Sqweel 2 Oralsex Simulator
Sqweel 2 Oralsex Simulator
€ 34,99
Toevoegen aan winkelmandje
Sqweel Oralsex Simulator 2 1
Sqweel Oralsex Simulator 2 2
Sqweel Oralsex Simulator 2 3
Sqweel Oralsex Simulator 2 4
Sqweel Oralsex Simulator 2 5
Sqweel Oralsex Simulator 2 100

Sqweel 2 Oralsex Simulator

1.9 (5)
€ 34,99

Product stopgezet
scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht
Productomschrijving

's Werelds meest populaire orale sekssimulator "sqweel" is nu beschikbaar in een nieuwe en verbeterde versie. Maak kennis met Sqweel 2, klaar om je te verwennen met zijn 10 zachte tongen.

De Sqweel orale sekssimulator is een seksspeeltje dat echt anders is. Met zijn 10 prikkelende tongen kom je niet dichter bij het gevoel van gelikt worden! Pak gewoon de ergonomisch ontworpen Sqweel en laat hem doen wat ie het beste doet.

Recensenten, experts en consumenten over de hele wereld zijn dol op Sqweel, vooral omdat het zo realistisch aanvoelt. Sqweel is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

De tongen zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen en zijn super zacht. De 10 tongen van Sqweel kunnen op drie verschillende snelheden draaien, zodat je je favoriete intensiteitsniveau kunt kiezen. Je bedient de drie snelheden met de afspeelknop. Houd de knop drie seconden ingedrukt om de simulator uit te schakelen.

Nieuw bij de Sqweel Oral Sex Simulator 2 is dat de 10 tongen ook andersom kunnen draaien. Druk op de kleine knop naast de afspeelknop om de richting van de tongen te draaien. Als je nogmaals op de knop drukt, activeer je een flikkerfunctie waardoor het wiel met tongen de twee richtingen afwisselt. Deze flikkerfunctie is ook een nieuw detail van de Sqweel 2. Bovendien is het geluidsniveau aanzienlijk verminderd, hoewel we nog steeds niet kunnen beweren dat het product stil is.  

Gebruik glijmiddel wanneer je geniet van de Sqweel 2 om de sensatie te verbeteren. Het glijmiddel moet op waterbasis zijn. Breng een beetje glijmiddel aan op de rug van je hand en zet vervolgens de Sqweel aan, zodat de tongen het glijmiddel "oplikken".

De Sqweel 2 is relatief eenvoudig schoon te maken. Neem het wiel met de tongen uit de houder en maak het schoon. De houder zelf is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek; dit voorkomt dat er water in contact komt met de batterijen.

De simulator gebruikt drie AAA-batterijen, die apart moeten worden aangeschaft.  

Extra informatie

MATERIAAL: Medische siliconen.
VRIJ VAN FTALATEN: Ja.
VRIJ VAN LATEX: Ja.
LENGTE: 12,7 cm.
WATERBESTENDIG: Nee.
TYPE BATTERIJ: 3x AAA (niet inbegrepen).
GELUIDSNIVEAU: Niet stil.
INTERFACE: 2 knoppen.
GEBRUIKERSHANDLEIDING: Engels, Duits enz.

PRODUCTNUMMER: 12952.
Klantrecensies
Klantrecensies (5)
Kan maar één ding zeggen. AUTSJ!

Dit was de aankoop zeker niet waard helaas, had misschien te hoge verwachtingen. Ik vond het een gedoe om daar beneden mee om te gaan, en het was echt moeilijk om erachter te komen hoe het te doen. Als je te hard drukte, deed het pijn en stopte de rotatie. Als je te licht drukte, had het geen erg goed effect. En het idee alleen al dat het integengestelde richting kan draaien en van richting kan veranderen tussen heen en weer, opnieuw ongemakkelijk en uit. 1 keer gebruikt en daarna weggegooid! Meer informatie

-
5 2 1
Heel slecht

Werkte kort, en gaf geen goede of behoorlijke trilling. Het werkt door de rubberen tongen rond te draaien, maar ze voelen niet echt of fijn aan. Het is moeilijk te activeren/deactiveren door de vorm, en vervolgens ging het kapot de eerste keer dat ik het gebruikte. Kan het NIET aanbevelen. Meer informatie

-
5 2 1
Koop het niet

Deed helemaal NIKS voor mij! Ik was zo boos en teleurgesteld dat ik hier dat geld aan had verspild, dus het belandde in de prullenbak!

-
5 1 1
DE SLECHTSTE! Waarschuwing: niet kopen.

Het idee is goed en het materiaal op de "tongen" mooi, maar mijn eerste bestelling draaide helemaal niet. De knop lichtte gewoon op, maar de tongen zaten vast en bewogen helemaal niet. Sinful stuurde een nieuw product dat onmiddellijk startte, maar helaas duurde het draaien maximaal 5 minuten totdat de machine volledig werduitgeschakeld. Grote teleurstelling en op Engelstalige pagina's staan meer vergelijkbare, slechte recensies. Het lijkt erop dat de motor veel te zwak is, maar als defabrikanten het product aanpassen en een bijgewerkte variant maken, is het misschien een kans waard. Voor mij werd het gewoon lastig met retourneren, maar de klantenservicevan Sinful is geweldig. Hoop dat mijn andere items beter worden ... Meer informatie

-
5 1 1
Niet zo geweldig maar het proberen waard

Het werkte niet voor mij. Ik moest het te lang gebruiken en het glijmiddel verdween een beetje, dus het deed een beetje pijn. Je moet vrij vaak opnieuw glijmiddel aanbrengen. Maar ik vind het nog steeds een goed product en mensen zouden het moeten proberen Meer informatie

-
5 3 1
Voordelen
 • Gratis verzending - bij bestellingen van meer dan € 45
 • Discrete levering - met anonieme verpakking
 • Veilig winkelen - beveiligde betalingszone
 • Recht op retour - tot 365 dagen
 • Sinful's garantie - 100% kwaliteitsproducten

Dit vind je misschien ook leuk:

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be