Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Rode en blauwe seksspeeltjes op een zwarte ondergrondRode en blauwe seksspeeltjes op een zwarte ondergrond
Merken
Author
Laatste upate:24/05/2022

Gids: PDX – Seksspeeltjes voor mannen

Inhoudsopgave

Masturbators, strokers, penisvibrators – seksspeeltjes voor mannen zijn er met veel verschillende namen, in verschillende soorten en maten en van veel verschillende merken. In dit bericht gaan we dieper in op een populair merk dat zich specialiseert in het produceren van hete momenten van solo-entertainment voor mannen over de hele wereld. 

Bereid je dus voor om alles te horen over het merk PDX, om erachter te komen wat voor soort producten ze aanbieden en of ze misschien wel iets voor jou hebben.

Maak kennis met PDX

PDX is een merk gecreëerd door 's werelds grootste fabrikant van seksspeeltjes, het Amerikaanse bedrijf Pipedream. Pipedream bestaat al sinds 1973 en ze zijn gevestigd in Chatsworth, Californië - een plaats die beter bekend staat als Porn Valley.

PDX is een grote serie seksspeeltjes voor mannen. Het merk is onderverdeeld in drie verschillende categorieën, elk met hun eigen speciale aanbod.

PDX seksspeeltjes

PDX Elite

PDX Elite omvat een enorme verscheidenheid aan erotische masturbators die je kunt gebruiken om je solosessies een oppepper te geven. Producten in deze groep hebben meestal een gestroomlijnd en mannelijk ontwerp.

Ze omvatten seksspeeltjes voor zowel handmatig genot – wat betekent dat je je handen moet gebruiken om het product op en neer over de penis te bewegen – als producten die gemotoriseerde stimulatie leveren. Deze omvatten pompen, penisvibrators en zelfs masturbators die kreunen en vies tegen je praten.

Je kunt zachte sleeves vinden die er qua kleur en uiterlijk als het echte werk uitzien en aanvoelen, of die een meer neutrale uitstraling hebben. Er zijn vaginale, anale, orale en functieloze openingen om uit te kiezen, dus de kans is groot dat je er een vindt die bij je past.

PDX Elite

PDX Plus

Bij PDX Plus ligt de focus zonder twijfel op levensechte functies en sensaties. Masturbators in deze serie hebben de vorm van verleidelijke poesjes, parmantige konten en sekspoppen, waardoor je een zo realistische ervaring krijgt als mogelijk is met een seksspeeltje. 

Door de natuurgetrouwe details en natuurlijke materialen voelt de hele ervaring bijna alsof je bij een echte vrouw bent.

Sommige producten zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende huidskleuren, waardoor het nog makkelijker is om je voor te stellen dat je de vrouw van je dromen bij je in de slaapkamer hebt.

PDX Male

De seksspeeltjes in de PDX Male-serie zijn de mannelijke tegenhanger van een klassiek poesje. Dat wil zeggen dat de masturbators in deze serie – of strokers zoals Pipedream ze ook noemt – een strakke anale opening hebben in een heldere of een lichte huidskleur.

Er worden ook grotere producten aangeboden, zoals erotische vormen van het onderlichaam met kenmerken als zachte billen, een verleidelijke anale opening en een krachtige penis om mee te spelen.

Als je van een partner houdt die aan het woord is in de slaapkamer, bevat het assortiment ook producten met een interactieve Dirty Talk-functie.

PDX Male

Wat kan ik verwachten van een PDX-seksspeeltje?

Seksspeeltjes zijn een zeer persoonlijke zaak en volledig een kwestie van smaak en voorkeur. Sommigen houden van Heinz, voor anderen moet het Hellman's zijn - je weet hoe het is. Helaas maakt dit het moeilijk om een gegarandeerd resultaat te beloven of verwachtingen te scheppen rond een bepaald product. 

Maar als je het leuk vindt om verschillende functies en manieren uit te proberen om een product te gebruiken, dan is PDX een geweldige plek om te beginnen. Hun seksspeeltjes zijn zeer veelzijdig, waardoor het gemakkelijk is om je een weg te banen door verschillende fantasieën zonder dat je failliet hoeft te gaan. 

En als je een voorliefde hebt voor eigenzinnige details die verder gaan dan de basis, zullen de levensechte kenmerken van de producten, geautomatiseerde stimulatie-opties en veelzijdige ontwerpen je sappen zeker op gang brengen.

Blauwe PDX seksspeeltjes

Top vijf seksspeeltjes van PDX

Nu je een beter idee hebt van het merk PDX en de soorten seksspeeltjes die ze maken, is het tijd om wat dieper te graven. Hieronder vind je een overzicht van de vijf PDX-producten die Sinful-klanten het meest kopen. Lees hier meer.

Elite - Roto Teazer Masturbator

Bij de Roto Teazer is het de gevoelige eikel van je penis die alle aandacht opeist. Deze masturbator bevat trillingen, rotaties en stimulerende kleine knobbeltjes die het meest gevoelige deel van je penis kietelen en plagen. Er zijn in totaal 10 instellingen voor erotische stimulatie, perfect om mee te experimenteren in bad, op de bank of onder de dekens - alleen of met je partner.

PDX Elite - Roto Teazer Masturbator

Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Heb je liever een levensecht gevoel en uitstraling? Vind je het moeilijk om te kiezen tussen een klassieke vaginale of een kinky anale opening? De Pick Your Pleasure Stroker vervult je wensen, je hoeft namelijk niet te kiezen. Deze heeft twee verleidelijke openingen, een stimulerende interne textuur en enkele echt erotische details. Het materiaal is subliem zacht terwijl de openingen lekker rekbaar zijn voor een strak gevoel rond je lid. Voor een extra natuurgetrouwe ervaring breng je de stroker voor gebruik op temperatuur in wat warm water.

PDX Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Als je op zoek bent naar een strak zuigend gevoel voor je solo-speeltijd, kijk dan eens naar deze geweldige masturbator. De zachte sleeve heeft een kinky vaginale opening met gedetailleerde schaamlippen en een stimulerende binnenkant. Met slechts één vinger kun je de zuigkracht aan de onderkant van de masturbator aanpassen om het extra intens te maken. Zorg ervoor dat je een goed glijmiddel op waterbasis gebruikt voor een soepele en extra ondeugende ervaring.

PDX Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Elite - Talk Dirty Masturbator

Ben je helemaal wild van diep gekreun en sexy vuile praat? Met deze masturbator krijg je beide verpakt in een zachte en levensechte sleeve die je lid zal stimuleren met kinky rotaties. Het product heeft bij de opening zelfs realistische schaamlippen om je van harte welkom te heten. Geniet van de kinky geluiden op de meegeleverde koptelefoon en zet de prikkelende vibraties aan als je het extra heet wilt maken.

PDX Elite - Talk Dirty Masturbator

Elite - Blowjob Power Pump

Deze pomp combineert het beste van twee verschillende producten: een kinky zuigsensatie die doet denken aan een pijpbeurt en een pompfunctie die je tijdelijk een grotere erectie zal geven. Het beschikt ook over Intermittent Suction Technology (IST), wat de ervaring extra levensecht maakt, en een weelderige opening met twee zachte schaamlippen om je schacht tijdens de hele ervaring te omarmen.

PDX Elite - Blowjob Power Pump

Is PDX het merk voor mij?

Goede vraag. Doe onze test en kom erachter!

Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe functies A) Ja, ik vind het heerlijk om op nieuwe manieren gestimuleerd te worden. B) Niet echt, ik geef de voorkeur aan de goede oude klassieker met vijf vingers.

Ik word vaak geïnspireerd om nieuwe seksspeeltjes te kopen A) Ja, daarom geef ik de voorkeur aan een prijsklasse die ruimte laat voor experimenteren. B) Niet echt, daarom betaal ik liever hogere prijzen voor minder maar toch duurzamere producten.

Het is voor mij van het grootste belang dat mijn seksspeeltjes van topkwaliteit zijn A) Nee, voor mij is de ervaring zelf het belangrijkst. B) Ja, ik betaal liever de eerste keer meer voor het perfecte product.

Meestal A's? Dan is PDX echt een goed merk voor seksspeeltjes voor jouw voorkeuren en behoeften. 

Meestal B's? Dan zijn er genoeg andere merken die beter bij je wensen passen. Bekijk hier ons ruime aanbod aan seksspeeltjes voor mannen.

Veel speelplezier gewenst!

PDX seksspeeltjes
Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful