Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Kunststof Sloten voor Kuisheidsgordels Pak van 10 var 1

Kunststof Sloten voor Kuisheidsgordels Pak van 10

€ 17,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-4 werkdagen

Voordelen

Overzicht

Deze plastic sloten zijn ontworpen om te gebruiken met kuisheidsgordels. Dit verzekert je ervan dat hij niet vrij kan komen.

Als hij toch uit de kuisheidsgordel wil ontsnappen, moet hij de sloten doorknippen.

De sloten gedragen zich bijzonder braaf wanneer je door de metaaldetector moet, zoals bijvoorbeeld op het vliegveld.

Als extra detail heeft elk kunststof slot een individueel serienummer. Dan kan de dominant controleren en bepalen of de gordel is verwijderd.

Het pakket bestaat uit 10 kunststof sloten.

MerkCB-X
Volledige lengte (cm)3.5
Breedte (cm)2.4
Primair materiaalPlastic
KleurZwart
Aanbevolen glijmiddelWaterbasis
Taal van de verpakkingEngels
SKU12833
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Het product is ok.
Mj - 28. sep. 2021
Je kunt dit zo openen dat het niet meteen opvalt. Het materiaal moet wat ruwer zijn, zodat het niet kapot gaat als het harder wordt vastgepakt. Ze hadden het in de Verenigde Staten, maar de cijfers waren binnen een paar uur verdwenen.
0
Super slimme bediening
Domina Anette - 7. sep. 2021
Ik heb mijn voorraad van deze slimme sluit- en controlesystemen al opgebruikt, dus ik heb zojuist een nieuwe voorraad besteld. Het plastic slot werkt prima en veilig, en de nummering betekent dat ik kan controleren of het mannetje beschikbaar is geweest wanneer hij is uitgeleend en teruggebracht met een nieuw nummer eraan. Op die manier voorkom ik dat ik hem de sleutel geef, zodat hij niet kan vals spelen op iets waar ik geen toestemming voor heb gegeven. Een aanrader voor iedereen die van een beetje systeem in dingen houdt.
0
Sterker dan je denkt.
Jonge man - 7. sep. 2021
Deze plastic sloten blijven erom vragen. Als ze maar tussen de vingers zitten, denk je dat ze gemakkelijk weer uit elkaar getrokken kunnen worden als ze in elkaar geklikt zijn. Maar het kan niet. Eenmaal in elkaar geklikt, is er geen weg meer terug. Leuk alternatief voor een hangslot. In kuisheidsspelletjes biedt het meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld bij langdurig kuisheidsgebruik waarbij de dominant niet altijd in de buurt is met een sleutel. Ze kunnen wat dik zijn in het materiaal, sommige peniskooien kunnen wat meegeven en knikken wanneer dit plastic slot wordt gebruikt, in plaats van een wat dik hangslot.
0
Perfect
Anonymous - 15. mar. 2024
X
Automatisch vertaald van sinful.nl
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful