LELO Sensua suède zweep
LELO Sensua suède zweep
€ 49,99
Toevoegen aan winkelmandje
LELO Sensua Ruskindspisk  1
LELO Sensua Ruskindspisk  2

LELO Sensua suède zweep

3.9 (5)
€ 49,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

LELO Sensua suède zweep is perfect als je graag nieuwe kanten van het erotische universum wil ontdekken. En voor wie een stijlvolle start wil die niet al te gedurfd is.

In feite kan men behoorlijk wat kracht zetten in het slaan met een zweep zonder dat het pijnlijk aanvoelt. Hoewel het een aantal hoge smakgeluiden geeft als je ermee slaat, voelt het meer als plagen dan als pijn. Dit komt door het zachte suède waar de zweep van is gemaakt.

De zweep is ook geweldig om over je lichaam te strelen, wat een zeer plagend gevoel geeft.

LELO Sensua heeft een handvat van acryl en staal, wat de zweep een stijlvolle afwerking en een zeer goede grip geeft. Het suède van de zwepen kan de eerste paar keer dat je het gebruikt wat pluisjes afgeven. Zo reageert echt suède in het begin.

Twijfel je over welk hulpmiddel je moet proberen voor zweepslagen en pak slaag? Bel of mail dan gerust met onze klantenservice, die klaar staat om je te adviseren bij je aankoop.

Extra informatie

MATERIAAL: Schapensuède.
TEGEN DE HUID: Zacht en comfortabel.
MAAT: 36 cm.
HANDLEIDING: Engels en Zweeds.

PRODUCTNUMMER: 10413.
Klantrecensies
Klantrecensies (5)
Sensueel en nog veel meer

Echt goede kwaliteit. Ligt goed in de hand En kan zowel zacht als harde worden gebruikt. De suede slierten zoemen niet maar kunnen toch een kleine rode striemen geven. Als zintuiglijke prikkel tijdens het ex-blinddoeken is het extreem erotisch Meer informatie

-
5 5 1
Hmm

Ik wil beginnen met te zeggen dat de afwerking mooi is en het goed in de hand ligt. Nu ben ik het type dat het positieve en negatieve samen neemt, dus klaagde ik niet en vroeg ik mijn geld niet terug bij Sinful, wat ik wel had moeten doen - en als ik alle andere positieve opmerkingen lees dan vraag me af of ik misschien een slecht geproduceerdproduct heb gekregen, maar kort en goed; alle suède slierten zijn kapot. En dan bedoel ik: helemaal kapot! Ik heb het waarschijnlijk maximaal 8 - 10 keer gebruikt en zebraken vanaf het eerste gebruik een voor een. Ik heb het beslist niet onoordeelkundig gebruikt, maar dynamisch en met zorg - natuurlijk heeft het af en toe voor opwindinggezorgd, maar mijn ervaring met dit product erg slecht is! Meer informatie

-
5 2 1
Echt een goede beginnerszweep

De zweep is echt goed voor zowel plagen als slaan. Het is echt fijn voor een beginner dat het veel geluid maakt als je slaat maar het niet zo hard aanvoelt.

-
5 4 1
Prima voor beginners

Mooi stimulerend materiaal voor zintuiglijk spel. Goed voor beginners als je kennis wilt maken met s/m-spellen.

-
5 4 1
Makkelijk te verbergen

KLEINE flogger, maakt een luid en stimulerend geluid terwijl de pijn van de slagen niet zo intens is. Voelt absoluut aan alsof het geschikt is voor ons die nieuwe gebruikers zijn van dit soort uitrusting. Aangezien het slechts een paar keer is gebruikt, moet de kwaliteit van het materiaal worden gezien als een beoordeling van de eerste indruk Meer informatie

-
5 3 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be