deze twee te kiezen omdat ze veel dezelfde functies hebben. Het meest opvallende verschil is de prijs; de Womanizer is duurder.

Een Satisfyer kopen; betreed een wereld van plezier

Hoewel Satisfyer Pro 2 het bekendste product in de collectie is, zijn er ook andere modellen die veel erkenning verdienen. Neem bijvoorbeeld de Pro Deluxe Next Generation. Deze Satisfyer is voorzien van 11 verschillende en stille trillingspatronen en een prachtig ontwerp.

Met hun clit-zuigtechnologieën kun je zelfs producten proberen die bedoeld zijn om beide partijen als koppel te stimuleren. Als je Pro 4 Koppels vibrator van Satisfyer koopt, zul je al snel merken waarom. Deze topper heeft twee motoren, waarbij de ene de clitoris stimuleert met luchtdrukgolven, en de andere unieke trillingen creëert die door beide betrokkenen kunnen worden gevoeld. Dit zal een spannende en intieme ervaring opleveren voor iedereen!

De clit-zuigtechnologie van Satisfyer is toegepast op een reeks producten die allemaal erg gebruiksvriendelijk zijn. Op de verschillende modellen vind je meestal maar 1 of 2 knoppen. Eén om de toy aan/uit te zetten en één om de trillingen te regelen. Dit ontwerp maakt het voor iedereen heel gemakkelijk om de verschillende modellen te gebruiken.

Satisfyer voor mannen?

Lange tijd zijn deze seksspeeltjes alleen voor vrouwen ontworpen, maar nu zijn ze ook begonnen met het maken van Satisfyer voor mannen. Met Satisfyer Men bijvoorbeeld, kun je je hand wegleggen en de masturbator je penis laten hanteren, terwijl de ongelooflijke zuigtechnologie je naar een ongeëvenaarde climax leidt. Dit product is ontworpen in samenwerking met de pornoster Rocco Siffredi, om je een unieke en geestverruimende ervaring te bezorgen. De Satisfyer Men wordt geleverd met een standaard sleeve die verwisselbaar is, zodat je verschillende patronen kunt uitproberen.

In een wereld waar producenten van sextoys vechten om de aandacht van de klanten, hebben seksspeeltjes van Satisfyer het zeker gehaald. Het is een geweldig merk dat is blijven bestaan. En we zijn enthousiast om te zien wat ze nog meer te bieden hebben. Hoe dan ook: je kunt er zeker van zijn dat wij bij Sinful vooraan in de rij staan om nieuwe producten van Satisfyer te kopen die ze introduceren!

Heb je vragen over de producten of dingen in het algemeen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be