Glazen buttplug

Met een van onze prachtige glazen buttplugs kun je een niveau stijgen en een nog intensere anale stimulatie ervaren. Speel met temperaturen door het product voor gebruik af te koelen of op te warmen en verheug je op een bijzondere en wilde ervaring.

Bestsellers

Populariteit
0
Filtres
Prijs
In de aanbieding
In te brengen diepte
Diameter
Eigenschappen
Bejeweled (1)
Op afstand te bedienen (1)
Oplaadbaar (1)
Suction Cup (1)
Vibrating (2)
Waterbestendig (2)
Materiaal
Borosilicate glass (1)
Glass (17)
Merken
Chrystalino (1)
Icicles (7)
JOYRIDE (1)
Sinful (7)
Tailz (2)
Alle 18 producten bekijken

Glazen buttplug - Een ongelooflijke anale stimulatie

Wat zijn de voordelen van een glazen buttplug?

Als je nog niet bekend bent met glazen buttplugs, raden we je aan om het aanbod op deze site te bekijken. Je krijgt niet alleen een prachtig seksspeeltje, maar ze zijn ook ongelooflijk prikkelend en hebben een aantal stoute voordelen dat je niet hebt met reguliere silicone modellen.

Een van de grootste voordelen is dat je kunt experimenteren met verschillende temperaturen. Een glazen buttplug kunnen zowel gekoeld als verwarmd worden voor gebruik, wat een totaal andere en prikkelende ervaring oplevert. Je kunt het in de koelkast of in een kom met heet water doen voordat je de glass toy gebruikt. Vergeet niet om altijd de temperatuur eerst op je huid te testen om er zeker van te zijn dat het niet te heet of te koud is voordat je de glazen buttplug inbrengt.

Een ander groot voordeel is het glazen materiaal zelf, dat helemaal stevig is. Dat betekent dat de vorm tijdens de het gebruik hetzelfde blijft, zodat je een gericht stimulerend effect hebt. Een glazen buttplug voelt ook heel fijn aan tegen de huid en kan met elk type glijmiddel worden gebruikt.

Dit is goed om te weten over glass buttplugs

Glass buttplugs zijn het perfecte seksspeeltje als je van anale stimulatie houdt en er meer mee wilt experimenteren. Hoewel alle modellen er niet hetzelfde uitzien, werken ze in essentie hetzelfde als een andere silliconen versies. Ze hebben meestal een ronde tip waardoor het gemakkelijk in de anus te steken is en een stopper aan het einde zodat het op zijn plek blijft tijdens het spelen.

Als je al een van de siliconen modellen hebt geprobeerd en wilt verkennen welke andere soorten er zijn, is een glass buttplug zeker iets voor jou. Met deze mooie modellen kun je gemakkelijk je stimulatie naar een heel nieuw niveau tillen. Hier denken we vooral aan temperatuurspel en het ongelooflijke materiaal van krasbestendig glas dat we net noemden.

Ook al hebben glass buttplugs een gladdere oppervlakte, het is nog steeds belangrijk om glijmiddel te gebruiken - liever te veel dan te weinig. De anus produceert geen natuurlijke glijmiddel dus je moet een goede anale glijmiddel gebruiken om de ervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is het belangrijk om je glass buttplug voor en na gebruik goed schoon te maken.

Zoek de perfecte glazen buttplugs voor jou

Met de vele variaties van glazen buttplugs op deze site, vind je gegarandeerd eentje die helemaal bij je past. Sommige modellen hebben de klassieke vorm die je misschien al hebt geprobeerd, terwijl andere een afwijkende en meer spannendere vorm hebben. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze je een ongelooflijk opwindende en spannende anale stimulatie kunnen geven die anders is dan alles wat je eerder hebt geprobeerd.

Naast de verschillende vormen kun je de glazen buttplug ook in verschillende maten krijgen. Als je twijfelt welke maat je moet nemen, kun je een van onze setjes proberen die drie verschillende maten bevatten. Je kunt de verschillende buttplugs uitproberen totdat je de juiste maat voor jou vindt. Het is altijd een goed idee om rustig te beginnen met een kleinere versie en dan op te bouwen naar iets groters.

Als je meer wilt weten over de glazen buttplugs op deze site, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen wat je moet weten over de verschillende producten - en de vele mogelijkheden die er zijn in de wereld van anale speeltjes.

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848
Alle modellen zijn ouder dan 18. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Copyright © 2008-2023 Sinful
Menu

Contact met de klantenservice

Tel. 078 48 51 21

Open tot 18.00 uur

service@sinful.be