Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Persoon die verschillende magic wands vasthoudtPersoon die verschillende magic wands vasthoudt
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:26/04/2022

Magic Wand - De Ultieme Gids

Inhoudsopgave

Een Magic Wand is een extreem krachtige vibrator in de vorm van een dikke stok. Trillingen worden gemeten in Rounds Per Minute (RPM), wat verwijst naar het aantal omwentelingen dat het elke zestig seconden ronddraait. Het typische toerental van een Magic Wand ligt tussen de 6.000 en 12.000. Ter vergelijking: de gemiddelde wasmachine draait tussen de 1400 en 1600 RPM.

Het product is genoemd naar zijn Magic Wand-achtige uiterlijk, ondanks dat het wat brokkeliger is dan zijn naamgenoot. De kop is rond of ovaal van vorm en de meeste Magic Wands meten tussen de 20 en 30 cm.

Het oorspronkelijke concept was een massageapparaat om pijnlijke spieren te verlichten. Daarom was het praktisch logisch dat het product een relatief lange schacht en een soepele, flexibele kop had om die delen gemakkelijk te bereiken.

Dat idee is in de loop van de tijd geëvolueerd. En tegenwoordig worden vibrators met Magic Wand ook gebruikt om de externe erogene zones van het lichaam te stimuleren (dit geldt natuurlijk ook voor intieme gebieden).

Twee Magic Wands van Sinful

Dit was een ontwikkeling die zich snel verspreidde. En al gauw was niet alleen het ontwerp in ontwikkeling, maar ook de functionaliteit. Sommige modellen zijn gemaakt voor het verspreiden van 'dubbele vreugde': de schacht kan dan ook worden gebruikt voor penetratie, waardoor je een betoverende bron van zowel interne als externe stimulatie krijgt.

Sommige toverstokken zijn oplaadbaar, terwijl andere een snoer hebben. Er zijn bovendien miniversies en hoofdaccessoires beschikbaar, dus je kunt je ervaring altijd personaliseren om aan je voorkeuren te voldoen. Wat je smaak ook is: je kunt altijd een perfecte Magic Wand vinden die klaar staat om magische dingen voor je te doen!

Zin om er meteen een aan te schaffen? Heb nog even geduld; we komen zo bij de beste Magic Wands.

Grote selectie Magic Wands

Hoe gebruik je een Magic Wand?

Er zijn veel verschillende manieren om een Magic Wand vibrator te gebruiken. Om te beginnen kun je het gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is: op pijnlijke spieren en om het lichaam te masseren. Als alternatief is het een top idee om er de erogene zones van je lichaam mee te strelen.

Het belangrijkste is dat je de vibrator aanzet voordat je hem ergens op je lichaam plaatst. Magic Wand-vibrators leveren daarnaast extreem krachtige vibraties, dus het is belangrijk om ze eerst uit te testen op je onderarm of iets dergelijks, voordat je het op een gevoeliger deel van je lichaam introduceert.

Als je eenmaal gevoel hebt voor de instellingen, kun je meteen aan de slag. Om je te helpen genieten van de best mogelijke ervaring, hebben we een handige, kleine FAQ voor je samengesteld.

Twee Magic Wands

Alles wat je moet weten over de Magic Wand

Vind hier de antwoorden op al je vragen, ook die waarvan je niet eens had gedacht ze te stellen. Als je dit gedeelte eenmaal hebt gelezen, heb je alle basiskennis die nodig is om jezelf in een zeer bevredigende speeltijd te storten...

Zijn ze luidruchtig?

Wat wij te lawaaierig vinden is 100% persoonlijk, maar wat we wel kunnen zeggen is dit: hij maakt meer geluid dan een elektrische auto, maar minder dan een Harley. De krachtigste motoren op de markt voor seksspeeltjes zijn degene die je in een Magic Wand vindt; ze zijn dan ook ook luider dan de meeste andere vibrators. Maar bekijk het van de positieve kant: je orgasmes zullen vrijwel zeker het geluid overstemmen!

Is een Magic Wand niet te groot?

Over het algemeen kan de grootte van een Magic Wand-vibrator intimiderend lijken, vooral de eerste keer dat je er een in je hand houdt.

De klassieke modellen zijn ontworpen voor externe stimulatie, dus het aantal centimeters is niet zo belangrijk als bij het winkelen voor een dildo. Geef je de voorkeur aan een groter contactoppervlak? Kies dan voor een Magic Wand met een grote kop. Je kunt daarnaast ook een kleinere diameter kiezen voor meer gerichte stimulatie.

De nek is vaak flexibel, dus je kunt het hoofd draaien en bewegen om díe plek te bereiken waar hij het beste aanvoelt, terwijl de schacht zelf zorgt voor een goede grip.

We raden aan om het jezelf gemakkelijk te maken met een kleiner model, zoals dit populaire model van Amaysin. Op die manier krijg je zowel een gevoel voor het gebruik ervan, als hóe je hem het beste kunt gebruiken.

Twee kleine Magic Wands

Kan een Magic Wand worden gebruikt voor zowel interne als externe stimulatie?

Zoals we al kort vermeldden, zijn er Magic Wand-vibrators op de markt met schachten, die speciaal ontworpen zijn voor penetratie. Bovendien zijn er ook accessoires verkrijgbaar die je Magic Wand omtoveren in een G-spot vibrator, een buttplug of iets anders. Maar hierover zo meteen meer!

Ben je op zoek naar een dubbele vibrator? Kijk dan naar namen die woorden bevatten die meer dan één functie aanduiden, zoals 'duo' of 'dubbel'. De eigenschappen en functies van een product worden altijd beschreven in onze productteksten, zodat je kunt zien of de staf ook dienst doet als interne vibrator.

Wat is het beste: batterijen, oplaadbaar of snoer?

Dit hangt allemaal af van je behoeften. Op batterijen werkende Magic Wands zijn top als je wat zachtere trillingen wilt en niet echt marathonsessies plant.

Oplaadbare exemplaren kunnen altijd en overal worden gebruikt en leveren iets krachtigere trillingen dan hun soortgenoten op batterijen.

Wil je vol-gas vibraties en eindeloze tijd om jezelf te strelen en te plezieren zonder tijdsdruk? Kies dan voor een model met snoer. De krachtigste Magic Wands op de markt werken over het algemeen op netvoeding, wat betekent dat snoeren vaak gepaard gaan met een hoger toerental.

Vier Magic Wands met snoer

Zal het snoer lang genoeg zijn om de Magic Wand goed te gebruiken?

Ja, de meeste exemplaren worden geleverd met een lang snoer. Maar als je er absoluut zeker van wilt zijn dat je comfortabel kunt liggen (in plaats van halverwege op de slaapkamervloer), dan raden we je aan om de afmetingen te controleren voordat je je nieuwe beste vriend bestelt.

Kunnen ze worden gebruikt tijdens het voorspel en seks?

JA! Sterker nog, we zouden het ten zeerste aanbevelen. De makkelijkste optie is om een oplaadbare Magic Wand te gebruiken voor seks. Zo raak je niet helemaal verstrikt in het snoer. Probeer de staf uit in missionarishouding of doggystyle, zodat jullie allebei van de vibraties kunnen genieten.

Kunnen mannen een Magic Wand gebruiken?

Nogmaals, hoofdletters vereist: JA! De diepe, rommelende trillingen voelen fantastisch aan tegen het perineum of de schacht van de penis. Voeg een gezonde dosis geduld en voorzichtigheid toe, en je kunt zelfs ontdekken hoe het voelt om de zachtere vibraties op de testikels en de eikel te gebruiken.

Gefeliciteerd! Je bent nu volledig gekwalificeerd om een van deze krachtige vibrators in de hand te nemen. Dat betekent dat het tijd is om de verschillende modellen te verkennen, zodat je kunt beslissen met welke je onder de dekens wilt duiken.

Een grote en kleine Magic Wand

Wat is de beste Magic Wand voor jou?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke modellen het beste bij jouw wensen passen. Daarom hebben we een handig en begrijpelijk overzicht gemaakt om je te helpen je volgende bedgenoot te vinden.

De krachtige: Sinful Luxy

Deze Magic Wand staat met een lengte van maar liefst 30,5 cm en een kop van 5,5 cm in diameter, absoluut in de big-boy league. Dat betekent dat het een groot oppervlak raakt en rommelende trillingen door je hele lichaam stuurt. Gezien zijn kracht is deze variant het meest geschikt voor gebruikers met eerdere ervaring met dit soort seksspeeltjes.

Sinful Luxe Extra Krachtige Magic Wand

De meest populaire: Magic Wand van Sinful

Onze meest populaire Magic Wand werkt op netstroom, heeft een toerental van 7.000 en beschikt over vibraties met meerdere snelheden. Om nog maar te zwijgen van een flexibele nek waarmee je hem naar wens kunt buigen. Met andere woorden: een klassiek model dat zeer geschikt is voor zowel massages als masturbatie. Bekijk de vele klantrecensies om erachter te komen of dit exemplaar iets voor jou is!

Sinful Magic Wand

De wand met meer functies: Sinful Curvy Double Pleasure

Dit model geeft je extra mogelijkheden omdat het zowel voor penetratie, als voor het strelen van de clitoris kan worden gebruikt.

De as zelf is ergonomisch ontworpen om de G-spot te bereiken. En met twee motoren krijg je de volledige ervaring; ongeacht welk uiteinde je wilt gebruiken.

Sinful Curvy Double Pleasure Oplaadbare Magic Wand

De oplaadbare: Amaysin Duo

Wil je de volledige technicolor-ervaring? Dan hoef je niet verder te zoeken dan de Amaysin Duo! Deze dubbele Magic Wand kan worden gebruikt om de G-spot te strelen tijdens penetratie, én om de clitoris te plezieren met zijn flexibele kop. Hij is ook oplaadbaar, wat betekent dat je niet hoeft te vechten met onhandelbare snoeren of lege batterijen.

Amaysin Duo oplaadbare Magic Wand en Dildo-Vibrator

Vijf manieren om je Magic Wand te gebruiken

Jij en je Magic Wand gaan samen genieten van vele prachtige avonturen. Maar voordat je aan boord gaat, zijn er nog een paar laatste dingen die je moet weten om je ervaring nóg beter te maken.

De gouden regel en iets dat je altijd moet onthouden: start de Magic Wand op de laagste snelheidsinstelling en test hem op je onderarm (of iets dergelijks), voordat je hem op meer intieme plaatsen gebruikt. Met zulke krachtige toeren tot je beschikking, kan je plezier veranderen in spijt als de snelheid te hoog wordt ingesteld.

En nu over naar die magische methoden:

Masseren

Zoals we eerder vermeldden, is de Magic Wand-vibrator oorspronkelijk ontwikkeld voor rigoureuze lichaamsmassages. Gelukkig is hij nog steeds geweldig voor dat doel, waar je het ook koopt.

Gebruik hem op verschillende delen van je lichaam

Ben je eenmaal bezig? Vergeet dan niet om de Magic Wandover je tepels, op het perineum, op je kont en de vele andere erogene zones op je lichaam te gebruiken.

Experimenteer met verschillende materialen

Als je graag de tijd neemt en van het moment geniet, is een idee om verschillende materialen in het spel te brengen. Met zulke krachtige vibraties kun je je Magic Wand-vibrator over je ondergoed gebruiken, een laken ertussen leggen of met iets anders experimenteren. Misschien zijde of satijn? Vermijd alles met grove vezels, zoals een handdoek, omdat dit eerder krassend dan plezierig kan voelen.

Mannen kunnen het ook gebruiken

Dit glorieuze apparaat kan zeker ook zijn magie op mannen uitoefenen! Begin op de laagste snelheid, beweeg het zachtjes over de schacht, het frenulum en rond het perineum ,en zet die heerlijke trillingen in beweging!

Gebruik het tijdens het voorspel en de seks

Zoals je misschien al geraden hebt, is dit product gemaakt voor genotzucht. Maar er is geen reden om de vreugde niet te delen. Gebruik de Magic Wand dan ook als onderdeel van je voorspel, en om je drang te ontketenen voorafgaand aan het hoofdevenement.

Magic Wand-accessoires

Een Magic Wand kan prima tot iets anders worden omgetoverd, dankzij de vele verschillende beschikbare accessoires. Een hoofd is een soort accessoire dat je aan je favoriete model kunt bevestigen om het een geheel nieuwe dimensie te geven.

Net als de klassieke goochelaarstruc, kun je hem daarnaast transformeren in een mini rabbit-vibrator, gebruiken tijdens je anale spel, of experimenteren met grooves. Er zijn veel opties beschikbaar, dus er zal er ongetwijfeld een voor je tussen zitten!

Magic Wand-accessoires

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful