Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
B-Vibe UV Sterilisatorzakje var 1

B-Vibe UV Sterilisatorzakje

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Breng hygiëne naar een hoger niveau met de B-Vibe sterilisatorzak die UV-licht gebruikt om 99,9% van de ziektekiemen te doden! Het is wetenschappelijk bewezen dat het licht verschillende pathogenen, bacteriële propagules, sporen, schimmels en virussen elimineert.

Het duurt slechts 3 minuten om je speelkameraadjes te ontsmetten en klaar te maken voor je volgende date. Het enige wat je hoeft te doen is je speeltje in het zakje te doen, op de one-touch-knop te drukken en voila! Na een paar minuten heeft het UV-licht 99,9% van de ziektekiemen geëlimineerd die verantwoordelijk kunnen zijn voor verschillende infecties die we graag willen vermijden.

Dit magische etui is compatibel met alle producten van B-Vibe en andere speeltjes met een lengte tot 25 cm. Anale pluggen, kralen, wands en vibrators - alles is welkom om een grondige sterilisatie in het zakje te krijgen. Zorg ervoor dat alle speeltjes volledig droog zijn voordat ze in het zakje gaan!

Het zakje is reisvriendelijk, dus je kunt je verheugen op een orgasme-geïnduceerde vakantie, en met een discreet ontwerp kan het je overal onopgemerkt volgen.

Laad je B-Vibe-accessoire op met de meegeleverde USB-kabel en blijf fris, schoon en bacterievrij, zo eenvoudig als 1-2-3.

Nog geen reviews
Dit product heeft nog geen reviews.
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful