TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickGratis verzending boven €45

Pers

Wil je opgenomen worden in onze perslijst, heb je interesse in een interview of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met ons via pr@sinful.com.

Sinful is het grootste e-commerce bedrijf van Noord-Europa op het gebied van seksspeeltjes. Met acht Gazelle awards op rij behoren we tot de snelst groeiende bedrijven in Denemarken. Ons internationale team bestaat uit meer dan 180 medewerkers, die vanuit ons hoofdkantoor en warenhuis in Aarhus, Denemarken elke dag onze klanten inspireren tot een beter en speelser seksleven.

Sinful is de trotse ontvangers van

  • Børsen Gazelle Award in 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022
  • Online retailer van het jaar bij de XBIZ Europa Awardshow in 2021
  • "Best export case" in 2018
  • De e-commerce award "One of a kind" (Årets E-ner) in 2017

Onze markten

België - Denemarken - Zweden - Noorwegen - Finland - Verenigd Koninkrijk - Frankrijk - Duitsland - Nederland - Oostenrijk - Zwitserland

A Playful Sex Life

Sinful is ontstaan vanuit de missie dat iedereen recht heeft op een speels seksleven. We willen iedereen inspireren om meer te spelen, meer lief te hebben en intimiteit in het dagelijks leven te verwelkomen. Onze passie voor spelen, seksspeeltjes en erotische producten zorgt voor prachtige, leuke en plezierige ervaringen.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om het seksleven te krijgen waar ze van dromen en we werken er keihard aan om die wens in vervulling te laten komen - elke dag opnieuw.

Onze klanten moeten de beste en veiligste ervaring hebben wanneer ze bij ons winkelen. Daarom delen we graag onze grote kennis over seks en seksspeeltjes, om daarmee het seks- en liefdesleven te verrijken.

Van twee naar veel meer

Sinful is in 2008 opgericht door Mathilde Mackowski en Tonny Andersen. Ze hebben Sinful opgericht vanuit de droom mensen te inspireren tot een beter en speelser seksleven en om klanten de beste producten en de beste begeleiding te bieden.

Met hard werken en vastberadenheid werd het kleine bedrijfje van twee omgevormd tot een van de snelst groeiende bedrijven van Denemarken met meer dan 180 werknemers. De droom is uitgekomen en we inspireren mensen dagelijks om meer te lachen, te spelen en lief te hebben en dat zullen we zeker blijven doen!

Producten met passie

Onze passie voor de producten die we verkopen, heeft zonder twijfel geholpen om het grootste e-commerce bedrijf in Noord-Europa te worden op het gebied van seksspeeltjes.

Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op beurzen en bij leveranciers van over de hele wereld. Ons assortiment is altijd up-to-date met de nieuwste producten, en bij het selecteren van nieuwe producten luisteren we goed naar de wensen van onze klanten.

Naast een groot assortiment van diverse merken, hebben we ook een eigen collectie van populaire seksspeeltjes. Deze collectie is exclusief bij Sinful te koop. Dankzij onze grote kennis van de branche en de wensen van onze klanten, weten we wat er in de markt ontbreekt én wat er beter kan. Daarom zijn we ontzettend trots op onze eigen merken, waarvan we overtuigd zijn dat deze bijdragen aan een revolutie in de seksspeeltjes industrie over de hele wereld.

Een goed verhaal

Sinful wist de wereld te veroveren en elk jaar te groeien. Onder andere door te focussen op een sterke boodschap. We weten dat media essentieel is om ons verhaal over te brengen en daarom is dit ook een van onze belangrijkste agendapunten.

We sturen regelmatig persberichten uit met gekke en leuke invalshoeken over seks en seksspeeltjes, die bij vrijwel iedereen een glimlach op het gezicht toveren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vanaf de oprichting van Sinful zijn we er trots op dat we tools en kennis bieden voor een gezond en speelser seksleven, door marktleider te zijn op het gebied van seksspeeltjes. Bij Sinful beseffen we dat onze producten materialen en batterijen bevatten, die samen met het gebruik van seksspeeltjes een negatieve impact hebben op het milieu. Daarom zijn we begonnen met de implementatie van een gezondheid- en milieu specifiek plan, om zo een duurzamer bedrijf te worden.

Beleid en rapportage

Download hier ons Duurzaamheidsverslag:

Sinful is een trots lid van de UN Global Compact (UNGC).

Klokkenluidersregeling

Ga naar de klokkenluidersregeling van Sinful (in Engels)

Logo van Sinful downloaden
Download foto's van Sinful's medeoprichter
Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefKrijg 10% korting op je volgende aankoop

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful