Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Vrouw opent een Sinful adventskalenderVrouw opent een Sinful adventskalender
Nieuws
Author
Laatste upate:07/09/2023

Ondeugende adventskalender voor haar

Inhoudsopgave

Koop een ondeugende adventskalender voor haar. Maak december een maand vol plezier, genot en liefde. Dat wordt een kerst om nooit te vergeten.

Bij Sinful zijn we gek op kerst Het is een fantastische tijd, waar de nadruk ligt op cadeautjes, verrassingen en gezellige tijd doorbrengen met de mensen om wie we het meest geven. Het is een tijd vol tradities, die we elk jaar met veel plezier koesteren. Een van de nieuwste tradities, die ook de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt, is ongetwijfeld de adventskalender.

In het verleden waren ze alleen bestemd voor de allerkleinsten onder ons, die niet konden wachten tot het eindelijk kerstavond werd, maar gelukkig is dat nu niet meer het geval.  

Want nu kun je ook een ondeugende adventskalender voor haar kopen, die met zijn erotische inhoud jouw december zal vullen met verrassingen, plezier en seks. Als je klaar bent voor een kerst die een beetje ondeugender is dan anders, dan ben je hier aan het juiste adres.  

Alle opties vind je hieronder, maar als je iets meer wilt weten over de inhoud, lees dan nog even door. Daar gaan we wat dieper in op de vijf verschillende varianten waaruit je kunt kiezen, wanneer je een sexy adventskalender wilt kopen voor degene van wie je houdt.

Sinful Original Adventskalender

Sinful Original Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Verleidelijke gezelligheid met een ondeugende adventskalender voor vrouwen

Wil jij je partner verrassen met 24 kleine cadeautjes, die jullie helpen aftellen naar kerstavond, maar weet je niet precies wat het moet zijn? Maak je geen zorgen! We geven je niets minder dan vijf fantastische opties voor een sexy adventskalender voor de vrouw van wie je het meest houdt.

Bij Sinful hebben we de afgelopen jaren adventskalenders voor volwassenen ontwikkeld en geproduceerd, die er met hun spannende inhoud voor hebben gezorgd dat de laatste maand ook de lekkerste van het jaar wordt. En dat geldt natuurlijk ook voor dit jaar.

Met een adventskalenders voor haar krijgen zowel jij, als je partner een kleine pauze van het dagelijks leven. In december is dat vaak ook nog eens gevuld met de drukte van veel inkopen doen en de laatste voorbereidingen treffen voor de feestdagen. En het kan zelfs een heel goede investering in jullie relatie zijn. Tenminste, dat is de feedback die we elk jaar van onze klanten krijgen.

Er zijn veel stelletjes die in hun reviews aangeven dat onze adventskalender voor vrouwen de beste relatietherapie voor hen is geweest. Ze zijn opener gaan praten over seks, verlangens en fantasieën en dit heeft invloed op het dagelijks leven, omdat ze nu beter kunnen communiceren.

Lijkt een spannende adventskalender voor haar jou ook fantastisch, lees dan nog even door.

Sinful adventskalender met veel kleine kerstcadeautjes

We gaan nu dieper in op de vijf verschillende opties waaruit je kunt kiezen, als je je partner wilt verwennen met een ondeugende adventskalender voor haar.

  • Sinful Original Adventskalender
  • Sinful Premium Adventskalender
  • Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen
  • Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender
  • Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Zoals je kunt zien, zijn er maar liefst vijf verschillende adventskalenders. Het lijkt nu misschien wat verwarrend lijkt, we helpen je om de juiste adventskalender te vinden.

Als je een traditionele spannende adventskalender voor haar wilt met 24 erotische verrassingen, ga dan voor de Sinful Original of Sinful Premium. Welk model je moet kiezen, hangt een beetje af van jullie ervaringsniveau, maar daar komen we straks nog op terug. Dan geven we je namelijk een sneak peek van de inhoud.

Als je liever een ondeugende adventskalender koopt, waarbij je maar één luikje per week hoeft te openen, in plaats van elke dag, dan zou je deFour WeeksDeluxe of Four Weeks Premium eens van dichterbij moeten bekijken. Er zitten er in deze adventskalenders iets minder producten, maar ze zijn zeer exclusief en je krijgt absoluut waar voor je geld.

Wil jij je geliefde partner verwennen of willen jullie als lesbisch koppel een spannende december maand vieren? Dan is 12 Days voor Vrouwen  waar je voor moet gaan. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze ondeugende adventskalender veel heerlijke verrassingen volledig gericht op vrouwen, die haar naar de zevende hemel zullen sturen.

Lees hieronder verder, waar we jou een verdere introductie geven van de vijf adventskalenders, die slechts in een beperkte oplage beschikbaar zijn Dus waar wacht je nog op? Koop die ondeuegende adventskalender voor haar vandaag nog!

Een vrouw en een man staan dicht bij elkaar en kijken elkaar aan in een keuken

Spannende adventskalender voor haar: De 5 opties

Nu zullen we de spanning niet verder laten oplopen. We hebben je al een paar keer beloofd om wat dieper in te gaan op de verschillende opties, dus dat doen we nu! Lees hieronder verder en vind een heerlijke adventskalender voor de vrouw van wie je houdt en om wie je geeft.

Sinful Original Adventskalender

De populaire Sinful Original is uitgegroeid tot onze best verkopende erotische kalender voor koppels. Meerdere jaren op rij raakte deze in recordtijd uitverkocht.

De Original is vooral gericht op stellen die weinig, of nog geen ervaring hebben met seksspeeltjes. Als jullie vorig jaar tijdens de feestdagen de Sinful Original Adventskalender hebben uitgepakt, raden we je aan om dit jaar voor onze exclusieve Sinful Premium te kiezen.

Zoals beloofd, lichten we een tipje van de sluier om te laten zien wat deze heerlijke adventskalender voor vrouwen inhoudt. Achter de 24 luikjes vind je tal van producten voor zowel haar, hem én speeltjes waar je samen van kunt genieten.

Om precies te zijn, er zitten 13 heerlijke seksspeeltjes, 5 erotische accessoires en 6 soft BDSM producten in, die een nieuwe vonk tussen de lakens kunnen doen overslaan.

Kortom, het perfecte decembercadeau als je op zoek bent naar een lekkere adventskalender voor haar.

Sinful Original adventskalender met verschillende seksspeeltjes

In de Sinful Original zitten producten uit deze categorieën:

  • 13 seksspeeltjes voor de vagina, penis en meer
  • 5 erotische accessoires die het allemaal nét iets leuker maken
  • 6 producten voor soft bondage die je spannende ervaringen geven

Wij willen er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt als je een ondeugende adventskalender voor haar koopt. Daarom krijg je een kleine sneak peak van de geselecteerde producten, zodat je kunt zien of dit de variant is waarmee jij je partner in de watten wilt leggen.

De adventskalender komt in een beperkte oplage, als de inhoud die we hieronder laten zien je enorm aanspreekt, is het een goed idee om hem direct te bestellen!

Met Sinful Original kun je onder andere uit kijken naar deze vijf producten.

1. Sinful Mini G-Spot Silver Vibrator

Deze kleine en superhandige vibrator heeft een gebogen kop die ontworpen is om het g-spotgebied van een vrouw te strelen en te verwennen. Door dit gebied te stimuleren met een vibrator, kunnen sommige vrouwen extra diepe en intense (squirt)orgasmes bereiken. 

2. Sinful Anal Teaser Small

Met deze beginnersvriendelijke buttplug, maak je vrij baan voor veel goede anale ervaringen. Het product is gemaakt van siliconen en het gladde oppervlak maakt het inbrengen nog makkelijker (vergeet niet om glijmiddel te gebruiken!). Kortom, dit is het perfecte speeltje om één van de meest plezierige plekjes van het lichaam te verkennen.

3. Sinful Tease Silver Feather Tickler

Laat het lichaam van je partner trillen, wanneer je langzaam en sensueel het hele lichaam streelt met deze kriebelende veren. Langzame strelingen met de zachte veren wekken alle zenuwuiteinden, waardoor het heel geschikt is voor ondeugend voorspel, sensueel samenzijn en ideaal om nieuwe plezierpunten op elkaars lijf te ontdekken.

4. Sinful Couple's Love Siliconen Sleeve

Dit fantastische speeltje voor koppels kan gebruikt worden tijdens penetrerende seks, waarbij de vibrerende bullet zowel de clitoris en de g-spot tegelijk stimuleert. Zodra de vibraties worden ingezet, kunnen jullie er allebei met volle teugen van genieten.

5. Sinful Rumble Vibrerend Ei

Met het vibrerende ei leggen jullie de volledige focus op inwendig genot in de vagina. De heerlijke vibraties bedien je met de bijbehorende afstandsbediening, of geef de controle uit handen aan je partner. Het vibrerende ei heeft verschillende intensiteiten waaruit je kunt kiezen.

De inhoud van Sinful Original heeft een waarde van €350

Close-up van seksspeeltjes uit de Sinful Original Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

De premium editie is onze meest luxe adventskalender met 24 luikjes, waarvan de inhoud is gevuld met van alles wat. We gaan nog wat dieper in op de producten, maar verklappen alvast dat jij je kunt verheugen op sexy verrassingen van bekende merken als obaie en Sinful.

De verrassingen zijn heel anders dan de producten die je in Sinful Original vindt. In deze exclusieve editie van een ondeugende adventskalender voor haar krijg je sterkere vibraties, apannende accessoires en stimulerende bondage producten, die voor heel wat extra warmte in de koude wintertijd zorgen.

Net als bij de Original editie, gaan we niet de volledige inhoud onthullen. Die verrassing blijft natuurlijk van jullie samen, wanneer je elke dag een luikje opent. Toch willen we graag een paar producten uitlichten. Zo kom je er beter achter of je met deze editie, of toch een andere adventskalender vrouw je partner wilt verwennen.

Voordat we de producten bespreken, is het handig om aan te geven wat je van Sinful Premium kunt verwachten. Als jij en je partner van plan zijn om december speelser te maken met deze must-have adventskalender voor vrouwen, bereid je dan maar voor op 14 exclusieve seksspeeltjes, 4 erotische accessoires en 6 spannende BDSM producten.

Sinful Premium Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

In de Sinful Premium zitten producten uit deze categorieën:

  • 14 seksspeeltjes voor de vagina, penis en nog veel meer
  • 4 erotische accessoires, voor extra pit in jullie sessies
  • 6 producten voor soft BDSM, die zorgen voor iets ondeugendere ervaringen

Goed, nu zijn we bij het spannende moment gekomen waar we een kleine selectie van de producten Sinful Premium onthullen. Hopelijk geeft dit een duidelijk beeld van de inhoud die we voor jullie hebben samengesteld.

Houd er rekening mee dat ook deze editie in beperkte oplage beschikbaar zal zijn. Dus wil je je partner verwennen met een luxe adventskalender voor vrouwen, en je hebt je oog laten vallen op deze editie, wacht dan niet te lang met bestellen. Met Sinful Premium kun je onder andere genieten van deze producten:

1. Sinful Anker Metalen Anal Plug

De anus is een van de meest gevoelige delen van het lichaam, en deze prachtige buttplug is net zo geweldig in gebruik, als dat hij er uitziet. De elegante uitstraling, de ergonomische vorm en het fijne gewicht helpen allemaal om het een heerlijke ervaring te maken.

2. Sinful Premium Magic Wand

Deze Magic Wand is perfect voor het strelen van de clitoris, maar wist je dat hij ook ideaal is voor het verkennen van andere erogene zones van het lichaam? Laat hem over je hele lichaam zwerven en je helpen om geheel nieuwe genotspunten te ontdekken, die veel baat zullen hebben bij de extra aandacht

.3. Sinful Double G-P Wand

Deze G-P Wand is ontworpen om de G-spot van de vrouw of de P-spot van de man te verwennen met de kleine bolvormige uiteindes. Beweeg de wand heen en weer, kantel hem op en neer of probeer cirkelvormige bewegingen te maken. Net zolang totdat je de juiste hotspot raakt.

4. Sinful Tease Gold Feather Tickler

Een tickler ziet er misschien niet imposant uit, maar kan een echte aanjager van een intense avond zijn. Ga met de veren langzaam op reis over het lichaam van je geliefde. Voel hoe het lichaam begint te trillen van opwinding, wanneer je de meest intieme delen raakt, met zachte en plagende bewegingen.

5. obaie Premium Braided Handboeien

Wil jij je partner vastbinden? Of wil je juist vast gebonden worden? Wanneer je dit luikje hebt geopend, is dat de grote vraag. Eén ding is in ieder geval zeker: iemand kan zich verheugen op veel verwennerij en alle aandacht met deze gevlochten handboeien van obaie.

De inhoud van Sinful Premium heeft een waarde van €590

Close-up van seksspeeltjes van Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

We hebben nu twee modellen besproken die perfect zijn voor mannen die op zoek zijn naar een adventskalender om hun vrouwelijke partner mee te verwennen. Dan duiken we nu in de 12 Days voor Vrouwen, een sexy adventskalender die perfect is voor de vrouw die single is, of een relatie heeft met een andere vrouw.

12 Days voor Vrouwen zit vol met seksspeeltjes, erotische accessoires en soft BDSM producten die perfect zijn voor iedereen met een vagina.

En zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze adventskalender voor vrouwen slechts 12 luikjes, maar dit doet uiteraard niets af aan de spannende ervaringen. Het zit tot de nok gevuld met kwaliteitsproducten, die gericht zijn op het genot van vrouwen. Niet slecht, toch?

Net als bij de andere edities, onthullen we natuurlijk niet de hele inhoud. Dat zou de hele verrassing bederven, als je al weet wat er achter elke luikje verborgen zit. Maar... Uiteraard krijg je een voorproefje van de inhoud, zodat je weet of dit dé adventskalender voor jouw vrouw is, die je wilt bestellen voor een avontuurlijke decembermaand.

Met 12 Days voor Vrouwen kun je je verheugen op maar liefst 8 seksspeeltjes, 1 erotische accessoire en 3 soft BDSM producten.

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen met verschillende seksspeeltjes

In 12 Days voor Vrouwenzitten producten uit deze categorieën:

  • 8 seksspeeltjes met de focus op het vrouwelijk genot
  • 1 erotisch accessoire dat alleen, of samen met een partner kan worden gebruikt
  • 3 producten voor soft BDSM, die de ervaringen wat spannender maken

Ook deze adventskalender is in een beperkte oplage beschikbaar. Dus kun je er maar beter snel bij zijn en je van een warme decembermaand met een sexy advenstkalender voor haar verzekeren.

Met 12 Dagen voor Vrouwen kun je je onder andere verheugen op deze vijf producten.

1. Sinful Mini G-Spot Silver Vibrator

Deze mini vibrator ziet er misschien bescheiden uit, maar vergis je niet! Het stelt vrouwen in staat om het G-spot gebied te stimuleren, wat kan leiden tot geweldige (squirtende) orgasmes.

2. Sinful Pink Geishabal

Gebruik de geishabal tijdens het voorspel of zinnenprikkelende spelletjes. Breng het in de vagina en geniet van het volle gevoel. Houd het op z'n plek, voordat je de bal er langzaam weer uittrekt. Dit is het perfecte speeltje om een heerlijke sfeer in de slaapkamer te creëren. De speelse kleur zet alvast de juiste toon.

3. Sinful Power Silver Rechargeable Bullet Vibrator

De oplaadbare bullet vibrator is perfect voor het strelen van de clitoris, tepels of andere externe erogene zones van het lichaam. De vibrator heeft maar liefst 10 stimulerende vibratiestanden en maakt echt het verschil wanneer je deze in de diverse sleeves plaatst.

4. Sinful Darkness Satin Blinddoek

Zodra de blinddoek over de ogen wordt geplaatst verdwijnt het zicht, maar worden alle andere zintuigen wakker. Gebruik de blinddoek samen met je partner, of alleen om iets nieuws tijdens het masturberen te ervaren. Want met alle andere zintuigen op scherp, beleef jij alles veel intenser.

5. Sinful Pink Tickler Siliconen Sleeve

De flexibele oortjes zijn perfect om te strelen op en rond de clitoris, evenals andere erogene zones. Plaats de bullet vibrator in de sleeve en voeg flink wat vibraties toe. Zo ben jij en eventueel je partner klaar voor een ondeugende en sensuele ervaring.

De inhoud van 12 Days voor Vrouwen heeft een waarde van €200

Close-up van seksspeeltjes van Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Nu zijn we bij de vierde optie aangekomen. Dit is het perfecte cadeau jullie een druk bestaan hebben, maar toch je partner wilt verwennen met een luxe adventskalender voor haar. Met Sinful Four Weeks Deluxe krijg je geen traditionele adventskalender met 24 luikjes, waar één product achter verstopt zit. Maar deze adventskalender heeft vier luikjes en dat betekent dat je één luikje per week moet openen in plaats van elke dag één luikje.

Maar ook al open je één luikje per week, je krijgt nog genoeg lekkere producten voor je geld. Four Weeks Deluxe is een ondeugende adventskalender voor haar, met 15 producten die achter de vier luikjes verdeeld zitten. De producten achter elk luikje zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat ze bij elkaar passen. 

Als dit de eerste keer is dat jij en je partner seksspeeltjes ontdekken (of in ieder geval de eerste keer dat je een erotische adventskalender voor vrouwen koopt), is dit model perfect om mee te beginnen. De inhoud achter elke luikje is zorgvuldig samengesteld, zodat jij geïnspireerd raakt om de seksspeeltjes samen te gebruiken.

Als je ervoor kiest om je partner te verwennen met Four Weeks Deluxe, verheug je dan maar op in totaal 9 seksspeeltjes, 2 erotische accessoires en 4 soft BDSM producten. De inhoud is zo samengesteld dat deze het beste past bij een man/vrouw-relatie.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

In de Sinful Four Weeks Deluxe zitten producten uit deze categorieën:

  • 9 seksspeeltjes voor vrouwen, mannen en koppels
  • 2 erotische accessoires die jullie spel extra pit zullen geven
  • 4 producten voor spannende soft BDSM

Hierna geven we je een kleine preview van een paar producten uit Four Weeks Deluxe, wat een super sexy adventskalender vrouw is, zodat je een idee van de inhoud krijgt.

In Four Weeks Deluxe kun je je onder andere verheugen op deze vijf producten:

1. Sinful Rabbit Cockring Sleeve

Met een cockring kan de man een hardere erectie en een nog sterkere zaadlozing krijgen. Combineer je de cockring met een bullet vibrator, dan voegt dit wat extra's toe voor hem én haar. De trillingen verspreiden zich door de penis en de slanke rabbit oortjes, die tijdens de seks de clitoris van de vrouw verwennen.

2. Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

Deze heerlijke bullet vibrator is in verschillende sleeves te plaatsen (o.a. in de cockring waar ik het net over had), maar kan natuurlijk ook zonder sleeve gebruikt worden. Probeer bijvoorbeeld met de fantastische vibraties de ballen, tepels of andere externe erogene zones van het lichaam te strelen.

3. obaie Neoprene Peddel

Geef of geniet van korte, scherpe slagen of langzame, zachte klappen, met deze geweldige peddel van populaire merk obaie. Ga op in het heerlijke gevoel wanneer je de natuurlijk beschermde delen van het lichaam raakt, zoals de billen en dijen.

4. Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Met maar liefst 20 verschillende vibratie instellingen, kunnen zowel jij als je partner intens genieten van deze heerlijke oplaadbare Magic Wand. Voel hoe de intense trillingen zich door de penis verspreiden, het perineum stimuleren of de clitoris strelen wanneer de wand op een ontdekkingstocht over jullie lichamen gaat.

5. Sinful Wearable Panty Vibrator met Afstandsbediening

Met deze slipjes vibrator staat er ongetwijfeld veel plezier en spelletjes op het programma voor beide partijen. De vibrator heeft zeven verschillende instellingen, die eenvoudig te bedienen zijn via de meegeleverde afstandsbediening. Durft zij de controle aan jou over te geven?

De inhoud van Four Weeks Deluxe heeft een waarde van €380

Close-up van seksspeeltjes van Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Nu zijn we aangekomen bij het allerlaatste model op onze lijst. We hopen dat jij nog steeds je partner wilt verwennen met een ondeugende adventskalender voor haar. Het kan bijvoorbeeld ook de Sinful Four Weeks Premium zijn, waarmee jullie extra in de watten worden gelegd door de vele luxe verrassingen achter de vier luikjes. De inhoud is exclusiever in vergelijking met de Four Weeks Deluxe die we zojuist hebben bekeken.

Deze adventskalender vrouw (en man) is een echte must-have als je al een aantal geweldige ervaringen met seksspeeltjes hebt gehad. Misschien heb je vorig jaar een reguliere adventskalender voor haar hebt gehad en vond je het toch wat te veel om elke dag een luikje te openen, dan zal deze editie perfect bij je passen.

We kunnen de exacte inhoud van deze adventskalender vrouw niet helemaal onthullen, maar dat weet je nu natuurlijk wel. Maar we lichten wel een tipje van de sluier. We kunnen echter wel wat algemene informatie geven over de inhoud.

ls je ervoor kiest om Four Weeks Premium voor je partner te kopen, worden jullie allebei verwend met een ondeugende adventskalender met 9 seksspeeltjes, 2 erotische accessoires en 4 soft BDSM producten. Net als bij de Four Weeks Deluxe is de inhoud van de Premium versie ook zo samengesteld dat deze adventskalender het beste past bij een man/vrouw stel.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

In de Sinful Four Weeks Premium zitten producten uit deze categorieën:

  • 9 seksspeeltjes waarmee het hele lichaam gestimuleerd en verwend kan worden
  • 2 erotische accessoires die helpen om het allemaal wat leuker te maken
  • 4 producten voor soft BDSM, die jullie helpen om het eens over een andere boeg te gooien.

Ook al heeft deze kalender maar 4 luikjes, er zitten veel meer producten in, zoals je uit het overzicht hierboven kunt opmaken. Four Weeks Premium heeft in totaal 15 producten, wat betekent dat er achter elk luikje 3 of meer producten met smart op jullie wachten.

Laten we direct naar het leuke gedeelte gaan en de inhoud van Four Weeks Premium eens bekijken. Hopelijk weet je daarna of dit dé adventskalender vrouw is waar jij je geliefde partner deze feestdagen mee gaat verwennen.

Met de Four Weeks Premium kun je onder andere uitkijken naar deze zes producten:

1. obaie Premium Braided Blinddoek

Heb je ooit met een blinddoek gespeeld? Zo niet, dan wordt dat hoog tijd! Met deze premium gevlochten blinddoek verscherpen de zintuigen van jezelf of je partner, waardoor zelfs de lichtste aanrakingen extra sensueel aanvoelen.

2. obaie Premium Braided Flogger

Maak een reis naar het spannende universum van BDSM met deze heerlijke flogger. Jij bepaalt zelf of je partner de scherpe, harde slagen of sensuele, zachte strelingen verdiend, wanneer jij de flogger in gebruik neemt. Wat er ook gebeurt, jullie zullen zeker nieuwe en ondeugende ervaringen op doen.

3. Sinful French Kiss Vibrator

Was dat nou iets met een tongzoen? Zeker! De speelse tong heeft in totaal negen vibratie instellingen en bewegingsmogelijkheden, die vrolijk alle erogene zones van het lichaam verwennen. Laat de gretige tong de nek, oorlellen, clitoris of het perineum verkennen. Er zijn tal van mogelijkheden met deze ondeugende vibrator

.4. Sinful Wave Buttplug

Je kunt de anal plug gebruiken als onderdeel van het voorspel of natuurlijk laten zitten tijdens de seks. Door het ergonomische ontwerp is hij makkelijk in te brengen, en het speciale ontwerp zorgt ervoor dat hij de P-punt van de man perfect raakt

.5. Sinful Warm Intense Penis Vibrator

Laat deze intense vibrator over de eikel naar beneden glijden, en voel hoe de vibraties zich door de hele schacht verspreiden. Als je tegelijkertijd de verwarmingsfunctie inschakelt, heb je een buitengewone masturbatie-ervaring, waar je ook samen met je partner van kunt genieten.

6. Sinful Love Egg Vibrator met Afstandsbediening

Dit vibrator-ei is op afstand bestuurbaar, wat betekent dat je het tempo kunt regelen wanneer je partner het ei in haar vagina draagt. Of geef de controle over aan haar, terwijl jouw perineum een welverdiende vibrerende massage krijgt van de negen verschillende vibratiepatronen.

De inhoud van Four Weeks Premium heeft een waarde van €560

Close-up van seksspeeltjes van Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Dit is waarom je een erotische adventskalender voor haar moet kopen

Met een erotische kalender voor haar krijgen jij en je partner tot maar liefst 24 seksspeeltjes, waar jullie allebei ongetwijfeld veel plezier van zullen beleven. Elke dag - of elke week - open je een luikje die iets voor haar, iets voor hem of een erotisch product kan bevatten waar jullie samen van kunnen genieten.

Je partner krijgt dus gegarandeerd een heleboel ondeugende verrassingen, die ze zeker zal waarderen - zowel in december als daarna. Als je een ondeugende adventskalender voor haar kiest, zijn er genoeg seksspeeltjes voor de hele maand december en de daaropvolgende koude maanden.

Kies jij ervoor om je partner te trakteren op een heerlijke adventskalender voor vrouwen, kunnen jullie nog lang van de inhoud genieten en elkaar steeds maar weer ontdekken en jullie seksleven inspireren. Elk nieuw seksspeeltje kan een aanleiding zijn voor een gesprek over fantasieën en seksuele voorkeuren, wat zeker zal zorgen voor meer intimiteit in je relatie. Het brengt je alleen maar dichter bij je partner, en wie wil dat nou niet?

Koop dus vandaag nog een stoute adventskalender voor vrouwen en vul jullie december met verrassingen, plezier en veel seks.

Als je niet zeker weet hoe je de inhoud van onze lekkere adventskalender voor vrouwen moet gebruiken, kun je opgelucht ademhalen. Er zit namelijk een leuke inspiratie gids bij, met tips en trucs hoe je het beste uit de ondeugende verrassing van die dag of week kunt halen. Alle reden dus om je partner te verwennen met een sensuele adventskalender voor haar!

Een vrouw en een man zitten op de grond en kijken elkaar aan voor een kerstboom

Waar komen adventskalenders vandaan?

Er wordt gedacht dat de eerste adventskalenders dateren uit de tijd net na de Tweede Wereldoorlog. Tweede Wereldoorlog, waar ze ofwel kant-en-klaar werden gekocht of thuis werden gemaakt. Net zoals vandaag de dag, waar sommigen zelf cadeautjes samenstellen, terwijl anderen ze liever in winkels of online kopen.  

De adventskalender was toen ook gericht op kinderen, die de 24 cadeautjes konden gebruiken als aftelkalender naar kerstavond. Het was, en is nog steeds, een manier om af te tellen naar de spannendste dag van het jaar, waarop de meeste kinderen worden overladen met cadeautjes.

Pas later kwamen er ook adventskalenders voor volwassenen, die sindsdien steeds populairder zijn geworden. Tegenwoordig is het heel gewoon dat geliefden en echtgenoten elkaar 24 kleine cadeautjes geven, als een extra verrassing tijdens de warme kerstperiode.

Voor vrouwen kunnen de vele kleine cadeautjes schoonheidsproducten, exclusieve chocolade, make-up of iets heel anders zijn. Er zijn mogelijkheden genoeg, maar als man kan het lastig zijn om de juiste adventskalender voor haar te vinden, waar alle verrassingen ook echt bij haar passen.

Met de ontwikkeling van de technologie zijn er tegenwoordig ook verschillende online adventskalenders die voor alle leeftijden geschikt zijn. Het lijkt er echter op dat de meeste mensen nog steeds de voorkeur geven aan een klassieke adventskalender. Een mooie box, gevuld met kleine cadeaus die je kunt gebruiken, eten of drinken.

Ook al gaat de adventskalender met de tijd mee gaat, denken sommige mensen misschien dat het toch maar een kalender is, die alleen tot doel heeft de dagen tot 24 december te tellen.

Bij Sinful geloven we dat een adventskalender veel meer kan zijn dan dat. Als je een erotische adventskalender koopt, kan dat jullie dichter bij elkaar brengen - vooral als je een versie kiest die verrassingen voor jullie beiden bevat.

We hopen dat je inspiratie hebt gevonden om een heerlijke adventskalender te kopen voor de vrouw van wie je het meest houdt. Je vindt de hele collectie hieronder.

Sinful Original Adventskalender

Sinful Original Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful