Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Fantasy For HerFantasy For Her
Merken
Copywriter
Laatste upate:08/11/2022

Fantasy For Her - Speelse en vrouwelijke seksspeeltjes

Inhoudsopgave

Er zijn veel verschillende soorten seksspeeltjes voor vrouwen, maar er zijn er maar weinig die zo speels zijn als de collectie van Fantasy for Her. Daarom wijden we er een hele blog aan!

Fantasy For Her heeft een klein, maar heerlijk universum gecreëerd van producten speciaal voor vrouwen. De schattige collectie richt zich op het verwennen van onder andere de clitoris, tepels en het G-spot gebied.

Pastelkleuren domineren het design, met dit terugkerende thema is het elke keer een feest is om je lievelingskastje open te trekken.

Twee handen die elk een paars seksspeeltje vasthouden

Voor wie is Fantasy for Her?

Fantasy For Her is een merk van het Amerikaanse Pipedream, de grootste fabrikant van seksspeeltjes ter wereld. Het imperium is in 1973 opgericht en sindsdien gestaag gegroeid. De Fantasy For Her collectie draait vooral om creativiteit en spelen. En dat is duidelijk terug te zien in hun producten, die nieuwsgierigheid en plezier uitstralen! De vernieuwende producten geven allerlei vormen van stimulatie, die je bijna nergens anders tegenkomt.

Een hand die een paars seksspeeltje vasthoudt

Wat kun je verwachten van de Fantasy For Her seksspeeltjes?

Je kunt een uniek merk verwachten met een heel bijzondere uitstraling.

Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke voorkeur en dit geldt zeker als het om seksspeeltjes gaat.

Laat ik het zo zeggen:

Ga je kwispelen bij de aanblik van de schattige Fantasy For Her producten en wil je er graag eentje uitproberen? Dan is dit absoluut de collectie voor jou. Ervaar jij het tegenovergestelde effect? Dan zullen de bijzondere kenmerken het vrolijke design waarschijnlijk niet overtreffen.

Elk afzonderlijke product heeft zijn eigen aandachtsgebied en er is veel zorg besteed aan vernieuwende functies. Dit betekent dat je als gebruiker een ervaring krijgt als nooit tevoren.

Ik heb de zes meest populaire producten voor je op een rijtje gezet.

Close-up van een paars seksspeeltje

De meest populaire producten van Fantasy For Her

Zoals ik al zei, het merk Fantasy For Her bevat een zorgvuldige selectie van producten.

Daarmee heb je direct een helder overzicht van de verschillende producten en kies jij met gemak het product dat het beste bij jou past. Er zijn een paar producten die vanaf dag één populair zijn geweest.

Close-up van paars seksspeeltje

1. Het populairste meisje van de klas

Als je de Fantasy For Her Ultimate Pleasure 3-in-1 Stimulator ziet, denk je misschien "Wat is dat!?" en wil je er direct alles over weten. Tenminste, ik ging direct op onderzoek uit!

Ultimate Pleasure heeft meerdere prijzen gewonnen, voor de originaliteit en niet in de laatste plaats voor de vele functies -  ik licht er een paar voor je uit:

  • De top is ontworpen om orale seks te simuleren (ja graag!).
  • De cup plaats je over je schaamlippen en het clitorisgebied. Zo ontstaat er een vacuüm en dat maakt het een bijzonder intense ervaring, zeker wanneer de tong je begint te strelen.
  • De stimulator komt met twee cups in verschillende maten en een sleeve met nopjes. De sleeve kun je over de tong plaatsen om zo een ander effect uit te proberen.
  • In de gebogen schacht zit een vibrator verwerkt en deze kun je inbrengen om je G-spotgebied te stimuleren.

Natuurlijk kun je de vibrator of de cup ook ergens anders op je lichaam plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld de tong ook je tepels laten verwennen.

Twee handen met een paars seksspeeltje

2. Die ene die het allemaal doet

Met dit speeltje krijg je alles wat de originele Ultimate Pleasure biedt, maar dan met een paar extraatjes.

Voor degenen die naar nog meer verlangen dan wat de 3-in-1 kan, laat me de Fantasy for Her Her Ultimate Pleasure Pro aan je voorstellen.

Het model uit 2022 wordt geleverd met de schacht aan de voorkant, zodat je niet voor het een of het ander hoeft te kiezen. De G-Spot vibrator stimuleert inwendig, terwijl de zuignap en de stimulerende tong samenwerken om je clitoris te verwennen.

De Pleasure Pro wordt geleverd met twee zuignappen in verschillende maten en twee siliconen tong sleeves met teen krullende ribbels. Combineer dat met alle functies en je kunt urenlang experimenteren met wat het beste voor je werkt. En dan vergeet ik bijna het stevige handvat, dat je volledige grip geeft en iets om je aan vast te houden tijdens de intense ritjes.

Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Stimulator

3. De minnaar die wordt onderschat

De Fantasy For Her Vibrating Sex Machine zorgt ervoor dat jij je volledig kunt focussen op jouw G-spot gebied. Dit handzame speeltje ziet er simpel uit, maar vergis je niet! Het zit vol verrassingen.

Want hij kan namelijk vibreren en tegelijkertijd roteren. En dan is er ook nog eens de stootfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat je inwendig gestimuleerd wordt op alle manieren die je maar kunt bedenken.

Wat ontbreekt er dan nog aan om dit speeltje simpelweg perfect te noemen? Een verwarmingsfunctie misschien? Dat heeft hij ook!

Als je de verwarmingsfunctie inschakelt, wordt de ervaring nog realistischer wanneer je de seks machine gebruikt. Nog een pluspunt van deze functie is, dat het een echte redder in de nood kan zijn als je last hebt van menstruatiepijn. Ga voor een rustige, inwendige stimulatie met de warmtefunctie aan en vind ontspanning en verlichting van de pijn.

Een hand die een paars seksspeeltje vasthoudt

4. De oralexpress

De Fantasy For Her Fun Tongue Vibrator is het perfecte speeltje wanneer je helemaal wild wordt van orale stimulatie. De tong met kleine nopjes draait en trilt. De zachte mond rond de tong zorgt ervoor dat jij gerichte aandacht krijgt.

Als je het mondje eraf haalt,  wordt de ervaring nog intenser, want de tong krijgt nu echt vrij spel.

Dankzij het kleine, lichte formaat is het makkelijk om de clitoris of andere erogene zones van jouw lichaamte verwennen. De verwarmingsfunctie is ook toegevoegd aan de Fun Tongue, wat de ervaring zo echt mogelijk maakt.

Close-up van een hand die een paars seksspeeltje vasthoudt

5. G-spot enthousiasten opgelet!

Wil je handsfree spelen? Dan staat de Fantasy for Her G-spot Vibrator met Afstandsbediening altijd paraat.

Met de afstandsbediening bedien je de verschillende functies, terwijl je lekker achterover leunt en volop geniet! Het gebogen ontwerp van de schacht is gericht op jouw G-spotgebied. Het voorste, buitenste deel masseert de clitoris en het achterste deel stimuleert je perineum, dat kleine gebied tussen vagina en de anus. De zachte vleugels omsluiten jou en de vibrator, waardoor je een hecht en intiem gevoel ervaart.

Zet de verwarmingsfunctie aan en maak de ervaring compleet.

Twee handen met een paars seksspeeltje met afstandsbediening

6. De kleine helper

Of je op zoek bent naar een vibratie ei of een bekkenbodemtrainer, het Fantasy for Her Vibratie Ei met Afstandsbediening is alles wat je nodig hebt.

Laat die saaie bekkenbodemoefeningen lekker voor wat ze zijn. In plaats daarvan geniet je volop wanneer je dit kleine eitje hebt ingebracht. Een sterkere bekkenbodem zorgt voor krachtigere orgasmes, wie wil dat niet? Wanneer je van plan bent om jouw BBB-oefeningen uit te breiden met nog een B, dan is dit vibrator-ei zeker iets voor jou.

Liever samen met je partner spelen? Of het nu om training of entertainment gaat, dankzij de afstandsbediening geef jij de controle over! De afstandsbediening past in de palm van een hand en kan zo makkelijk verborgen worden. Een extra reden om eens buiten jouw horizon te verbreden! Neem het ei mee op reis, haal een frisse neus en rode wangen.

Twee handen met een paars seksspeeltje met afstandsbediening

Is Fantasy For Her iets voor mij?

Zie jij jezelf als een nieuwsgierig persoon, die graag nieuwe, bijzondere producten uitprobeert en hou je van een vrolijke, vrouwelijke touch? Dan zijn jij en Fantasy For Her zeker een match!

Ben je meer van de klassiekers, die in de loop van jaren tot in de perfectie zijn ontwikkeld? Dan zijn andere merken het overwegen waard.

Wat er ook bij je past, geniet ervan!

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful