Rocks Off RO-120mm 10 Speed
Rocks Off RO-120mm 10 Speed
€ 9,99
ALS BESTE GETEST
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER  1
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER  2
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER  3
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER  5
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER  10

Rocks Off RO-120mm 10 Speed

4.0 (5)
€ 9,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

Het gaat niet om de maat, maar om het maken van een statement: Ondanks zijn formaat van 12 cm. is Rocks Off 120 een super effectieve clitorisvibrator, die trilt met een kracht die je buitengewoon lekker zult vinden.

Deze clitorisvibrator heeft in totaal 3 snelheden en 7 krachtige vibratiepatronen, zodat er altijd een patroon tussenzit dat bij je past. 

Rocks Off 120 lijkt op een grote kogel. Je raakt er de juiste plek gemakkelijk mee! Het product is strak qua ontwerp, en heeft precies de juiste maat om mee te nemen in je handtas of bagage.

De vibrator is bovendien waterdicht, waardoor je hem veilig meeneemt onder de douche of in bad. Het is ideaal voor solo play, maar het kan net zo spannend zijn om er samen met je partner mee te spelen! Voor een nog betere ervaring gebruik je je vibrator met een beetje glijmiddel.

Houd er rekening mee dat je het deksel met kracht moet vastschroeven wanneer je het wilt gebruiken. Vaak moet je het deksel ongeveer een halve slag verder losdraaien dan nodig is, om de trilling in te schakelen. Wanneer het deksel volledig is vastgeschroefd, zet je de vibratie aan door de knop 2 tot 3 seconden ingedrukt te houden. Schakel vervolgens tussen de vibratiepatronen door kort op te drukken. Zo vind je snel de beste match! Klaar met spelen? Druk dan simpelweg een paar seconden op de knop.

Extra informatie

MATERIAAL: Medische kunststof.
VRIJ VAN FTALATEN: Ja.
MAAT: 12 cm. x 2.7 cm.
WATERBESTENDIG: Ja.
TYPE BATTERIJ: 2x AAA (meegeleverd).
VIBRATIENIVEAU: 10 verschillende opties.
INTERFACE: 1 knop.
HANDLEIDING: Engels.

PRODUCTNUMMER: 10237.
Klantrecensies
Klantrecensies (5)
TELEURGESTELD ...

Ik keek er erg naar uit, maar ik moet toegeven dat ik zelden zo teleurgesteld ben geweest. De trillingen zijn echt zwak. Ware het niet dat ik mijn eigen, ongebruikte, batterijen onmiddellijk heb geplaatst, dan zou ik denken dat ze moeten worden vervangen. Er is geen verschil in de eerste 3 "niveaus". Ze zijn allemaal hetzelfde.Als je geen ZEER gevoelige clitoris hebt, zou ik een ander product zoeken. Als je iets goeds moet zeggen, dan is het dat de dikte goed is als het gebruikt moet worden in het"gat" Meer informatie

-
5 2 1
Fantastisch

Niet de beste vibrator die ik heb geprobeerd. Ik kom niet snel, maar deze vibrator was geweldig van begin tot eind. Comfortabel om vast te houden. Hij maakt echter veel meer geluid dan de 80 mm-versie Meer informatie

-
5 5 1
Zeer goed

De vibrator ligt goed in de hand en is goed voor het stimuleren zonder me verdoofd te maken. De vele verschillende instellingen zijn mooi voor verschillende tijden. Het doet zijn werk elke keer en tot nu toe zelfs minstens twee keer, wat ik anders niet gewend ben ;-) En dan was hij nog niet eens heel duur. Ik ben erg blij dat ik hetmheb gekocht. Meer informatie

-
5 5 1
Stuk

Ik ben super verdeeld over dit product. Het kan wel iets doen met de verschillende trilpatronen en het hete ontwerp, maar je raakt volledig lam in de hand als je een van die vrouwen bent die niet zomaar na 5 minuten een orgasme krijgt. Zelf ben ik daar beneden niet bijzonder gevoelig, en daarom duurt het gewoon langer om een orgasme te bereiken -of het nu met mijn partner is of niet, en na een tijdje voelt het alsof je hand slaapt, wat gewoon niet zo cool is. Maar ik vind het nog steeds het geld waard, want het isgeweldig om naar te kijken, aan te raken, bestand tegen water, en dan is het gewoon geweldig om te kunnen spelen met zo veel verschillende soorten trillingen - het maakt hetallemaal een beetje spannender Meer informatie

-
5 4 1
Leuk maar niet het beste

We hebben eerder een andere bullet vibrator gehad die krachtiger maar kleiner was. Sinful Magic 90 mm Maar deze is ook geweldig.

-
5 4 1
Voordelen
  • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
  • Discrete levering - met anonieme verpakking
  • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
  • Recht op retour - tot 365 dagen
  • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be