Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Rocks Off RO-120mm 10 Speed var 1

Rocks Off RO-120mm 10 Speed

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

Het gaat niet om de maat, maar om het maken van een statement: Ondanks zijn formaat van 12 cm. is Rocks Off 120 een super effectieve clitorisvibrator, die trilt met een kracht die je buitengewoon lekker zult vinden.

Deze clitorisvibrator heeft in totaal 3 snelheden en 7 krachtige vibratiepatronen, zodat er altijd een patroon tussenzit dat bij je past. 

Rocks Off 120 lijkt op een grote kogel. Je raakt er de juiste plek gemakkelijk mee! Het product is strak qua ontwerp, en heeft precies de juiste maat om mee te nemen in je handtas of bagage.

De vibrator is bovendien waterdicht, waardoor je hem veilig meeneemt onder de douche of in bad. Het is ideaal voor solo play, maar het kan net zo spannend zijn om er samen met je partner mee te spelen! Voor een nog betere ervaring gebruik je je vibrator met een beetje glijmiddel.

Houd er rekening mee dat je het deksel met kracht moet vastschroeven wanneer je het wilt gebruiken. Vaak moet je het deksel ongeveer een halve slag verder losdraaien dan nodig is, om de trilling in te schakelen. Wanneer het deksel volledig is vastgeschroefd, zet je de vibratie aan door de knop 2 tot 3 seconden ingedrukt te houden. Schakel vervolgens tussen de vibratiepatronen door kort op te drukken. Zo vind je snel de beste match! Klaar met spelen? Druk dan simpelweg een paar seconden op de knop.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Leuk maar niet het beste
Philip - 28. sep. 2021
We hebben eerder een andere bullet vibrator gehad die krachtiger maar kleiner was. Sinful Magic 90 mm Maar deze is ook geweldig.
0
Stuk
S - 7. sep. 2021
Ik ben super verdeeld over dit product. Het kan wel iets doen met de verschillende trilpatronen en het hete ontwerp, maar je raakt volledig lam in de hand als je een van die vrouwen bent die niet zomaar na 5 minuten een orgasme krijgt. Zelf ben ik daar beneden niet bijzonder gevoelig, en daarom duurt het gewoon langer om een orgasme te bereiken - of het nu met mijn partner is of niet, en na een tijdje voelt het alsof je hand slaapt, wat gewoon niet zo cool is. Maar ik vind het nog steeds het geld waard, want het is geweldig om naar te kijken, aan te raken, bestand tegen water, en dan is het gewoon geweldig om te kunnen spelen met zo veel verschillende soorten trillingen - het maakt het allemaal een beetje spannender
0
Zeer goed
Anne - 7. sep. 2021
De vibrator ligt goed in de hand en is goed voor het stimuleren zonder me verdoofd te maken. De vele verschillende instellingen zijn mooi voor verschillende tijden. Het doet zijn werk elke keer en tot nu toe zelfs minstens twee keer, wat ik anders niet gewend ben ;-) En dan was hij nog niet eens heel duur. Ik ben erg blij dat ik hetmheb gekocht.
0
Fantastisch
Ooo - 7. sep. 2021
Niet de beste vibrator die ik heb geprobeerd. Ik kom niet snel, maar deze vibrator was geweldig van begin tot eind. Comfortabel om vast te houden. Hij maakt echter veel meer geluid dan de 80 mm-versie
0
TELEURGESTELD ...
Ontevreden - 7. sep. 2021
Ik keek er erg naar uit, maar ik moet toegeven dat ik zelden zo teleurgesteld ben geweest. De trillingen zijn echt zwak. Ware het niet dat ik mijn eigen, ongebruikte, batterijen onmiddellijk heb geplaatst, dan zou ik denken dat ze moeten worden vervangen. Er is geen verschil in de eerste 3 "niveaus". Ze zijn allemaal hetzelfde. Als je geen ZEER gevoelige clitoris hebt, zou ik een ander product zoeken. Als je iets goeds moet zeggen, dan is het dat de dikte goed is als het gebruikt moet worden in het "gat"
0
Revolutie in huis
Anonymous - 7. nov. 2012
Mijn algemene oordeel is dat het een goed, degelijk product is dat een 5 scoort op de schaal. Het materiaal had van staal mogen zijn, maar dat is duidelijk terug te zien in de prijs, dus een dikke 3. De trillingen variëren van gemiddeld tot sterk. Ze hadden traploos kunnen zijn, maar een 4, want de kracht is prima. Het product is niet bijzonder stil bij de sterkste vibraties, daarom werkt het misschien niet in het vakantiehuisje bij de schoonfamilie, maar het krijgt een 3 met een pijl naar boven. Het product is ZEER makkelijk in gebruik en werkt goed op verschillende delen van het lichaam, dus zeker een 5. Ik weet niet hoe het zit met de orgasme garantie, maar dit is het product waardoor mijn vriend zichzelf begon te bevredigen op 40-jarige leeftijd, dus ik weet zeker dat het werkt, dus een dikke 5 van hier.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Helemaal prima!!!
Anonymous - 15. mar. 2024
Voor mij is het precies zoals het hoort, maar het is een beetje te lawaaierig...denk ik. Voor de rest is het goed voor een gezellig moment :) Een echte aanrader!
Automatisch vertaald van sinful.dk
Mijn beste vriend
Anonymous - 15. mar. 2024
Zeer mooie vibrator die zijn beloftes nakomt. Het geluid is echter iets harder dan verwacht. De vibrator is met één knop makkelijk te bedienen en heeft mooie strakke lijnen.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Clitorale vibrator.
Anonymous - 15. mar. 2024
Een leuke kleine vibrator. Verschillende standen die je inschakelt op een klein knopje aan de bovenkant, makkelijk. Nadeel kan zijn dat je hem niet kunt uitschakelen op het knopje, maar de boven- en onderkant los van elkaar moet schroeven om uit te schakelen. Een beetje puntig, maar het kan voor meer precisie zorgen.
Automatisch vertaald van sinful.dk
Te lekker!
Anonymous - 15. mar. 2024
Veel beter dan verwacht voor de prijs. Zowel mijn vriend als ik genieten ervan, het is echt een frisse wind in ons seksleven. Dikke 5 van mij!!!
Automatisch vertaald van sinful.dk
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful