Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Aneros PROGASM Jr. Prostaatstimulator var 1

Aneros PROGASM Jr. Prostaatstimulator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Aneros PROGASM Jr. is ontworpen voor diegenen die een efficiënte en stevige stimulatie van hun prostaat willen, zonder te robuust te zijn. PROGASM Jr. heeft dezelfde vorm als de bekende PROGASM prostaatstimulator, die ook hier in de winkel verkrijgbaar is, echter heeft Aneros PROGASM Jr. een strakker design waardoor het meer geschikt is voor een gemiddeld niveau van prostaatstimulatie. 

Omdat Aneros PROGASM Jr werkt met behulp van de natuurlijke spiersamentrekkingen van het lichaam, kan er handsfree van worden genoten, en indien gewenst met de handen. De prostaatstimulator heeft een ingebouwde voet die de erogene zones van het perineum masseert en daarnaast als 'stopper' je stimulator op zijn plaats houdt.

Met de Aneros PROGASM Jr is gemaakt van medisch plastic, dat je een stevige prostaatstimulatie geeft die nodig is om diepe prostaatorgasmen te bereiken. We raden je aan een goed anaal glijmiddel te gebruiken bij je PROGASM Jr. om het inbrengen en gebruiken comfortabeler te maken. Na gebruik reinigen met warm water en een schoonmaakmiddel voor seksspeeltjes. 

Inbegrepen: Een elegante en discrete opbergdoos. 

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Fantastische stimulator
MS - 7. sep. 2021
Een stimulator van goede grootte die snel zijn weg vindt naar de prostaat. Het materiaal is erg mooi en maakt het gemakkelijk te gebruiken. Ik moest er een beetje mee werken om te wennen, maar het werkt nu optimaal op weg naar een Super O. Het geeft goede P-golven. Ik denk dat de K-pin een beetje hard op het stuitje zit, daarom heb ik de stimulator continu een beetje moeten aanpassen wanneer deze in gebruik is. Het heeft een goede P-pin die perfect past.
0
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful