Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
LELO Tiani 2 Koppelvibrator met Afstandbediening var 1

LELO Tiani 2 Koppelvibrator met Afstandbediening

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Met de Tiani 2 worden 2 accessoires meegeleverd om met je vibrator te combineren: De ene accessoire is originele vorm van de Tiani, de andere is breder. De originele vorm is erg fijn om in de missionarispositie te gebruiken, en de bredere is geschikt voor de meer "acrobatische" posities. De tweede accessoire wordt gekenmerkt door meer stabiliteit en is ontworpen om haar G-spot te masseren. NB: alleen het voorste deel van de Tiani dat op de clitoris wordt geplaatst, vibreert.

Door de SenseMotion-technologie volgen de vibraties de bewegingen die met de afstandsbediening worden gemaakt. Gaat de afstandsbediening omhoog, dan worden de vibraties krachtiger, wordt de afstandsbediening omlaag gebracht, worden de vibraties zachter. Je kunt ook je eigen vibratiepatronen creëren.

De populaire LELO Tiani is nog verder verbeterd. De geweldige koppelvibrator die gebruikt kan worden om haar clitoris te stimuleren, is verder ontwikkeld en verbeterd. Met de Tiani 2 krijg je 50% krachtigere vibraties, 8 stimulatiepatronen en kun je haar G-spot stimuleren. Deze exclusieve koppelvibrator is perfect voor de koppels die elkaar graag willen plezieren met heerlijke vibraties. Je kunt de vibraties zowel op de vibrator als met de afstandsbediening regelen. Ze hebben allebei de +/- knoppen en de slimme SenseMotion-technologie. Met de draadloze functie kun je tot op 12 meter afstand plagen.

De vibrator is oplaadbaar en waterbestendig. Hij kan dus mee onder de douche of in bad en is gemakkelijk schoon te maken.

Tiani 2 is gemaakt van 100% siliconen en wordt geleverd in een mooie doos, samen met de oplader, een opbergzakje en de gebruikershandleiding.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Een teleurstelling
Cat - 28. sep. 2021
Helaas moeten we dit na meerdere keren gebruiken ons slechtste speeltje tot nu toe noemen. Als het nat is, schakelt het speeltje zichzelf uit zoals gezegd, dus het kan niet handsfree worden gebruikt. Als je ze met beide gebruikt, verwacht dan niet dat ze op hun plaats blijven. De batterijduur is erg slecht, dus een weekendje weg gaan zonder de oplader zou absoluut niet mogelijk zijn. Voor die prijs zou je ook denken dat de gouden onderdelen van metaal zouden zijn en niet van plastic. We hadden hoge verwachtingen van deze zogenaamde luxueuze vibrator. Helaas viel het behoorlijk tegen. Dus als je twijfelt tussen twee of meer, ga dan zeker niet voor deze.
0
Autsj!
Milla - 28. sep. 2021
Begrijp niet echt hoe je dit kunt hebben terwijl je seks hebt ... Als je het minst gevoelig bent bij de vaginale opening, is dit waarschijnlijk niet het juiste speeltje. Het is hard en ongemakkelijk, het deel dat aan de buitenkant zou moeten zijn, zou veel platter moeten zijn. Hoe hard we ook probeerden, het deed pijn en wreef, en de trillingen waren lastig om goed te krijgen. Het was ook vervelend dat de besturing de hele tijd lag en trilde, wat de stemming verpestte.
0
Niet aanbevolen
martina - 28. sep. 2021
Het is moeilijk om de vibrator op de juiste plaats te houden, hij beweegt voortdurend en je moet hem aanpassen, waardoor de handsfree functie verloren gaat. Soms voel ik pijn tijdens penetratie. En zonder twijfel brengt het harde geluid van de afstandsbediening je van de wijs. Ik geniet meer van deze vibrator als ik alleen ben of in de badkuip met muziek of koptelefoon. Maar als je als koppel op zoek bent naar plezier, raad ik deze vibrator niet aan.
0
Oké
Al - 28. sep. 2021
In vergelijking met de WeVibe 2 is dit bijna nutteloos. Weinig vibraties. Moeilijk te begrijpen. Hoewel we de gebruiksaanwijzing hebben gelezen, kregen we niet de modus die we wilden en hierdoor ging ons verlangen weg. Past verrassend slecht in vergelijking met de WeVibe. Ik moet het zo ongeveer op zijn plaats houden. Ik denk dat de kwaliteit en het gevoel van het materiaal erg goed was en dit maakt het wat positiever. Maakt weinig geluid, wat op zijn beurt weer weinig trillingen betekent ...
0
Ok
firefly - 7. sep. 2021
Ik heb gisteren mijn LELO Tiani ontvangen en heb hem ijverig alleen en een beetje met mijn partner gebruikt. Ik ben er erg blij mee, maar hij valt snel uit als je glijmiddel gebruikt en hij komt niet echt op de clitoris waar hij hoort.
0
Zeker een verrassing
Anonymous - 9. may. 2012
Super goede kwaliteit, een enorme wow-factor maar mist een uitleg van de verschillende functies, wat even zoeken is. Zorgt voor een heerlijke en andere ervaring met je partner. Zeker een aanbeveling waard. Kan alleen maar zeggen probeer het!
Automatisch vertaald van sinful.dk
Inderdaad een verrassing
Anonymous - 6. aug. 2017
Topkwaliteit, geweldige wow-ervaring, maar niet erg goede instructies over de verschillende functies, dus je moest je een beetje aanpassen voordat je leerde hoe je het moest gebruiken. Zorgde voor een geweldige en andere ervaring met een partner. Zeker het aanbevelen waard. Ik kan alleen maar zeggen: probeer het eens!!!
Automatisch vertaald van sinful.fi
Tiani 2
Anonymous - 15. mar. 2024
Geweldige kleine gadget Mijn man was dolblij toen hij het zag Een geweldige aanvulling om mee te spelen of als je alleen wilt genieten Orgasmitakuuuuuu ja! De prijs/kwaliteit verhouding is spot on, een kwalitatief en luxe speeltje.
Automatisch vertaald van sinful.fi
Zeker een verrassing
Anonymous - 6. aug. 2017
Geweldige kwaliteit. Een grote wow-factor, maar mist een uitleg van de verschillende functies, wat even tijd kost om uit te zoeken. Zorgt voor een heerlijke en andere ervaring met je partner. Zeker het aanraden waard. Ik kan alleen maar zeggen: proberen!
Automatisch vertaald van sinful.no
Zeker een verrassing
Anonymous - 6. aug. 2017
Super goede kwaliteit met een grote wow-factor. Mist echter een beetje uitleg over de verschillende functies en het kost wat tijd om het uit te vogelen. Zorgt voor een heerlijke en andere ervaring met je partner. Zeker een aanrader. Ik zeg gewoon proberen!!!
Automatisch vertaald van sinful.se
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful