Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Gratis verzending boven €45
Close-up illustratie van twee mensen die elkaars dijen aanrakenClose-up illustratie van twee mensen die elkaars dijen aanraken
Erotische Verhalen
Author
Laatste upate:15/03/2023

Een verrassing in het openbaar

Dit verhaal is geschreven door AVA Stories

Toen Mark bij mijn appartement aanbelde, was ik uitgeput en niet in de stemming om met zijn beste vriend en vriendin uit eten te gaan.

Ik had alleen ingestemd omdat we naar een Michelin restaurant zouden gaan en ik een nieuw zwart jurkje had, waarmee ik wilde pronken.

Op weg naar de voordeur controleerde ik mijn spiegelbeeld in de gang, voordat ik de deur opendeed. Het jurkje viel mooi om mijn heupen en borsten, laag uitgesneden genoeg om verleidelijk te zijn, maar toch smaakvol.

Zuchtend opende ik de deur.

Mark leunde tegen de deurpost, zijn linnen overhemd los om zijn schouders en losgeknoopt, waardoor een deel van zijn prachtige borstkas zichtbaar werd. Hij zag er zo goed uit dat ik er bijna zin in kreeg.

Hij grijnsde naar me, groene ogen fonkelend: "Hé, schoonheid." Voordat ik kon antwoorden, had hij me al in zijn armen getrokken.

Zijn mond lag op de mijne, zijn tong wrikte mijn lippen open, zijn sterke handen hielden mijn heupen stevig tegen zich aan. Ik smolt in hem en de spanning van de dag viel van mijn schouders.

"Hoi", glimlachte ik en trok me los, "zullen we gaan?"

"Momentje", antwoordde hij, terwijl hij me terug het huis in duwde, terwijl hij iets uit zijn zak haalde.

"Wil je de avond wat pittiger maken?"

Ik bekeek het fluwelen zakje in zijn hand. Hij trok me tegen hem aan, zijn hete adem kietelde mijn oor, mijn rug tegen zijn sterke borst gedrukt.

"Vertrouw me", mompelde hij terwijl zijn hand de rand van mijn jurk pakte.

Zachtjes trok hij hem omhoog naar mijn heupen en wreef over het zijde van mijn slipje, waarbij hij zachtjes over mijn schaamlippen streelde, met net genoeg druk om me op te winden.

Hij schoof zijn hand achter de stof en ik voelde de koele siliconen van een vibrator direct op mijn clitoris drukken, waardoor ik hijgde.

De slipjesvibrator had dezelfde grootte en vorm als de kleine bullet waar ik zo gek op was. Het zat fijn en comfortabel tegen mijn poes en raakte mijn clitje. Met zijn andere hand bevestigde hij een magneet aan de andere kant de stof, zodat de vibrator stevig op zijn plaats bleef zitten.

Zijn tanden beten zachtjes in mijn nek en hij kneep in mijn oorlel, waardoor kippenvel over mijn rug liep.

Toen, even plotseling als hij er was, was hij weer weg.

"Zullen we gaan?" plaagde hij, een ondeugende grijns om zijn lippen.

Het restaurant was warm en half verlicht, met marmeren tafels en met linnen beklede stoelen. Toen ik naast Mark zat, legde hij zijn hand op mijn knie.

Tijdens het voorgerecht met carpaccio en een glas champagne, speelden flitsen van eerder in mijn gedachten, waardoor ik bijna vergat hoe saai zijn vrienden waren.

Pas toen het hoofdgerecht kwam en zijn vrienden door bleven zeuren over financiën, begon Marks hand over mijn dij te glijden.

Zijn duim raakte de rand van mijn slipje, waardoor ik onmiddellijk opgewonden raakte en naar hem hunkerde.

Hij kuste mijn schouder, zijn ogen op mijn gezicht gericht, terwijl op mijn clitoris de slipjesvibrator begon te trillen. Ik wierp Mark een blik toe, denkend dat het gezoem te horen zou zijn. Maar hij glimlachte alleen maar, terwijl onze gasten niets door bleken te hebben.

Ik rechtte mijn rug en probeerde me te concentreren op het gesprek, terwijl zachte golven van genot tussen mijn benen straalden.

Met de afstandsbediening in zijn zak begon Mark de snelheid te verhogen.

Ik voelde het kabbelende genot met intensiteit toenemen en greep de tafel vast voor steun toen mijn knieën begonnen te knikken. Ik voelde mijn clitoris opzwellen en mijn slipje nat worden.

"Sanne, gaat het?" Zijn vriend vroeg het me beleefd, terwijl hij duidelijk merkte dat ik moeite had me te concentreren.

Zo gênant.

Ik zette een gespannen glimlach op en wist er een "Mhm." uit te persen

Marks ogen lichtten op toen hij op een andere knop drukte. Het ritme veranderde om me te gaan plagen, toenemend in intensiteit en dan uitdovend net toen ik voelde dat ik bijna klaarkwam.

Onder de tafel, terwijl ik Marks dij vastgreep, sloot zijn hand zich om mijn middel en trok me dichter naar hem toe.

Ik was zo opgewonden, en ik wilde hem zo graag. Ik gleed met mijn hand naar zijn kruis en kon voelen dat hij keihard was onder zijn spijkerbroek.

Alsof dat nog kon, maakte dat me nog natter. Ik wilde hem in me, dat hij me hier op deze tafel met Michelinster nam.

Illustratie van twee mensen die op een stoel zitten met een hand op de dij van de ander

De ober kwam langs en schonk onze glazen bij. Ik goot de champagne in mijn keel, de bubbels explodeerden op mijn tong net toen de intensiteit van de vibrator veranderde en tintelend genot over me heen stuurde.

Marks hand dook onder de tafel - hij was duidelijk wanhopig om me te voelen.

Zijn duim haakte in mijn slipje, volgde mijn opening, dook naar binnen, terwijl het geklets om ons heen in het restaurant begon te stijgen.

Mijn orgasme begon zich op te bouwen.

Mark kon voelen hoe nat ik was, hoe ik trilde onder zijn greep.

Wetend wat hij met me deed, veranderde hij de stand weer, zodat de krachtige trillingen tegen mijn gezwollen clitoris rommelden. Ik hijgde en verstijfde. Ik moest moeite doen om niet hardop te kreunen.

Ik voelde zijn duim snel over me heen wrijven, zijn gezicht in volle concentratie, terwijl het stelletje tegenover ons niets door bleek te hebben van het sexy spel dat zich onder de tafel afspeelde.

Ik was bijna zover, klaar om de golven van genot te omarmen, de vibrator die mijn orgasme gijzelde.

Marks lippen bewogen zich naar mijn oor, "Kom voor me klaar, schatje", mompelde hij, terwijl hij de vibrator op de hoogste stand zette.

Mijn lichaam verstijfde en Mark kneep me nog steviger vast, voordat ik daar in het restaurant in extase explodeerde.

Ik tuitte mijn lippen, concentreerde me erop stil te blijven, terwijl ik de naschokken voelde. De vibrator pulserend stil naast mijn kletsnatte poesje en dat alles terwijl, zijn vrienden verder gingen met hun verhaal.

Gerelateerde artikelen

  Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful