Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen var 1

Overzicht

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen is een set stijlvolle lustballen, zowel te gebruiken tijdens sexy spel als voor bekkenbodemtraining.

Deze twee metalen ballen zijn niet bijzonder groot (diameter 2 cm) en vereisen daarom sterke bekkenbodemspieren om ze op te houden. Vuistregel is: hoe kleiner en zwaarder de kegelballen, hoe moeilijker het is om ze omhoog te houden.

Het is een set echt mooie ballen met een glanzend oppervlak in goudkleur.

Experimenteer met de ballen met je partner. Wanneer je de bal inbrengt, zul je merken hoe ze vanbinnen werken, wat erg stimulerend kan zijn.

Zoals gezegd zijn de ballen ook zeer geschikt om te gebruiken om je bekkenbodem mee te trainen. Begin met liggen met de ballen erin en knijp je spieren samen rond de ballen. Als je sterk genoeg bent, kun je misschien met ze rondlopen.

Let op! Je hoeft niet bang te zijn dat de ballen binnenin je 'kwijtraken' of dat je ze er niet meer uitkrijgt. Je kunt ze eenvoudig met je vingers verwijderen of ze eruit duwen. 

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Ben-Wa trainingsballen
Vrouw 40 - 28. sep. 2021
De balletjes zijn verrassend klein en van zeer hoge kwaliteit. Ze voelen zwaar aan in de hand, maar dat maakt ze niet ingewikkeld om te hanteren tijdens het oefenen. Ik heb gemerkt dat de training ook tot in de buikspieren reikt, iets wat absoluut positief is. Ik raad het aan!
0
Mooie Ben-Wa Geish ballen
PerfectEnjoy - 28. sep. 2021
Ik ben erg gewend om met deze Ben-Wa ballen te oefenen, ik vind ze leuk. Deze Ben-Wa ballen zijn geweldig voor het trainen van de bekkenbodemspieren, en ik voel me dan ook behoorlijk gestimuleerd en tevreden. Ik raad ze ten stelligste aan, en kan niets anders te zeggen dan: probeer ze!
0
Lovely Ben-Wa ballen
Aksena - 28. sep. 2021
Deze Ben-Wa Trainingsballen zijn geweldig voor de bekkenbodem. Het oefende mijn spieren en ik voel me erg gestimuleerd en tevreden.
0
Perfect
Peter - 28. sep. 2021
De beoordeling van de vrouw was absoluut ongelooflijk. Gemakkelijk te gebruiken en precies het juiste gewicht om precies de juiste hoeveelheid weerstand te bieden.
0

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Ballen

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful