TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickGratis verzending boven €45
Pump Worx Pistol Grip Penispomp met Manometer var 1

Pump Worx Pistol Grip Penispomp met Manometer

Niet op voorraad

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht

De Pump Worx Pistol Grip Penispomp helpt je om een vollere, hardere en langduriger erectie te krijgen. En als extra stimulerend detail heeft het een manometer en een pistoolgreep, als alternatief voor de "gewone" knijpbal die we kennen van andere penispompen.

Wanneer je de penispomp over je penis plaatst, ontstaat er een comfortabel en stimulerend vacuüm zodra je begint te pompen met "het pistool". Wanneer de pomp een vacuüm creëert, trekt het bloed naar je penis, wat resulteert in een hardere erectie.

Een blijvende vergroting van de penis kun je met een penispomp niet bereiken, maar als je deze een paar uur voor de seks gebruikt, geniet je wel van het effect. Veel mannen krijgen een nog intensere ervaring tijdens masturbatie en seks met behulp van een penispomp.

De pomp zelf is 20,5 cm lang en heeft een opening van 8 cm.

Hoe je de Pump Worx Penispomp gebruikt: - Breng glijmiddel op waterbasis aan op de onderkant van de pomp om een beter vacuüm te creëren. - Plaats vervolgens de cilinder over je penis (niet over de ballen). - Pomp langzaam en kijk hoe je penis groeit. We raden aan om de pomp slechts 10 minuten per keer te gebruiken. - Op de pomp zit een quick-release ventiel voor het gemakkelijk en snel verbreken van het vacuüm in de cilinder. - Stop altijd als het pijnlijk aanvoelt.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Goed voor lichtere pomp
Deze pomp geeft een goede druk, gemakkelijk te gebruiken maar door de manier waarop het ventiel ongeveer 1 cm in het midden van de buis uitsteekt kun je niet vo... Meer tonen
Aki - 28. sep. 2021
Absoluut perfect
Het pistool zelf kwam los. Gemaakt met een beetje superlijm Nu kun je zien hoe stoer je bent. Absoluut fantastisch om mee te trainenFredrik - 28. sep. 2021
Een beetje te kort
Zoals in een eerdere recensie werd vermeld, kun je hem door het aflopende ventiel niet volledig gebruiken, waardoor hij zijn functie niet goed vervult, er komen... Meer tonen
Henrik - 28. sep. 2021
gemakkelijk op gang te krijgen
GoedTaurus - 7. sep. 2021

Voordelen

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Dit vind je misschien ook leuk:

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefKrijg 10% korting op je volgende aankoop

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful