ohhcean

De eerste seksspeeltjes gemaakt van gerecycled oceaanplastic ter wereld.

De eerste collectie seksspeeltjes gemaakt van gerecycled oceaanplastic ter wereld. De ohhcean-collectie bevat zijdezachte, met siliconen bedekte seksspeeltjes die oud plastic nieuw leven inblazen. Zelfs een kleine druppel kan een beweging beginnen.
En we zijn enorm verheugd om de eerste golf te starten.

“Hard plastic gemaakt van 100% gerecycled oceaanplastic”
Ga mee op
ontdekkingsreis
Volg de reis van de plastic dopjes. Van het verzamelen door lokale vissers, tot het verwerken, transformeren en veranderen in prachtige nieuwe ohhcean seksspeeltjes.
 • Process alt text
  Vissers verzamelen plastic van, in en rond de oceaan
 • Process alt text
  De hard plastic dopjes worden getransformeerd met #tide's recyclingexpertise
 • Process alt text
  De verzamelde dopjes zijn een stap dichter bij het worden van plastic granulaatkorrels
 • Process alt text
  Eerste deel van het plastic transformatieproces
 • Process alt text
  Plastic granulaatkorrels klaar om leven te geven aan onze ohhcean producten
 • Process alt text
  De transformatie is voltooid. De eerste seksspeeltjes van gerecycled oceaanplastic ter wereld.
 • Story alt text
  We zijn
  enthousiast!
  Mathilde Mackowski, Co-Founder

ohhcean® door Sinful

Wat is ohhcean?

Ontdek met ohhcean de eerste collectie seksspeeltjes ter wereld gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Met deze innovatie zijn we een nieuw hoofdstuk begonnen. Een kleine stap in de goede richting. Weliswaar een druppel in de oceaan, maar zelfs de kleinste druppel kan een beweging in gang zetten - en met deze collectie zijn we ontzettend blij om de eerste golf op gang brengen.

De gloednieuwe ohhcean-collectie biedt drie seksspeeltjes, gemaakt van gerecycled oceaanplastic en bedekt met een dunne laag zijdezachte siliconen. De producten zijn duurzame klassiekers die we allemaal kennen en waarderen - een krachtig magic wand, de luxueuze G-spot vibrator en de intense body vibrator. Alle drie zijn ze volledig oplaadbaar, hebben zeven verschillende vibratiepatronen en worden geleverd in een milieuvriendelijke verpakking.

Alle producten van ohhcean worden vervaardigd in samenwerking met #tide, een van de meest toonaangevende organisaties ter wereld op het gebied van upcycling en recycling van oceaanplastic. Het is een samenwerking waar we erg trots op zijn, om meerdere redenen. #tide verzamelt in samenwerking met goede doelen het plastic in en rond de zee in Zuidoost-Azië. Niet alleen maken zij materiaal gemaakt van 100% gerecycled oceaanplastic, dit wordt ook nog eens volledig geproduceerd met duurzame energie.

Seksspeeltjes gemaakt van gerecycled oceaanplastic

Zoals gezegd is de collectie van ohhcean gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Maar wat houdt dit precies in? Alle seksspeeltjes in deze collectie worden gemaakt van plastic dat is gevonden in de oceaan en omgeving, plastic dat in de oceaan dreigt te eindigen.

Het plastic wordt door lokale vissers verzameld in en rond de oceaan, rivieren en meren. Deze vissers worden opgeleid en betaald om het materiaal op te verzamelen en te sorteren. Er worden verschillende soorten plastic ingezameld, zowel polyethyleentereftalaat (PET) als polypropeen (PP). PET is een makkelijk recyclebare thermoplast, frisdrankflesjes worden er bijvoorbeeld van gemaakt. De dopjes van deze flessen eindigen via het recyclingproces uiteindelijk in onze ohhcean producten.

Zodra het plastic materiaal uit de oceaan en alle nabijgelegen omgeving is verzameld, wordt het geregistreerd, schoongewassen en in zeer kleine stukjes versnipperd. Vervolgens worden de snippers met duurzame energie getranformeerd tot een nieuwe grondstof.

Hoe is Sinful's ohhcean ontstaan?

Het is een lange reis geweest voor Mathilde Mackowski (mede-oprichter van Sinful) en haar team om met ohhcean de finish te bereiken. Met een toegeweid team en intense samenwerking met de meest specialistische professionals in het veld, werden alle elementen samen gebracht. Sinful's ohhcean moest staan voor luxe seksspeeltjes met een gerecyclede kern. De collectie zou qua prestatie niet onderdoen voor soortgelijke producten én geproduceerd worden onder ethisch verantwoorde omstandigheden..

Door de samenwerking met #tide kwam de droom van Sinful's ohhcean uit. Dankzij hun expertise in upcycling en recycling van oceaanplastic. #tide was de partner die we nodig hadden, omdat hun focus ligt op transparantie en ethisch hoge normen in de hele productieketen.

Bewust omgaan met het milieu en grondstoffen, dat is het uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van Sinful's ohhcean collectie. Naast gerecycled plastic, beschikken de producten over herlaadbare batterijen en worden geleverd in verpakkingen van karton. Deze collectie is al meer dan een jaar onderweg en bevat tot nu toe drie verschillende seksspeeltjes. De ambitie is om het assortiment uit te breiden met meer. Veel meer.

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 21.00 uur

service@sinful.be