TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45
  • TickDiscrete levering en verpakking
  • TickGratis verzending boven €45

Eetbaar ondergoed

Eetbaar ondergoed is altijd leuk om te geven, het originele cadeau zorgt voor vele leuke en ondeugende uurtjes. Het is de perfecte verrassing voor je partner - of die ene zoete kauw onder je vrienden.

Eetbaar ondergoed - Geef je kledingkast in de slaapkamer wat extra pit

Eetbaar ondergoed combineert eten met seks

Seks en eten is een bekende combinatie, Daarbij denk je misschien in de eerste plaats aan desserts, zoals aardbeien, chocoladesaus en slagroom. Maar nu kun je de combinatie van eten en seks met het eetbar ondergoed naar een heel ander niveau brengen. Eetbaar ondergoed is in wezen precies hoe het klinkt: slipjes en bh’s gemaakt van voedsel! Dit ondergoed stilt je lust naar zoetigheid en bevredigt je ondeugende verlangens.

Het dragen van een snack die je partner zo van je lichaam kan eten, zorgt ongetwijfeld voor een lach en veel pret in de slaapkamer. Probeer het uit en ervaar hoe de sfeer losser wordt en de suikerkick extra energie levert. Met het eetbar ondergoed, krijg je lingerie gemaakt van zoetigheid die je nacht zoeter maakt en je een lief en sexy gevoel geeft. Op deze pagina vind je de perfecte veelkleurige lingerieset voor een onvergetelijke nacht.

Verleiden met een eetbare bh en eetbare string

Welke lingerie draag je bij een date? Het is de belangrijkste vraag als je je aankleedt om uit te gaan. Maar het is soms moeilijk om iets te vinden dat verleidelijk is en tegelijkertijd comfortabel genoeg is om je de hele avond gemakkelijk in te bewegen. Eetbar ondergoed is de perfecte keuze om plezier en zoetheid toe te voegen aan je garderobe en een heerlijke manier om dingen in de slaapkamer extra pit te geven.

Kijk in onze intrigerende lade van het eetbar ondergoed dat is ontworpen met maar één doel voor ogen: een zoete traktatie toevoegen aan de slaapkamer. Wanneer je dit soort ondergoed aan je la toevoegt, of het nu een eetbare bh, een eetbare string, of beide is, er staat je zeker een totaal andere en onvergetelijke ervaring te wachten.

De eetbare bh en de eetbare string zijn op dezelfde wijze gemaakt als de snoeparmbanden en kralenkettingen waar we als kinderen van genoten. Maar met deze snoepjes verwerkt in een heel nieuw soort lingerie, krijgen nu volwassenen de kans om van de zoete smaak van suiker te genieten.

Met dit snoepjes ondergoed word jij letterlijk om op te eten

Om van het snoepjes ondergoed te genieten, pak je het uit (of je laat het uitpakken) en laat je je partner genieten van de smaak zoals je met elke andere traktatie zou doen. Wanneer je partner klaar is met likken en zuigen en verder gaat, heeft de suikerkick voor een zoete ervaring in de slaapkamer gezorgd.

De rollende bewegingen van de harde snoepjes tegen jouw gevoelige delen, prikkelen al je zintuigen en zorgen voor een explosieve ervaring die je naar meer laat verlangen. Deze zoete snack is gewoon te lekker om te verspillen, dus vergeet niet om al het zoetigheid tot de laatste druppel op te likken!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ze staan altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt over snoepjes ondergoed of onze andere producten.

Meld je aan voor Sinful's nieuwsbriefKrijg 10% korting op je volgende aankoop

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

TickDiscrete levering en verpakking
TickGratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful