Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Verschillende buttplugs op een lakenVerschillende buttplugs op een laken
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:29/06/2022

De grote voordelen van anaal plezier

Een bron voor super intense avonturen tussen de lakens is anale seks. 

Als je zin hebt om het eens uit te proberen, helpen we je graag op weg! Er zijn drie duidelijke voordelen bij anale seks, die het onderzoeken waard zijn. Natuurlijk vertellen we je er hier alles over.

Verschillende buttplugs op een bed

1. Een groot orgasme avontuur

Als eerste willen we je vertellen dat anale stimulatie jou hele wilde orgasmes kan opleveren. Sommigen beschrijven het zelfs als een geheel nieuw soort orgasme, dat ze nog nooit eerder hebben ervaren. Dit komt omdat de anus gevuld is met zenuwuiteinden, wat dit gebied extra gevoelig maakt. Daarom vinden veel mensen het heerlijk om juist daar gestreeld, gekust en gestimuleerd te worden. 

Om die wilde orgasmes te bereiken, is het belangrijk dat het gebied eerst flink in de watten wordt gelegd, voordat er sprake is van een intensere stimulatie zoals penetratie. Je voelt zelf het beste aan wanneer je klaar bent voor de volgende stap. 

Begin voorzichtig met het topje van je vinger of je anale seksspeeltje en ga langzaam steeds verder. Op die manier voel je het verlangen groeien, naarmate je meer gevuld raakt. Neem vooral de tijd. Zowel voor de opwarming , maar ook bij het inbrengen van bijvoorbeeld speeltjes. Er is nóg een bonus verborgen als je de achterdeur neemt, daar komen we zo meteen op terug.

Drie buttplugs op een vloerkleed

2. Ontdek nieuwe kanten van jezelf

Een ander voordeel van anale seks is het ontdekken van nieuwe kanten van jezelf. 

Net zoals je smaakpapillen gedurende het hele leven veranderen, veranderen ook je seksuele verlangens. Als je eerder dacht dat anale seks helemaal niks voor jou is, kan het misschien tijd zijn om het eens (opnieuw) te proberen.

Net als de eerste keer dat je iets nieuws proeft, gaat het om balans. 

Als je nog nooit koriander hebt geproefd, doe je ook geen 10 bosjes in je winkelmandje. Het is een proces. 

Je proeft het eens in een broodje, je probeert het eens door je curry en voor je het weet is het ineens een vast ingrediënt van je keuken. 

Een klassieke beginnersfout is het kopen van te grote seksspeeltjes. Daarom hebben we een aantal voor de hand liggende producten voor beginners geselecteerd die je zullen helpen een goede ervaring te hebben. 

Met de Sinful Sailor Triple Buttplug Set heb je de mogelijkheid om te experimenteren met anale stimulatie. De set bevat drie verschillende maten, zodat je makkelijk kunt ontdekken welke maat jij het lekkerste vindt. 

Weet jij al dat je liever een voller maatje pakt en er het liefst wat trillingen aan toe voegt? Bekijk dan de Satisfyer Backdoor Lover Buttplug Vibrator eens van dichterbij. Je krijgt een beginnersvriendelijk ontwerp met wel 12 verschillende vibraties die jou volop verwennen.

Een rode en drie zwarte buttplugs op een tafel

Ben jij een trotse bezitter van een prostaat, dan staat de Sinful Cockring met Prostaatstimulator voor je klaar. De penisring zorgt voor een stevige grip op de basis van de schacht, terwijl de ergonomische plug je P-punt van binnenuit streelt. 

Als je een intense ervaring wilt, staat Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug klaar om je te plagen. De drie ballen vullen je geleidelijk en als je de vibraties aanzet, is de kans groot dat je van anaal-twijfelaar naar anaal-fan gaat!

Wanneer je de smaak te pakken krijgt, kun je het boodschappenlijstje natuurlijk zelf aanvullen.

Anale seksspeeltjes en bloemen op een tafel

3. Explosie van ervaringen

Een gebied dat zo gevoelig is heeft veel voordelen, intensiteit is er één van. 

Of je nu alleen of met een partner op verkenning gaat, het kan een buitengewoon plezierige ervaring worden.

Drie verschillende buttplugs op een tafel

Het mooie van anale seks is dat het je orgasmes versterkt, dit is de bonus die we het eerder over hadden. 

Of je nu de clitoris of de vagina stimuleert, je orgasmes worden intenser wanneer je tegelijkertijd anaal wordt gestimuleerd. 

Als je je op de penis concentreert, is het de prostaat die tegelijkertijd aandacht nodig heeft. 

Daarom is het zeker de moeite waard om anale seks een keer te proberen. Stel je voor dat het je nieuwe favoriet wordt!

En tot slot hebben we nog een kleine, maar cruciale tip voor je ontdekkingstocht.

Veel anale seksspeeltjes verzameld op een tafel

Orgasmes en het geheime wapen

Als je een goede en orgastische anale ervaring wilt op doen, zet dan dit geheime wapen in: glijmiddel. Want je lichaam produceert op deze plek geen natuurlijke glijmiddel. 

Krijg de allerbeste ervaring door anaal glijmiddel te gebruiken. En hierbij geldt: liever te veel dan te weinig.

Geniet ervan!

Witte tube glijmiddel van Kaerlig

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful