Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Blonde vrouw met zwarte lingerie op een bedBlonde vrouw met zwarte lingerie op een bed
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:10/02/2023

Jouw gids voor one size lingerie

Er wordt vaak gezegd dat one size fits all lingerie geen goed idee is.

En dat ooit was dat ook wel zo, in de tijd dat lingerie nog gemaakt werd van niet rekkend materiaal en geen specifieke afmetingen had.  Gelukkig is dat tegenwoordig anders, want er is veel sexy lingerie in one size te kiezen! Zo vind je op deze site twee categorieën, verdeeld in de maten One Size (36-42) en Plus Size (44-48).

In deze gids helpen we je lingerie in one size te vinden dat jou het meeste aanspreekt.

Vrouw met blond haar die een zwarte bodystocking op een bed

Wat is one size lingerie?

One size lingerie is ontworpen zodat meerdere maten het kledingstuk passen. Dit kan een zegen, maar ook een vloek zijn. Daarom zijn er een paar tips en trucs die je moet weten, zodat je de perfecte match kunt vinden. En die kun je hier lezen. 

Als je voor een merk bent gevallen, begint jouw zoektocht naar de juiste maat altijd met het bekijken van de maattabel. Onderzoek hoe de maten worden weer gegeven en of jouw maat er tussen zit.

Close-up van rode en zwarte lingerie

Wanneer moet je voor one size gaan?

Kies een one size als je problemen hebt met het vinden van het perfecte lingerie setje. Bijvoorbeeld omdat jouw maat niet flatterend zit, of geen passende maat voor je heeft. 

Je kunt bijvoorbeeld bh-maat 80B hebben en een slipje in maat XL dragen. Moet je dan maar een setje in maat L kopen en hopen dat het past? Nee, in dit geval kun je een one size kopen.

Dit geldt ook als je lingerie cadeau wilt doen en niet helemaal zeker over de goede maat bent. Klinkt dit bekend in de oren? Dan heb ik nog een blog die je helpt de juiste maat te vinden.

Close-up van details op een zwarte bodystocking

3 top tips

Dan zal ik nu ingaan op de drie tips om je juiste one size lingerie te vinden. 

1. Controleer het materiaal

Sommige materialen hebben meer stretch dan andere, waardoor ze ideaal zijn voor one size lingerie.

Dit geldt met name voor polyamide en elastaan. Als de lingerie van deze materialen is gemaakt, is de kans groot dat het jouw lichaam op de juiste plaatsen comfortabel omhelst. 

Het kan ook werken als de lingerie is ontworpen met visnet of mesh, dat ook een flexibele pasvorm biedt.

Twee handen spannen een zwarte bodystocking met lange mouwen

2. Lees de reviews

Een uitstekende gids voor het vinden van de juiste one size lingerie, is het lezen van de beoordelingen van andere klanten. Uit de reviews kun je vaak meer lezen over de kwaliteit, de pasvorm en of het kledingstuk groot of klein valt. Laat dan ook vooral jouw beoordeling achter wanneer je lingerie hebt gepast, zo kun je anderen echt op weg helpen.

Vrouw met blond haar die een zwarte bh draagt, terwijl ze op een bed ligt

3. Kijk naar de modellen

Kijk eens goed naar de modellen die de lingerie dragen.

Hebben ze brede heupen? Kleine borsten? Zijn ze klein? In welke houding staan ze?  Natuurlijk worden modellen en de lingerie gestyled om er op hun best uit te zien. Maar als je even de tijd neemt om erover na te denken, wordt het makkelijker om je voor te stellen hoe de lingerie jou zal staan. 

Als het model bijvoorbeeld met haar handen op haar heupen staat en haar borst vooruit steekt, zal de lingerie automatisch strakker zitten, zo worden de borsten geaccentueerd.

Drie foto's van een blonde vrouw met een zwart slipje

Daarom is het essentieel om op de details te letten. 

Heeft het korset een veter- of een haaksluiting waarmee je de lingerie kunt aanpassen aan jouw vormen? Valt de babydoll recht naar beneden, of heeft het ruches om een voller figuur te simuleren? Heb je liever een brede of smalle jarretelgordel om je middel? 

Focus op wat je wilt benadrukken en zoek daar lingerie bij.

Drie foto's van een blonde vrouw met een zwarte panty.

Bonus tip!

Als je nog steeds niet helemaal zeker bent van je zaak, ga dan voor verstelbare of super stretchy lingerie.

Een merk zoals NORTIE lingerie heeft goede recensies en veel lingerie is ontworpen met een rekbare stof, die zacht is en zich vormt naar het lichaam. Ongeacht of dat een one size of een plus size moet zijn.

Zwart ondergoed en verpakkingen liggen op de vloer.

Vind jouw one size lingerie

Met deze gouden tips ben je al een heel eind op weg om de one size lingerie te vinden, die het beste bij jouw lichaam past. Neem de tijd om te onderzoeken welke stijlen je het mooiste vindt en welke de eer krijgen om met jouw mooie lichaam te pronken.

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful