TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickGratis verzending boven €45
TENGA Rolling Head Cup var 1

TENGA Rolling Head Cup

Niet op voorraad

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Overzicht

De TENGA Rolling Head Cup is een masturbator voor mannen die 360 graden stimulatie geeft via het spiraalvormige gedeelte in het midden. De interne structuur heeft een uniek ontwerp om je intense en directe stimulatie te geven.

De cup is extreem flexibel en kan van links naar rechts of heen en weer worden bewogen, waardoor je maximaal kunt genieten van je ervaring. De structuur aan de binnenkant zorgt ervoor dat je geprikkeld wordt zodra je penetreert. Het ontwerp is behoorlijk onderscheidend en bevat een kleine punt die volledige stimulatie van de peniskop geeft terwijl je de cup draait en manipuleert. Zo heb je meer controle over de cup en kun je genieten van meer directe stimulatie.

Het product wordt geleverd met glijmiddel dat al is aangebracht, maar je kunt zelf een glijmiddel op waterbasis toevoegen als je de dingen liever wat natter wil hebben. Je kunt de dichtheid ook regelen via de vacuüm-effectklep aan de bovenkant.

Het product is bedoeld voor eenmalig gebruik, maar als je het met water en zeep schoonmaakt en na gebruik aan de lucht laat drogen, heb je er meerdere keren plezier van.

Nog geen reviews
Dit product heeft nog geen reviews.
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1

Voordelen

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Dit vind je misschien ook leuk:

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefKrijg 10% korting op je volgende aankoop

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful