Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
TENGA U.S. Original Vacuum Cup var 1

Overzicht

The U.S. Original Vacuum Cup van Tenga is een stijlvolle masturbator voor heren. Ervaar het gevoel van een sensationele pijpbeurt.

Het is gemaakt voor degenen die de Original Vacuum iets te krap vinden. Met een ventilatieopening aan de bovenkant kun je het vacuüm in de cup regelen voor een zuigend gevoel.

Om hygiënische redenen is het ontworpen voor eenmalig gebruik, maar als je het gebruikt met een condoom en extra glijmiddel, kun je het meerdere keren gebruiken.

TENGA producten worden in Japan vervaardigd onder strikte kwaliteitseisen.

De TENGA Cup is uitgeroepen tot het beste seksspeeltje voor mannen en ontving in oktober 2011 een EROTIXXX-award.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Eerste masturbatieproduct
Plankstek - 28. sep. 2021
Wauw ... Dit was mijn eerste masturbatieproduct dat ik kocht. Ik kocht het Ultra Size-model juist omdat ik dacht dat de ervaring wat milder of losser zou zijn. Ik vond dit echter erg krap, ondanks de naam. Hierdoor scheurde het gebruikte condoom snel, een gevoel dat in een normaal geval een gevoel van afschuw oproept. Het maakt fluitende geluiden wanneer het erin wordt gepompt. Als je snel afgeleid wordt door geluid of als je samenwoont met mensen met wie je dit moment absoluut niet wilt delen, is het de moeite waard om twee keer na te denken voordat je iets koopt. Afgezien hiervan zorgde het product voor een aangename tijd van genieten, wat de goede oude hand zeker zware concurrentie geeft. Het product is erg leuk om te gebruiken. Draai gewoon het deksel los en begin hem te gebruiken! De binnenkant is vanuit de fabriek rijkelijk voorzien van glijmiddel, maar ik raad aan om eventueel je eigen glijmiddel te gebruiken aangezien dit snel droogt.
0
Het is ok
Oscar - 28. sep. 2021
Toen ik dit product bestelde, had ik helemaal niet gezien dat het een wegwerpproduct was. Het was leuk de paar keer dat ik het gebruikte, maar het is zeker niet de prijs waard (zelfs met een korting). Als je het je kunt veroorloven om er meerdere te kopen, koop dan een goed speeltje dat meerdere keren gebruikt kan worden.
0
Verbazingwekkend!
Langemann - 28. sep. 2021
Ik heb in de loop van de tijd verschillende Fleshlights gekocht, maar ik ben er nooit echt in geslaagd om het lekker te vinden ... Maar deze is fantastisch! Het gevoel toen ik het inbracht was het gevoel van een mond. Hoe verder het naar beneden ging, hoe opwindender het werd, heel realistisch, ik heb glijmiddel aangebracht toen ik het gebruikte. Stimulerend, realistisch en het past eigenlijk perfect!
0
Houd mijn biertje even vast, dat ga ik beter doen
Chris - 7. sep. 2021
Dit leuke product raakte min of meer toevallig in het mandje, maar ik kan er niets negatiefs over zeggen, ik heb er geen spijt van! Ik heb het product alleen en met mijn vrouw gebruikt. Ze was in staat om mijn orgasme op te bouwen zoals ik nog nooit eerder, en ze werd er absoluut verliefd op toen ze zag wat het met me deed. Probeer het!
0
Excellent
A. - 7. sep. 2021
Machtig leuk en echt sexy gevoel. Waarschijnlijk de eerste keer dat ik hetzelfde krachtige orgasme heb ervaren als bij seks. In geen geval teleurgesteld!
0
Super goed!
Anonymous - 15. mar. 2024
Niets slechts te zeggen
Automatisch vertaald van sinful.dk
Echt goed
Anonymous - 12. feb. 2018
Zeer goed. Jammer dat je het maar een paar keer kunt gebruiken.
Automatisch vertaald van sinful.dk
werkt feilloos
Anonymous - 15. mar. 2024
Ik vind het een vrij goed product dat ik door de deur kreeg, zeker gezien de prijs
Automatisch vertaald van sinful.dk
Veel plezier
Anonymous - 15. mar. 2024
Geweldig om te gebruiken, maar als je niet groot bent, kies deze dan niet
Automatisch vertaald van sinful.dk
Tega Ultra Grootte
Anonymous - 15. mar. 2024
Echt goed
Automatisch vertaald van sinful.fi

TENGA U.S. Original Vacuum Cup

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful