Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
MTX1 Robotic Mouth Penisvibrator var 1

MTX1 Robotic Mouth Penisvibrator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

De MTX1 Robotic Mouth Penisvibrator is een sensationeel zachte masturbator die aanvoelt als een mond en prikkelende zuigbewegingen maakt. Laat de MTX1 Robotic Mouth al het werk voor je doen. Het enige dat je hoeft te doen, is de bewegingen ervan te besturen met de afstandsbediening. Wat is er nog makkelijker?

De MTX1 Robotic Mouth heeft een ingebouwde motor die voor veel stimulatie zorgt. Als je meer intensiteit wil, kun je genieten van de twee parelkettingen die op en neer lopen over de schacht terwijl de masturbator in gebruik is. We raden aan om een goed glijmiddel op waterbasis te gebruiken met de MTX1 Robotic Mouth voor een heerlijk natte en levensechte ervaring.

Afmetingen: De MTX Robotic Mouth is 12 cm diep en heeft een opening van 2,3-3 cm breed. De kabel voor de afstandsbediening is 75 cm lang.

Let op! De MTX1 Robotic Mouth gebruikt 4 x C-batterijen, apart verkrijgbaar.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Juiste prijs-kwaliteit
Tunpu - 28. sep. 2021
De eerste masturbator die ik kreeg - dus ik kan niet vergelijken met anderen. Nu heb ik het 3 keer geprobeerd, en elke keer voelde ik me weer opgewonden. Voor het eerst verwachtte ik iets anders en in het begin voelde het nogal verdoofd aan, maar het werd beter naarmate ik erin slaagde om voldoende onderdruk te creėren. De minpunten zijn dat het geluid behoorlijk hard is, en dat het binnenste gedeelte niet uitneembaar is, waardoor schoonmaken een hele klus is. Ik heb het om deze reden met een condoom gebruikt. Ook mag het snoer wel wat langer zijn. Als je wat meer zou investeren zou dat een stiller en stimulerender product op kunnen leveren. Maar ja, deze is zijn prijs wel waard.
0
Prima prijs-kwaliteit
Tumputin - 28. sep. 2021
Ik heb het nu 3 keer geprobeerd, en elke keer ben ik klaargekomen. Af en toe beweeg ik het hele apparaat een paar centimeter op en neer, zodat het vacuüm comfortabel toeneemt. Anders hoef je helemaal niet te bewegen. De nadelen zijn dat het nogal luidruchtig is en dat het binnenste gedeelte niet kan worden verwijderd om schoon te maken, ik heb dus een condoom bij het apparaat moeten gebruiken. Ik heb geen ervaring met andere apparaten dus ik kan niet vergelijken, ik kan het echter wel aanbevelen in verband met de behoorlijk lage prijs in vergelijking met vergelijkbare apparaten.
0
Ik ben het met Filip eens
Rasmus - 28. sep. 2021
Dit werkt extreem slecht als je een dikkere penis hebt
0
Vermijden
Filip - 28. sep. 2021
Als je een grotere penis hebt, pak deze dan niet, hij kan de kralen zelfs op de hoogste stand nauwelijks bewegen.
0
Erg teleurgesteld
Ms - 7. sep. 2021
Teleurstellende ervaring. Mijn penis heeft echter een heel normale grootte, maar kan niet goed functioneren.
0
Robtic mond masturbator is een oké product
Anonymous - 15. mar. 2024
De robotmond masturbator is vrij eenvoudig te gebruiken. Batterijen in de afstandsbediening, een beetje glijmiddel op de lippen en een beetje in het reservoir en je kunt aan de slag. De penis moet minstens half stijf zijn voordat je hem voorzichtig in de masturbator kunt steken en de afstandsbediening kunt starten... Maar je moet de penis er ook echt in en uit bewegen voordat je het gevoel van een pijpbeurt krijgt. Het schoonmaken is een beetje een gedoe... Het reservoir omspoelen met water en zeep en proberen om niet te veel water tegelijk in het reservoir te krijgen kan best lastig zijn... dus wat dat betreft een oké product maar niet super optimaal.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Niet goed
Anonymous - 1. feb. 2022
Niet goed
Automatisch vertaald van sinful.dk
Heel slecht.
Anonymous - 15. mar. 2024
Ik heb het een keer geprobeerd en heb het meteen in de vuilnisbak gegooid. Het was 250 kr rechtstreeks uit de plee. Koop in plaats daarvan een fleshlight. Dat is 100 keer beter.
Automatisch vertaald van sinful.dk
niet het beste product voor mij
Anonymous - 15. mar. 2024
of mijn penis is te kort of het product is slecht ontworpen, waarschijnlijk goed voor anderen
Automatisch vertaald van sinful.dk
Niet kopen
Anonymous - 1. jan. 2023
Ik zou deze niet aanraden, ik ben wat groter dan gemiddeld en zoek daarom iets anders. De motor van deze machine is te zwak, en ik kwam niet aan de triggering, want hij brandde vrijwel meteen door. Als je er een hebt gekocht, gooi hem dan weg, gewoon mijn advies Mijn advies is om iets anders te zoeken
Automatisch vertaald van sinful.dk
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful