TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickGratis verzending boven €45

Womanizer

Womanizer is een innovatief merk voor vrouwen dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Hun gepatenteerde Pleasure Air Technology stimuleert de clitoris zonder direct contact, waardoor overstimulatie en desensibilisatie worden vermeden. Met een Womanizer ben je zeker van een orgasme.

Womanizer - Je nieuwe favoriete toy

Unieke technologie en innovatieve ontwerpen

Wauw. Dat is alles wat er gezegd hoeft te worden. Womanizer is ronduit geweldig en het is geen wonder dat de kleine sextoy de wereld veroverde toen het in 2015 werd gelanceerd. Het product is uitgevonden door een Duits stel dat een nieuwe technologie ontwikkelde met de naam Pleasure Air Technology. Pleasure Air Technology maakt het mogelijk om de clitoris te stimuleren zonder zelfs de clit aan te raken, maar door alleen gebruik te maken van lucht. Het product werkt door lucht uit te blazen en met een ongelooflijke snelheid naar binnen te zuigen om je clitoris te plagen met pulserende drukgolven. Tot op de dag van vandaag is de revolutionaire toy nog steeds de enige in zijn soort.

Ondanks het unieke hightech design is de Womanizer eigenlijk vrij eenvoudig in gebruik. Je plaatst hem gewoon op je clit en dan doet hij al het werk voor je. Makkelijker kan het niet. Het product is vooral geschikt voor solospel, maar het is ook heel leuk om hem met een partner te gebruiken. Laat je partner het apparaat en de intensiteit overnemen (als je dit aandurft) of gebruik de Womanizer terwijl je gepenetreerd wordt voor een zinnenprikkelende sekservaring en een krachtig orgasme.

Sextoys van Womanizer kopen - meer dan alleen een vibrator

De eerste Womanizer-sextoy op de markt was W100. Het had een langwerpig ontwerp dat niet veel verschilde van de sextoys die al in de meeste nachtkastjes te vinden waren. Het W100-model sloeg aan bij de meeste mensen, maar sommige klanten lieten weten dat de stimulatie iets te intens was voor hun. Het Duitse merk nam de feedback in overweging en lanceerde het product in een nieuwe en verbeterde versie, de Pro W500. En wat een apparaat! Het nieuwere model heeft een ergonomisch ontwerp met een betere grip en je kunt wisselen tussen 8 verschillende intensiteitsniveaus. Met deze en zelfs met nieuwere versies, kunnen meer vrouwen de sensationele en unieke stimulatie ervaren.

Kun je sextoys van Womanizer Premium vergelijken met andere producten? Het korte antwoord is nee. Het is compleet uniek. Net als een clitorisvibrator, geeft het een uiterlijke stimulatie rond de clitoris. Maar het is zoveel meer dan alleen een vibrator en vanwege zijn unieke eigenschappen moet het gewoon ervaren worden. Verwen jezelf. Jij kunt ook een Womanizer kopen en voor een ervaring gaan die je verwachtingen op seksueel genot zullen overtreffen.

Voorkom overstimulatie met de Womanizer Premium clitorisafzuiging

De meeste vrouwen vinden het makkelijker om een orgasme te krijgen als ze gestimuleerd worden op de clitoris. Daarom behoren producten zoals clitorisvibrators en magic wands tot de meest populaire sextoys op de markt. Het nadeel van deze types is dat ze de clitoris vaak overprikkelen. Als je het gevoel hebt dat je steeds meer intensiteit nodig hebt om stimulatie te bereiken, kan het een goed idee zijn om een pauze te nemen van je kleine vriend. Het is belangrijk om de gevoeligheid rond je clitoris te behouden, zodat je nog steeds het genot van een tong of vinger kunt voelen.

Met de Womanizer clit-zuigtechnologie vermijd je het risico van overprikkeling omdat het niet in direct fysiek contact komt, maar alleen stimuleert met lucht. Dit betekent natuurlijk niet dat het niet krachtig of intens is. Iedereen die de Womanizer clit-zuigtechnologie heeft geprobeerd, weet hoe intens het echt kan zijn. Het verschil is dat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken zonder je gevoeligheid te verliezen en een pauze nodig te hebben.

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefKrijg 10% korting op je volgende aankoop

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2023 Sinful