Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen
€ 19,99
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls Product 1
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls Hand 50
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls Pack 90

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen

5.0 (4)
€ 19,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen is een set stijlvolle lustballen, zowel te gebruiken tijdens sexy spel als voor bekkenbodemtraining.

Deze twee metalen ballen zijn niet bijzonder groot (diameter 2 cm) en vereisen daarom sterke bekkenbodemspieren om ze op te houden. Vuistregel is: hoe kleiner en zwaarder de kegelballen, hoe moeilijker het is om ze omhoog te houden.

Het is een set echt mooie ballen met een glanzend oppervlak in goudkleur.

Experimenteer met de ballen met je partner. Wanneer je de bal inbrengt, zul je merken hoe ze vanbinnen werken, wat erg stimulerend kan zijn.

Zoals gezegd zijn de ballen ook zeer geschikt om te gebruiken om je bekkenbodem mee te trainen. Begin met liggen met de ballen erin en knijp je spieren samen rond de ballen. Als je sterk genoeg bent, kun je misschien met ze rondlopen.

Let op! Je hoeft niet bang te zijn dat de ballen binnenin je 'kwijtraken' of dat je ze er niet meer uitkrijgt. Je kunt ze eenvoudig met je vingers verwijderen of ze eruit duwen. 

Extra informatie

MATERIAAL: Metaal.
DIAMETER: Ca. 2 cm.
GEWICHT: Ca. 30 gr per bal.

PRODUCTNUMMER: 13264.
Klantrecensies
Klantrecensies (4)
Perfect

De beoordeling van de vrouw was absoluut ongelooflijk. Gemakkelijk te gebruiken en precies het juiste gewicht om precies de juiste hoeveelheid weerstand te bieden.

-
5 5 1
Lovely Ben-Wa ballen

Deze Ben-Wa Trainingsballen zijn geweldig voor de bekkenbodem. Het oefende mijn spieren en ik voel me erg gestimuleerd en tevreden.

-
5 5 1
Mooie Ben-Wa Geish ballen

Ik ben erg gewend om met deze Ben-Wa ballen te oefenen, ik vind ze leuk. Deze Ben-Wa ballen zijn geweldig voor het trainen van de bekkenbodemspieren, en ik voel me dan ook behoorlijk gestimuleerd en tevreden. Ik raad ze ten stelligste aan, en kan niets anders te zeggen dan: probeer ze! Meer informatie

-
5 5 1
Ben-Wa trainingsballen

De balletjes zijn verrassend klein en van zeer hoge kwaliteit. Ze voelen zwaar aan in de hand, maar dat maakt ze niet ingewikkeld om te hanteren tijdens het oefenen. Ik heb gemerkt dat de training ook tot in de buikspieren reikt, iets wat absoluut positief is. Ik raad het aan! Meer informatie

-
5 5 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be