Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
MaleEdge Extra Penis Enlarger var 1

MaleEdge Extra Penis Enlarger

Wij raden aan
Sinful Aqua Glijmiddel op Waterbasis 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
Sinful Clean Sex Toy Cleaner 100 ml
€ 8,99€ 6,74
Incl. BTW
€ 126,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-4 werkdagen

Voordelen

Overzicht

Met de Male Edge Extra Enlarger wordt je penis merkbaar groter.

De Male Edge Extra-versie heeft meer accessoires dan de Basic-versie, maar minder dan de Pro-versie. Deze versie is geschikt voor mannen die de Male Edge voor langere tijd willen gebruiken en daarbij de extra rubberen ringen willen gebruiken.

Uit studies is gebleken dat gebruik van de Male Edge tot 60% vergroting van de penis kan leiden.

Het is klinisch bewezen dat de lengte van de penis na 3-6 maanden met ongeveer 30% kan zijn toegenomen.

Male Edge is comfortabel en gemakkelijk in gebruik; daarom is het een van de beste producten ter wereld voor mannen die dromen van een grotere penis.

De ring op de Male Edge die bij de wortel rond de penis wordt geplaatst, heeft een diameter van ca. 4,6 cm. Let hierop als de penis breder is dan deze maat (niet in erectie).

De vergroting komt tot stand via een extractiesysteem waardoor de penis geleidelijk wordt verlengd. Het resultaat is afhankelijk van het aantal uren dat de Male Edge wordt gebruikt. Je kunt hem zo lang gebruiken als je wilt, tot de grootte die je wilt. Hoe meer uren de Male Edge wordt gebruikt, hoe groter en langer het resultaat.

De bereikte penisvergroting blijft bestaan, ook nadat je bent gestopt met het gebruik van de Male Edge.

De meeste mannen gebruiken hun Male Edge 6 - 18 maanden, 2 - 4 uur per dag (sommige mannen gebruiken hun Male Edge tijdens de slaap).

De set bevat: Male Edge Penis Enlarger. - Liniaal. - 2 rubberen bandjes - Male Edge reisetui - Beschermhoes. - Beschermingsmateriaal

De keuze tussen de Male Edge Basic, Male Edge Extra en Male Edge Pro is aan jou en afhankelijk van de accessoires die je erbij wilt hebben. Er is absoluut geen verschil in de vergrotende functie tussen de 3 versies.

MerkMale Edge
InbegrepenLiniaal, Opbergzakje, Rubberen Banden
Inwendige diameter (cm)4.6
Rekbare inwendige diameterNee
Primair materiaalPlastic
KleurGroen
Taal van de verpakkingEngels
SKU11753
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Geeft consistente resultaten, maar de kwaliteit had beter gekund
Mattias - 28. sep. 2021
Ik heb dit nu iets meer dan vier maanden geėvalueerd en aangezien ik een zorgvuldig logboek heb bijgehouden, kan ik mijn statistieken bijdragen. Ik heb hem in totaal 158 uur gebruikt, maar vandaag is het plastic in één "arm" gebarsten, dus nu is het helaas volledig gebroken. Had gehoopt op een betere duurzaamheid, omdat er staat dat je tot 1.000 uur aanhoudende resultaten kunt zien. Ik zag al na de eerste 20 uur een nogal drastische toename in zowel lengte als omtrek - 6% toegenomen lengte en 5% toegenomen omtrek in rechtopstaande toestand. Na 50 uur waren dezelfde cijfers 11% plus in lengte en 13% (!) In omtrek. Hierna bereikte ik een soort van piek, en zag geen even drastische stijgingen. Ik nam na 100 uur een maand vrij om te zien of de veranderingen permanent waren, en dat lijkt zo te zijn. Zag een daling van een paar procent aan het einde van de maand, maar die won ik al terug na de eerste keer dat ik het opnieuw begon te gebruiken. Na in totaal 158 uur heb ik zowel lengte als omtrek behouden, en ze bleven respectievelijk op 11,5% en 13%. Het is jammer dat het nu is afgebroken, want ik had graag doorgegaan en meer resultaten gezien nu ik weet hoe effectief het tot nu toe is geweest. Het meest positieve aan dit gadget is zonder twijfel het resultaat dat het geeft. Zowel lengte als omtrek zijn aanzienlijk toegenomen, en dit geldt zowel voor opgerichte als slappe toestand. De echte toename van de conditie was zeer welkom, aangezien ik een "grower" ben/was. Groot verschil nu! Het absoluut meest negatieve naast dat het kapot ging, is dat het erg moeilijk te leren is om te gebruiken. Het kostte me vele pogingen voordat ik een techniek vond die echt werkte - zelfklevend gaasverband bij de apotheek en wikkel het rond de schacht net onder de eikel. De meegeleverde twilight zorgde alleen maar voor meer problemen, dus gaas is min of meer een vereiste als je het probleem tegenkomt dat je er "uitglijdt". Is het het geld waard? Absoluut, want het geeft echt resultaat. Maar ik had graag een iets betere kwaliteit gezien, omdat dit plastic natuurlijk kapot kan gaan. Weet niet of er onderdelen te bemachtigen zijn, maar helaas kan ik het me niet veroorloven om een nieuwe te bestellen, anders had ik het waarschijnlijk meteen gedaan.
0
Werkt niet
G - 7. sep. 2021
Gebruik het nu een jaar tussen de 2-6 uur per dag. Hij was 14,3 cm toen ik begon en nu een jaar later is het 14,3 cm dus dat zegt genoeg. Het leek er echter op dat ik het iets langer volhoud als ik seks heb met de vrouw die er de hele tijd bij is geweest en zij was degene die aan het meten was dus we waren er allebei bij betrokken. Maar ik moet zeggen dat er na een half jaar geen extra cm is bijgekomen, Sinful gaf mijn geld terug.
0
Omslachtige en slechte handleiding
Anonymous - 11. may. 2021
De band was oncomfortabel om te dragen en de bijgeleverde instructies waren niet erg gedetailleerd. Al met al heb ik er spijt van dat ik het heb gekocht, omdat het volkomen nutteloos is. Daarom kan ik niet zeggen of het werkt.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Nutteloos. Geldverspilling
Anonymous - 15. mar. 2024
Kan niet goed afzuigen met het systeem... werkt niet
Automatisch vertaald van sinful.dk
Testen van mannelijke randen
Anonymous - 10. feb. 2022
Niet nodig voor mijn maat, maar ik nam deze voor een test, gewoon uit nieuwsgierigheid en voor de prijs. Ik was verbaasd over het effect van stretchen op de dikte en de duur van de seks. De rustlengte is in ieder geval iets toegenomen. De kwaliteit van het product is slecht, de plastic armen gaan niet lang mee. Gelukkig kun je hier goedkope reserveonderdelen vinden. Niets comfortabel aan deze op, vereist echt losse broek en nog steeds is zelfs zitten ongemakkelijk of onhandig. Toch ga ik dit minstens een paar jaar testen, een paar centimeter extra zou al goed zijn (meer dan 21 cm). Dus workout....
Automatisch vertaald van sinful.fi
Werkt zo, slecht materiaal
Anonymous - 1. mar. 2023
Er zal een verlenging/omtrek toename zijn, dus dat is goed. Maar het is erg langzaam, dus het is niet leuk. Het doet echt pijn om het lang te gebruiken. Maar als je aardig wilt zijn.... etc etc. In minder dan 18 maanden zijn er vier armen gebruikt - de materiaalkwaliteit van de armen is bedroevend, en ik probeer echt geleidelijk, symmetrisch etc. te belasten.
Automatisch vertaald van sinful.se

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful