Prostaat dildo

Met een prostaatdildo kun je je verheugen op ondeugende ervaringen - misschien krijg jij wel van die heerlijke anale orgasmes. Vergeet niet om een anaal glijmiddel toe te voegen bij je anale speeltje.

Prostaat dildo - Ervaar diepe en intense orgasmes

Maak een goede start met je prostaat dildo

Als je nog niet het intense genot hebt ervaren dat een anaal orgasme je kan geven, dan staat je een traktatie te wachten. Op deze pagina hebben we een grote selectie prostaat dildo's verzameld die je kunnen helpen op weg naar het mysterieuze orgasme, als je natuurlijk het geluk hebt om uitgerust te zijn met een prostaat. De kleine klier zit 3-7 cm in de anus voor het rectum (tegenover de penis) en is ongeveer zo groot als een kastanje.

Als je nog geen vinger in je anus hebt gehad om de veelbesproken p-plek te vinden, kan het nuttig zijn om dit te doen voordat je een seksspeeltje gebruikt. Op die manier kun je gemakkelijk verkennen en controleren hoe het voelt als je direct ter plaatse wordt gestimuleerd. Als je je vinger niet wilt gebruiken, kun je beginnen met een klein speeltje zoals een prostaat dildo, een anale vibrator of een ander anaal seksspeeltje dat ontworpen is om de klier te stimuleren.

En maak je geen zorgen. Het is eigenlijk niet zo moeilijk om de magische plek te vinden, maar de stimulatie zelf kan een beetje lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende trucs en hulpmiddelen, zoals een prostaat dildo, die je kunnen helpen deze met succes te richten.

Wat is het verschil tussen een prostaatdildo en een anale dildo?

Op dit moment vraag je je misschien af ​​of er een verschil is tussen een prostaatdildo en de reguliere anale dildo's die je misschien kent. Het antwoord is zowel ja als nee. Ze lijken in veel opzichten op elkaar, maar er is één klein detail dat het verschil maakt tussen de twee.

In plaats van een rechte vorm zoals de meeste dildo's hebben, zijn prostaatdildo's gebogen om een ​​preciezere stimulatie van de prostaat mogelijk te maken. Maar net als andere dildo's zijn ze er ook in veel verschillende kleuren, maten en materialen. Dus of je nu de voorkeur geeft aan siliconen, glas of staal, en of je je prostaatdildo er nu wel of niet uit wilt laten zien als een penis, er is zeker een product dat past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Als je al weet dat je tijdens het anaal spelen graag verwend wilt worden met een beetje vibratie, dan zou je misschien onze prostaatstimulatoren kunnen overwegen in plaats van een prostaatdildo. Sommige mensen vinden het gemakkelijker om een ​​anaal orgasme te bereiken met dit soort prostaatseksspeeltje - juist omdat de trillingen de plek in de anus op een krachtigere en consistentere manier masseren. Anderen geven misschien de voorkeur aan de producten die u hier op deze pagina vindt. Er is in dit geval geen goed of fout. Het is gewoon een kwestie van voorkeur.

Prostaat dildo’s + glijmiddel = waar

Als je met je prostaat dildo (of alleen je vinger) speelt, is het belangrijk om een ​​goed anaal glijmiddel te gebruiken - en bij voorkeur veel ervan. Eigenlijk gebruik je liever te veel dan te weinig. De anus produceert zelf geen natuurlijke smering, dus het is belangrijk dat je er wat aan toevoegt om een ​​soepele en comfortabele ervaring te garanderen. Je moet het glijmiddel toevoegen aan zowel je anus als de prostaat dildo voordat je begint, en je kunt altijd meer toevoegen tijdens het spelen als het een beetje droog aanvoelt.

Je kunt voor de gelegenheid een normaal glijmiddel op waterbasis gebruiken, maar je krijgt de beste resultaten door een anaalspecifiek type toe te passen dat uitsluitend voor dit doel is gemaakt. Anaal glijmiddel, of het nu op waterbasis of op siliconenbasis is, is meestal dikker van consistentie, wat het gemakkelijker maakt om mee te werken wanneer je het op de mannelijke prostaat dildo en in de anus moet krijgen.

Bovendien werkt anaal glijmiddel extra lang, wat vooral gunstig is bij het spelen met anale stimulatie - of je nu een vinger, een penis of een mannelijke prostaat dildo gebruikt.

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be