Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Een man en een vrouw liggen in bed en kijken naar elkaarEen man en een vrouw liggen in bed en kijken naar elkaar
Nieuws
Author
Laatste upate:07/09/2023

Ondeugende adventskalender voor hem

Inhoudsopgave

Als jij je man wilt verrassen met wat volwassen entertaintment deze kerst, dan is een ondeugende adventskalender voor hem het perfecte cadeau.

Wil jij hem graag verwennen met elke dag een spannend cadeautje tot aan kerstavond? Dan is dit het jaar om dat eindelijk te doen. We weten tenslotte allemaal dat er in de meeste volwassen mannen een klein jongetje verscholen zit, die tijdens de zoete kerstperiode volledig opgewonden zal raken van 24 verrassingen.

Het vergt natuurlijk nogal wat voorbereiding om de perfecte mannen adventskalender 2023 samen te stellen. Daarom hebben wij maar liefst vijf verschillende gemaakt, zodat jij de perfecte kalender voor jouw man kunt vinden.

Je kunt kiezen uit Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days voor Mannen, Four Weeks Deluxe en Four Weeks Premium. En elke advenstkalender helpt om precies de juiste kerstsfeer te creëren.

Sinful Original Adventskalender

Sinful Original Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Verleidelijke gezelligheid met een ondeugende adventskalender voor hem

Wanneer je een sexy adventskalender voor jouw lief koopt, zitten daar meestal 24 cadeautjes waar maar één van jullie van kan genieten. Gooi het eens over een andere boeg en probeer dit jaar eens een kalender waarvan jullie samen de inhoud kunt ontdekken. Maak je klaar om de titel van 'partner van het jaar' te winnen, wanneer je van december een verleidelijke maand maakt met een sexy adventskalender voor hem.

En het allerbeste? Welke van de vijf adventskalenders je ook kiest, er is genoeg lekkers om samen van te genieten.

Geef je man een beetje extra aandacht met Sinful Original, Sinful Premium, 12 Days voor Mannen, Deluxe Four Weeks of Premium Four Weeks nu de donkere dagen er weer aankomen. Want nat en koud weer, drukte op het werk en eindeloos lange wachtrijen sluipen jullie december binnen. Maar dan hebben jullie iets om naar uit te kijken. Warm samen op en geniet van intimiteit met een ondeugende adventskalender voor hem.

Sinful Adventskalender met kleine cadeautjes

Omdat de vijf verschillende adventskalenders in een beperkte oplage komen, zullen ze snel uitverkocht raken. Als je er zeker van wilt zijn dat je december compleet is met een stoute mannen adventskalender, wees er dan snel bij en bestel nu zijn adventskalender.

Hieronder kom je veel meer te weten over de vijf verschillende edities, want elke kalender is gevuld met verschillende producten. Zonder te verklappen welke verrassing er achter elk luikje verborgen zit, zullen we een sneak peek geven van de Original, Premium, 12 Days voor Mannen, Deluxe Four Weeks en Premium Four Weeks. Op die manier heb je de beste kans om de perfecte adventskalender voor mannen te kiezen, die bij jullie past en december extra speciaal zal maken.

Een vrouw kietelt een man met een veren kietelaar terwijl ze in bed naar elkaar liggen te kijken

Adventskalender voor mannen: De vijf opties

Zoals hierboven vermeld, kun je kiezen tussen vijf verschillende adventskalender mannen 2023, waar jij en je partner de hele maand december van kunnen genieten. Laat ons introduceren:

Sinful Original Adventskalender

De Sinful Original Adventskalender is een klassieker en elk jaar weer zeer gewild. Als je onze Original editie voor de man in je leven wilt bestellen, wees er dan snel bij! De kalender komt slechts in beperkte oplage.

Als je voor het eerst een spannende adventskalender wilt uitproberen, dan is de Original perfect voor jou! Het zit boordevol erotische verrassingen, die ervoor zorgen dat je in december volop intieme avonturen zal beleven. Het is de meest makkelijke manier om ondeugende speeltjes en sexy producten in je relatie te introduceren. Tegelijkertijd zul je tal van onvergetelijke en speelse momenten samen delen.

Was jij een van de gelukkigen die vorig jaar een Original editie wist te bemachtigen en twijfel je nu of je dit jaar weer een ondeugende adventskalender voor mannen moet kopen? Bekijk dan de Premium versie, want die is gericht op mensen die al wat ervaring hebben met spannende speeltjes.

De inhoud van de spannende Sinful Original is natuurlijk uiterst geheim en iets wat jullie allebei moet verrassen. Maar als jij een van die nieuwsgierige mensen bent, die het niet kan laten om voor kerstavond alvast stiekem een paar cadeautjes uit te pakken, lichten we hier alvast een tipje van de sluier.

Sinful Original Adventskalender met allerlei seksspeeltjes

In de Sinful Original zitten producten uit deze categorieën:

  • 13 verschillende seksspeeltjes
  • 5 erotische accessoires, die het allemaal wat leuker maken
  • 6 items voor soft BDSM, die je spannende ervaringen geven

Omdat we er zeker van willen zijn dat je de perfecte mannen adventskalender kiest, krijg je een exclusief voorproefje van de inhoud van de Sinful Original Adventskalender 2023.

Sinful Mini G-Spot Silver Vibrator

G-spot orgasmes staan erom bekend diep en intens te zijn. De makkelijkste manier om er één te bereiken is door een G-spot vibrator te gebruiken. Deze kleine, ergonomische vibrator heeft een gebogen kop, speciaal ontworpen om jouw G-spotgebied te strelen.

Sinful Anal Teaser

Ontdek anale stimulatie jullie voor genot kan bieden. Deze siliconen buttplug heeft een beginnersvriendelijke maat en daarmee heb je grote kans op de lekkerste ervaringen. Dankzij het gladde oppervlak is de teaser makkelijk in te brengen, wanneer jullie één van de meest plezierige plekjes van het lichaam willen verkennen.

Sinful Tease Silver Feather Tickler

Laat het lichaam trillen met plagende veren! Ga met langzame strelingen over het hele lichaam en verwen alle zenuwuiteinden. Laat de veer kietelen en plezieren, terwijl deze een sensuele reis over het lichaam maakt.

Sinful Couple's Love Sleeve

Gebruik de sleeve tijdens penetrerende seks en stimuleer tegelijkertijd de clitoris en g-spot met de vibrerende bullet. Als de vibraties op gang komen, kunnen jullie hier allebei van genieten.

Sinful Rumble Vibrerend Ei

Met het vibrerende ei ligt de focus op vaginaal genot, terwijl jij of je partner de afstandsbediening bedient. Schakel tussen de verschillende intensiteiten als je de controle over het ei in handen hebt.

Alles samen heeft een waarde van €350.

Met een adventskalender voor hem krijg je een compleet entertainment pakket met verschillende vibraties, soft BDSM speeltjes en uitdagende en opwindende accessoires om een heerlijke feestmaand met je partner te beleven. Alle producten zijn geselecteerd uit onze bestsellers, zodat jij de beste ervaringen kunt opdoen.

Close-up van seksspeeltjes uit de Sinful Original adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

De Sinful Premium adventskalender is voor perfect voor wie al een beetje of veel ervaring heeft met seksspeeltjes en die al eerder een spannende adventskalender heeft gekocht. Voor iedereen die alles wil en dan nog een beetje meer. Met Sinful Premium krijg je 24 verleidelijke verrassingen van de bekende merken obaie en Sinful.

Als je vorig jaar van onze Sinful Original adventskalender hebt genoten, raden we je aan om dit jaar onze Premium versie te proberen. De producten zijn beduidend anders dan die je in Sinful Original vindt. In deze adventskalender zitten sterkere vibraties, nog meer ondeugende accessoires en prikkelende bondage producten, die je december een hele warme gloed geven.

Sinful Premium Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

In de Sinful Premium zitten producten uit deze categorieën:

  • 14 verleidelijke seksspeeltjes, die jouw genot naar nieuwe hoogten brengen
  • 4 verschillende erotische accessoires, voor extra pit tijdens het intieme spel
  • 6 soft BDSM producten, die je helpen om de grenzen eens te verleggen

Natuurlijk verklappen we niet wat er achter elk luikje verborgen zit. Maar we onthullen er hieronder vijf producten, zodat je weet waar je naar uit kunt kijken.

Sinful Anker Metalen Anaalplug

Het mooie, eenvoudige ontwerp en de ergonomische vorm zorgen ervoor dat de buttplug er net zo uitnodigend uitziet, als dat hij aanvoelt. De anus is een extreem gevoelig gebied dat bij stimulatie voor heerlijke sensaties kan zorgen. Geniet van de elegante uitstraling, het fijne gewicht en ga samen op ontdekkingstocht.

Sinful Premium Magic Wand

Strooi wat extra kerstmagie tussen de lakens met deze magic wand. In te zetten bij een ontspannende massage of roep het ene na het andere orgasme op. Betover de verschillende erogene zones op het lichaam of ga op verkenningstocht rond de clitoris.

Sinful Double G-P Wand

Met de G-P Wand is er genoeg stimulatie om je op te verheugen! Het stevige ontwerp is gemaakt om de G-spot van de vrouw of de P-spot van de man te verwennen. De bolvormige uiteinden zorgen ervoor dat ze precies de juiste plekjes raken. Beweeg de wand heen en weer, op en neer of probeer cirkelvormige bewegingen, net zoland totdat je sterren ziet.

Sinful Tease Feather Gold Tickler

Laat een kleine kriebel het begin zijn van een liefdevolle avond! Ga voor zachte strelingen over de rug of maak plagende bewegingen op de meer intieme plekken. Voel hoe het lichaam begint te tintelen van opwinding, wanneer je het langer gebruikt.

obaie Premium Braided Handboeien

Gebruik handboeien om dichter tot elkaar te komen. Fixeer je partner en laat het allemaal om verwennerij en aandacht draaien, terwijl jij bepaalt welke kant jullie favoriete spelletje op gaat. De gevlochten details helpen om de juiste sfeer te creëren en de flexibele materialen zorgen voor een aangenaam draagcomfort.

Alles samen heeft een waarde van €590

Close-up van seksspeeltjes uit de Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen

Sinful 12 Days voor Mannen. Dit is de adventskalender voor de man die iets minder willen, maar nog altijd voor kwaliteitsproducten gaan. Dé erotische adventskalender voor de single man of voor een man/man koppel. Kortom, de man die seksueel op ontdekkingstocht wil gaan, maar niet onbeperkt de tijd heeft. Met 12 Days voor Mannen krijg je 12 strelende verrassingen die alleen op mannen gericht zijn.

Zoals ik al zei, 12 Days is een mannen adventskalender, gemaakt vanuit het oogpunt dat iedereen het verdient om in december verwend te worden, of je nu een partner hebt of niet. De verrassingen die achter de luikjes verborgen zitten kunnen solo worden gebruikt, maar wanneer er een december flirt opduikt, kun je deze prima uitnodigen voor het feestje.

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen met verschillende seksspeeltjes

In Sinful 12 Days voor Mannen vind je verschillende soorten producten:

  • 10 verschillende seksspeeltjes, die allerlei delen van het lichaam stimuleren
  • 2 soft BDSM producten, die de ervaring extra opwindend zullen maken

We gaan je niet vertellen wat er precies achter alle luikjes verborgen zit. Maar je kunt wel een glimp opvangen, zodat je weet wat je kunt verwachten als je straks een lekkere adventskalender mannen in handen hebt.

Sinful Reversible Handjob

Van deze sleeve kun je op twee manieren genieten! Aan de ene kant vind je genot tussen heerlijke groeven en aan de andere kant wordt je verwend met stimulerende noppen in verschillende groottes. Met deze handjob sleeve hoef je nooit te kiezen.

Sinful Blue Waves Handjob Sleeve

De sleeve is ontworpen om het masturberen nog lekkerder te maken! De interne groeven zorgen voor extra stimulatie als je hem op en neer over je schacht beweegt. Wanneer je dit nu alleen, of met je partner gebruikt. Hoe dan ook, de focus ligt volledig op genieten.

Sinful Double Silicone Cockring

Met deze dubbele cockring krijg je een extra intense ervaring om penis én ballen, wat voor een extra krachtige ejaculatie zorgt. Plaats de bullet vibrator in de sleeve en verwen jezelf of je partner met de intense vibraties.

Sinful Stretchy Donut Cockring

Ervaar een hardere erectie en verleng de seksuele ervaring, wanneer je deze cockring draagt. Deze dikke donut verdeelt de druk over een breder gebied, meer dan bij smallere cockrings, waardoor je een hele andere sensatie ervaart tijdens de intiemste momenten.

Sinful Power Bullet Vibrator

De bullet vibrator kan alleen op avontuur gaan of in de verschillende sleeves worden geschoven om krachtige vibraties toe te voegen. Laat de trillingen bijvoorbeeld de tepels, balzak, schacht of andere externe erogene zones van het lichaam ontdekken. Met 10 verschillende vibratiepatronen is er genoeg om uit te proberen!

Alles samen heeft een waarde van €200

Close-up van seksspeeltjes uit de Sinful 12 Days of Christmas voor Mannen Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Met de Four Weeks Deluxe open je één luikje per week, in plaats van één per dag. Het is dan ook een heel geschikte adventskalender, voor de man die liever alle cadeautjes tegelijk krijgt. Als het de eerste keer is dat jij en je partner seksspeeltjes ontdekken, is deze adventskalender man een heel goed begin.

In de adventskalender zitten in totaal 15 producten, die verdeeld zijn over 4 luikjes. Achter elke luikje zijn de producten zorgvuldig op elkaar afgestemd, zodat jullie elke keer een hele nieuwe ervaring uitpakken. Op die manier zullen jullie allebei elke week vol verlangen uitkijken naar de volgende verrassing. De spanning zal net zo groot zijn als op kerstavond!

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

Four Weeks Deluxe bevat verschillende soorten producten:

  • 9 seksspeeltjes, met en zonder vibraties zitten verstopt achter de luikjes
  • 2 verschillende accessoires, die de avond nét wat spannender maken
  • 4 producten, om soft BDSM mee te ontdekken of je ervaringen uit te breiden

Ook al ben je nieuwsgierig naar wat er in deze heerlijke mannen adventskalender zit, er zijn maar een paar items die je van tevoren mag zien.

Sinful Rabbit Cockring Sleeve

Met een cockring kun je een hardere erectie en een krachtigere ejaculatie ervaren. Combineer dat samen met de bullet vibrator en je hebt heel wat om je op te verheugen!

Sinful Power Rose Gold Bullet Vibrator

De bullet vibrator kan in de verschillende sleeves worden geplaatst, maar het is natuurlijk ook zonder accessoires volop genieten van deze kleine kanjer. Laat de trillingen over ballen en schachten, tepels of andere externe erogene zones van het lichaam reizen.

obaie Neoprene Peddel

Geef of geniet van korte, scherpe slagen of langzame, zachte klappen, met deze geweldige peddel in je hand. Laat het los op de natuurlijk beschermde delen van het lichaam zoals dijen en billen. Ontdek welke verschillende klappen je ermee kunt maken.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Masseer pijnlijke spieren of trakteer jezelf (of een partner) op intens genot wanneer de vibraties toenemen. Wrijf op en neer langs de schacht, laat de vibrator op het perineum rusten of ga op excursie over het hele lichaam.

Sinful Wearable Panty Vibrator met Afstandsbediening

Laat het perineum de trillingen ontvangen, terwijl de handen ergens anders bezig zijn. Of beweeg de vibrator over het lichaam, totdat het de gebieden vindt die extra liefde verdienen. Geef de afstandsbediening aan je partner of houd deze helemaal voor jezelf.

Alles samen heeft een waarde van €380

Close-up van seksspeeltjes van Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Sinful Four Weeks Premium adventskalender is geschikt voor iedereen die al ervaring heeft met seksspeeltjes, of al eens een ondeugende adventskalender voor mannen heeft uitgeprobeerd. Heb jij een man die nooit eens om iets vraagt, maar het dubbel en dwars verdient om eens flink verwend te worden? Bestel dan de Four Weeks Premium voor hem. Het heeft vier luikjes, waarvan je er één per week opent.

Met 15 verschillende producten verdeeld over de 4 luikjes, zul je de hele week bezig zijn met het opbouwen van een heerlijke spanning. De inhoud van een adventskalender mannen is zo samengesteld dat er telkens een compleet nieuwe intieme ervaring wacht. De spanning die jullie opbouwen tijdens de voorpret is bijna net zo heerlijk, als het moment dat de verwachtingen waar worden gemaakt.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender met verschillende seksspeeltjes

Jullie hebben genoeg om naar uit te kijken met Four Weeks Premium. Deze adventskalender bevat de volgende producten:

  • 9 verleidelijke seksspeeltjes, die het hele lichaam stimuleren en prikkelen
  • 2 accessoires, die helpen om het allemaal wat leuker te maken
  • 4 soft BDSM producten, waarmee je eens op een andere manier kunt spelen

Zoete verleidingen genoeg in december. Daarom geven we je nu alvast een sneak peek van wat er achter de glinsterende luikjes zit van deze lekkere adventskalender voor hem.

obaie Premium Braided Blinddoek

Geef je zintuigen vrij spel, wanneer je de spannende blinddoek voor de ogen plaatst. Zo worden zelfs de lichtste aanrakingen tot diep in je lijf gevoeld. De nieuwe dimensie schept een speciale ruimte voor verleidelijke en ondeugende ervaringen, die solo of met een partner kunnen worden verkend.

obaie Premium Braided Flogger

Jij bepaalt of het scherpe, harde slagen of sensuele, zachte strelingen moeten zijn wanneer de flogger erbij wordt gepakt. Verken dit spelletje op bijvoorbeeld de dijen en billen, waar het lichaam een natuurlijke bescherming heeft. Streel langzaam langs de rug naar beneden, waar de stroken met een zwaai op de billen eindigen.

Sinful French Kiss Vibrator

De speelse tong glijdt langzaam over het lichaam, om te rusten op de plekjes die extra aandacht nodig hebben. Of de vibrator nu oorlellen, hals, clitoris of het perineum stimuleert: De gretige tong houdt vol, net zo lang totdat jij de kerstklokjes hoort klingelen.

Sinful Wave Buttplug

Ontdek wat anale stimulatie voor jou kan doen. De buttplug heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor hij makkelijk in te brengen is. Met de gedraaide kop raakt hij zonder problemen het heerlijke P-punt.

Sinful Warm Intense Penis Vibrator

Laat de vibrator via de eikel naar beneden glijden en voel hoe de trillingen zich in jouw schacht verspreiden. Beweeg hem op en neer of laat hem rusten, terwijl jij je heerlijk laat verwennen. De vibrator is makkelijk te bedienen en vast te houden, zodat je kunt beslissen of je hem op je buik laat rusten of er wat meer vaart achter wilt zetten.

Sinful Love Egg Vibrator met Afstandsbediening

Met een ei in de hand kun jij het hele lichaam opnieuw verkennen. Met de vele vibraties zul je zeker nieuwe favoriete plekjes ontdekken. Tip: Het perineum is altijd in voor wat extra verwennerij! Betrek je partner bij deze ontdekkingstocht die eindigt in de vagina.

Alles samen heeft een waarde van €560

Close-up van seksspeeltjes van Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Probeer seksspeeltjes met een ondeugende adventskalender voor mannen

Is jullie seksleven na verloop van tijd kleurloos geworden? Dan kan het best moeilijk zijn om het intieme gesprek met je partner aan te gaan. Een erotische adventskalender voor mannen van Sinful kan een grote hulp zijn. Voor veel mensen kan het moeilijk zijn om over seks te praten. Zelfs als je een veilige en vertrouwelijke relatie hebt, met een partner van wie je meer houdt dan van wie dan ook.

Alle Sinful adventskalenders voor hem hebben het voordeel dat jullie allebei niet weten welke verrassing er achter de luikjes op jullie wacht. Als je samen vol spanning het luikje van die dag opent, kijk je samen naar het seksspeeltje en kun je een gesprek aangaan over fantasieën, seksuele voorkeuren en jullie seksleven.

Dit schept een grotere intimiteit in je relatie, wat je alleen maar dichter bij elkaar brengt. En dit geldt natuurlijk zowel voor binnen, als buiten de slaapkamer. Een sexy mannen adventskalender kan dus meer doen dan alleen bijdragen aan seksueel plezier.

Een vrouw en een man zitten op de grond en kijken elkaar aan voor een kerstboom

Ook al zit een ondeugende adventskalender voor hem vol erotische cadeaus, je hoeft de verrassing van die dag niet op dezelfde avond uit te proberen. Het is namelijk prima om zo nu en dan een pauze in te lassen tijdens jullie hete decembermaand. Je kunt samen een speciale avond doorbrengen en de seksspeeltjes bewaren voor een later moment.

Zo heb je altijd een seksspeeltje op voorraad, dat je tevoorschijn kunt toveren om een gezellige avond wat ondeugender te maken. Het geeft je ook de mogelijkheid om elk speeltjes wat vaker en beter uit te proberen. Zo geniet je het meest van alles wat er in de ondeugende kalenders verstopt zit.

Of misschien gebruik je uiteindelijk alle producten tegelijk, omdat je simpelweg niet van elkaar af kunt blijven: het maakt allemaal niets uit! Want welke ondeugende adventskalender voor mannen je ook kiest, het overgrote deel van de producten kan je opnieuw gebruiken. Daarmee krijgen jullie dus de mogelijkheid om de hitte van kerstavond te verlengen tot ver in het nieuwe jaar en daarna.

We hopen dat je inspiratie hebt gevonden om een sexy adventskalender voor hem te kopen en zo de hele maand december je partner, jezelf en jullie seksleven in de watten te leggen.

Sinful Original Adventskalender

Sinful Original Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful Premium Adventskalender

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen

Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Adventskalender

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful