Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Sqweel 2 Oralsex Simulator var 1

Sqweel 2 Oralsex Simulator

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Overzicht

's Werelds meest populaire orale sekssimulator "sqweel" is nu beschikbaar in een nieuwe en verbeterde versie. Maak kennis met Sqweel 2, klaar om je te verwennen met zijn 10 zachte tongen.

De Sqweel orale sekssimulator is een seksspeeltje dat echt anders is. Met zijn 10 prikkelende tongen kom je niet dichter bij het gevoel van gelikt worden! Pak gewoon de ergonomisch ontworpen Sqweel en laat hem doen wat ie het beste doet.

Recensenten, experts en consumenten over de hele wereld zijn dol op Sqweel, vooral omdat het zo realistisch aanvoelt. Sqweel is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

De tongen zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen en zijn super zacht. De 10 tongen van Sqweel kunnen op drie verschillende snelheden draaien, zodat je je favoriete intensiteitsniveau kunt kiezen. Je bedient de drie snelheden met de afspeelknop. Houd de knop drie seconden ingedrukt om de simulator uit te schakelen.

Nieuw bij de Sqweel Oral Sex Simulator 2 is dat de 10 tongen ook andersom kunnen draaien. Druk op de kleine knop naast de afspeelknop om de richting van de tongen te draaien. Als je nogmaals op de knop drukt, activeer je een flikkerfunctie waardoor het wiel met tongen de twee richtingen afwisselt. Deze flikkerfunctie is ook een nieuw detail van de Sqweel 2. Bovendien is het geluidsniveau aanzienlijk verminderd, hoewel we nog steeds niet kunnen beweren dat het product stil is.  

Gebruik glijmiddel wanneer je geniet van de Sqweel 2 om de sensatie te verbeteren. Het glijmiddel moet op waterbasis zijn. Breng een beetje glijmiddel aan op de rug van je hand en zet vervolgens de Sqweel aan, zodat de tongen het glijmiddel "oplikken".

De Sqweel 2 is relatief eenvoudig schoon te maken. Neem het wiel met de tongen uit de houder en maak het schoon. De houder zelf is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek; dit voorkomt dat er water in contact komt met de batterijen.

De simulator gebruikt drie AAA-batterijen, die apart moeten worden aangeschaft.  

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Niet zo geweldig maar het proberen waard
Elin - 28. sep. 2021
Het werkte niet voor mij. Ik moest het te lang gebruiken en het glijmiddel verdween een beetje, dus het deed een beetje pijn. Je moet vrij vaak opnieuw glijmiddel aanbrengen. Maar ik vind het nog steeds een goed product en mensen zouden het moeten proberen
0
DE SLECHTSTE! Waarschuwing: niet kopen.
Madeleine - 28. sep. 2021
Het idee is goed en het materiaal op de "tongen" mooi, maar mijn eerste bestelling draaide helemaal niet. De knop lichtte gewoon op, maar de tongen zaten vast en bewogen helemaal niet. Sinful stuurde een nieuw product dat onmiddellijk startte, maar helaas duurde het draaien maximaal 5 minuten totdat de machine volledig werd uitgeschakeld. Grote teleurstelling en op Engelstalige pagina's staan meer vergelijkbare, slechte recensies. Het lijkt erop dat de motor veel te zwak is, maar als de fabrikanten het product aanpassen en een bijgewerkte variant maken, is het misschien een kans waard. Voor mij werd het gewoon lastig met retourneren, maar de klantenservice van Sinful is geweldig. Hoop dat mijn andere items beter worden ...
0
Koop het niet
LK - 28. sep. 2021
Deed helemaal NIKS voor mij! Ik was zo boos en teleurgesteld dat ik hier dat geld aan had verspild, dus het belandde in de prullenbak!
0
Heel slecht
AJ - 7. sep. 2021
Werkte kort, en gaf geen goede of behoorlijke trilling. Het werkt door de rubberen tongen rond te draaien, maar ze voelen niet echt of fijn aan. Het is moeilijk te activeren/deactiveren door de vorm, en vervolgens ging het kapot de eerste keer dat ik het gebruikte. Kan het NIET aanbevelen.
0
Kan maar één ding zeggen. AUTSJ!
L.d.k. - 7. sep. 2021
Dit was de aankoop zeker niet waard helaas, had misschien te hoge verwachtingen. Ik vond het een gedoe om daar beneden mee om te gaan, en het was echt moeilijk om erachter te komen hoe het te doen. Als je te hard drukte, deed het pijn en stopte de rotatie. Als je te licht drukte, had het geen erg goed effect. En het idee alleen al dat het in tegengestelde richting kan draaien en van richting kan veranderen tussen heen en weer, opnieuw ongemakkelijk en uit. 1 keer gebruikt en daarna weggegooid!
0
Beter dan verwacht!
Anonymous - 9. oct. 2012
Ik had wat gemengde recensies gelezen over dit product voordat ik het kocht, maar ik waagde toch de gok. Ik heb er geen spijt van. Hij doet iets anders dan andere vibrators en voelt ook anders aan. Voor mij was dat goed, want het zorgde voor een gevarieerdere ervaring. Het leek verrassend veel op orale seks met als bonus dat je de snelheid kon regelen en het nooit moe werd. Koop hem als je zin hebt in iets nieuws :)
Automatisch vertaald van sinful.dk
Teleurgesteld
Anonymous - 3. sep. 2022
Ik ben dodelijk teleurgesteld. De motor is veel te zwak! Je kunt geen druk uitoefenen want dan stopt hij. Het materiaal in het "zware gedeelte" zit meer tegen de huid aan dan dat het glijdt. Om het op de juiste plek te krijgen moet je "voor de goden smeren" zonder dat het helemaal stopt door de zwakke motor. Spaar je geld en koop iets anders
Automatisch vertaald van sinful.se

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful