Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Kinklab Lube Shooter applicator voor glijmiddel var 1

Kinklab Lube Shooter applicator voor glijmiddel

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Lube Shooter applicator voor glijmiddel is een set bestaande uit 1 applicator en 3 tubes. Het is ideaal voor het inbrengen van alle soorten glijmiddel zonder knoeien of druppelen.

Hoe de Lube Shooter te gebruiken: Giet je favoriete glijmiddel in een schoon glas/kom en plaats een van de tubes met de applicator in het glas en trek de applicator omhoog. Het glijmiddel wordt door de buis opgezogen en dan is de Lube Shooter klaar om te worden aangebracht waar je maar wil.

Duw daarna de applicator helemaal naar de basis om het glijmiddel in te brengen.

Lube Shooter wordt geproduceerd als een product voor eenmalig gebruik. Het is mogelijk om de applicator grondig te reinigen. Lube Shooter kan zowel anaal als vaginaal worden gebruikt.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Een must
RR - 28. sep. 2021
Het is zoveel gemakkelijker met een spuit dan om van buitenaf glijmiddel toe te voegen. Ik moet zeggen dat een spuit (en een douche) iets is dat je moet hebben voor een goede ervaring met anale seks. Vooral vanwege het feit dat beide vrij goedkoop zijn. De spuit doet wat het moet doen. Het is gemakkelijk om het rechtstreeks vanuit de buis te vullen en kan opnieuw worden gebruikt als het correct wordt schoongemaakt. Genoeg glijmiddel maakt het snel en soepel, het maakt het verschil, zowel met condoom als zonder.
0
Anale seks zonder onnodige rotzooi!
Ketil André Camilio - 28. sep. 2021
Deze zijn geweldig! Perfect om je achterste klaar te maken voor anale seks. Ze zijn gemakkelijk in te brengen met een beetje glijmiddel en ze hebben een behoorlijke hoeveelheid glijmiddel nodig. Door het glijmiddel in te brengen in plaats van aan de buitenkant van de anus te smeren is het effect veel beter. Aanbevolen!
0
Echt ondeugend voor het voorspel
Tony - 7. sep. 2021
Deze zijn echt goed voor het voorspel en brengen het glijmiddel naar waar het het beste werkt, namelijk binnen. Zorgt voor gemakkelijkere penetratie, en samen met ontspannende anaal-spray biedt het veel mogelijkheden voor beginners. Kan zeker ook worden aanbevolen aan gevorderden.
0
Praktische kleine helper voor stoute spelletjes
Rikke Overgaard - 7. sep. 2021
Prima te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld extensie-spellen wilt spelen... je kun hier eenvoudigweg zorgen voor een glijdende uitbreiding zowel in de diepte als bij de opening. Zo hoef je niet steeds te wisselen tussen vullen en extensie.
0
Helpt veel bij het verhogen van de temperatuur...
Mario - 7. sep. 2021
Laat het aan je vriendin zien en je krijgt meteen een ondeugende reactie - nieuwsgierigheid is altijd goed als je een beetje met je geliefde wilt spelen. Kleine dingen die veel helpen bij "het" beginnen kunnen precies daar worden geplaatst waar je de favoriete "hulpmiddelen" nodig hebt. Dankzij de Lube Shooter kun je ook voorkomen dat je veel glijmiddel verspilt. Ook aanbevolen voor iedereen die moe is van vlekken en het schoonmaken na het spelen.
0
Te slechte kwaliteit
Anonymous - 2. dec. 2023
Glijmiddelverdelers maken een enorm verschil - vooral voor anaal spel. En als er veel actie in de achterdeur is, is het een noodzaak. Ik raad deze echter echt NIET aan - ik vind de kwaliteit ver, ver onder het normale niveau van Sinful. Ze houden zeer slecht glijmiddel vast en zijn ronduit waardeloos. Ik zou in plaats daarvan een 10 ml wegwerpspuit aanraden - goedkoop en van goede kwaliteit.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful