Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Anal Speculum Steel var 1

Anal Speculum Steel

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Dit anale speculum is ideaal voor een zinnenprikkelend doktersspel.

Het speculum kan tot ca. 4,5 cm worden geopend. Aan de zijkant zit een vergrendeling, waardoor het speculum geopend kan blijven.

Begin langzaam en in een ontspannen tempo als je het anale speculum gebruikt. Gebruik altijd glijmiddel om het speculum comfortabel te kunnen inbrengen.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Hoge kink factor
Daniel - 28. sep. 2021
Een behoorlijk hoge kinky factor op deze. Als je van dokterspelletjes of gynaecoloog houdt, een inzicht wilt krijgen of het wilt gebruiken voor een beetje rek, is het echt goed. Weet dat sommigen erop hebben gewezen dat het pijn doet omdat het knijpt als je het helemaal vastschroeft als je het eruit haalt. Het is de moeite waard om over na te denken als je gevoelig bent voor pijn. Ik heb de pijn zelf niet ervaren, maar heb er wel een paar nepen van gekregen. Raad het niet aan! Wees voorzichtig voordat je het eruit haalt en het zal waarschijnlijk goed gaan.
0
Autsj
Jacob - 7. sep. 2021
De kwaliteit is in orde - absoluut. Maar het idee van gaten in de zijkanten is niet zo goed. Het kan dus een beetje "schuren" en pijn doen als je het er weer uit moet halen. Heb eerder een vaginaal speculum geprobeerd, en het was veel beter, maar het hangt ook af van hoe "flexibel" je bent. Deze is vrij klein, en het is heel goed voor iemand. Maar geen goede ervaring hier.
0
Goed
Anonymous - 15. mar. 2024
Goede kwaliteit. Had een grotere opening kunnen hebben.
Automatisch vertaald van sinful.no

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful