Welkom bij Sinful

Wij zijn een Europees e-commerce bedrijf voor seksspeeltjes en de grootste in Scandinavië. Sinds 2008 inspireren we mensen om een beter en speelser seksleven te krijgen. Ons team bestaat uit meer dan 200 toegewijde medewerkers, die samenwerken op ons hoofdkantoor en in ons magazijn in Denemarken.

We zijn de trotse ontvangers van de Deense 'Entrepreneurship Award voor E-Commerce' 2017 en 2018, evenals de Deense 'Gazelle Award' van 2015 tot 2021. Om de Gazelle Award te ontvangen, moet een bedrijf tot de meest succesvolle bedrijven van alle sectoren in Denemarken behoren, een positieve groei hebben laten zien en de omzet hebben verdubbeld over een periode van vier boekjaren.

Missie

Onze missie is mensen inspireren om een rijker en intenser seksleven te ervaren. We willen meer liefde en intimiteit in het dagelijks leven brengen. Sinful heeft een grote passie voor de speelsheid die seksspeeltjes en erotische producten helpen creëren, en we werken er elke dag hard aan om onze klanten te inspireren tot meer speelsheid.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen bij een beter seksleven en onze klanten de best mogelijke ervaring bieden wanneer ze bij ons winkelen. Wij weten veel van seksspeeltjes en staan te popelen om deze kennis aan jou door te geven, zodat jij je liefdes- en seksleven kunt verrijken

Bekijk voor meer informatie de video over Sinful. Je kunt Engelse ondertitels inschakelen door op de knop 'Ondertitels/ondertiteling' te klikken.

De mensen achter de schermen

Sinful is in 2008 opgericht door het Deense echtpaar Mathilde Mackowski en Tonny Andersen. Het bedrijf begon als een droom gebaseerd op het inspireren van mensen voor een beter en speelser seksleven, en op het bieden van de beste producten en begeleiding aan klanten. De twee werkten met drive en focus samen, namen steeds meer mensen aan en het bedrijf bleef groeien. 10 jaar later kwam hun droom dan écht uit. We inspireren mensen echt elke dag om meer te lachen, meer te spelen en meer lief te hebben. En dat zullen we met trots blijven doen.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be