Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45

Bondagetouw & tape

Als je een stap verder wil gaan in het verleidelijke rijk van bondage en je knopen wil oefenen, heb je bondagetouw nodig. Kies je favoriet uit onze fantastische selectie, of kies in plaats daarvan voor bondagetape, die alleen aan zichzelf plakt, waardoor de huid van je sub vrij is van lijmsporen.

Bondage touw en bondage tape - Voor nieuwe avonturen binnen je seksleven

Eindeloze mogelijkheden met BDSM touw

De meeste mensen bereiken een punt in hun seksleven waarop ze meer willen ontdekken en nieuwe dingen willen uitproberen. En het betekent niet dat wat ze hebben niet goed is, alleen dat de opwinding misschien niet meer zo groot is en dat de vonk weer moet worden aangewakkerd. In dit geval kunnen seksspeeltjes een grote hulp zijn en gelukkig hebben we er genoeg om uit te kiezen.

Als je ervan houdt om vastgebonden te worden, kun je een kijkje nemen bij onze grote collectie BDSM touwen. Je kunt deze gebruiken in bed of waar je maar wilt worden vastgebonden. We bieden een grote verscheidenheid aan verschillende touwen, zodat je de perfecte pasvorm voor jou en je partner kunt vinden.

Maar welke moet je kiezen? Als je nog niet veel ervaring hebt met binden, dan kun je ook gaan voor een setje bondage handboeien. Deze hebben natuurlijk meer beperkingen, maar zijn makkelijker te hanteren als je niet bedreven bent in bindtechnieken. Bij het gebruik van bondage touw moet je een beetje ervaring hebben om ervoor te zorgen dat het je partner geen pijn doet. Het is een product dat gerespecteerd moet worden, en je zou bij voorkeur kunnen beginnen met bondage tape om beetje bij beetje te leren fixeren.

Begin met bondage tape

Als je op zoek bent naar iets meer hardcore dan handboeien, dan is bondage touw of bondage tape net iets voor jou. Maar dit zijn niet de enige bondage accessoires die je in ons assortiment kunt vinden. Je kunt ook een suspension ring kopen, waar je alle touwen en knopen aan kunt bevestigen. Het past goed bij iemand met wat meer ervaring, maar je kunt natuurlijk oefenen en beter worden.

Als opgewonden raakt door seks en bondage, dan is een BDSM touw zeker iets voor jou, want het geeft je de mogelijkheid om vastgebonden te zijn of een partner vast te binden, zodat hij of zij zich niet kan bewegen of iets kan doen. Dit creëert veel stimulerende mogelijkheden om verder te spelen. Laat de ene persoon de controle over de andere nemen en geniet van een opwindend dominant/submissief spel.

Voordat je dit soort seksuele activiteiten onderneemt, moeten jij en je partner de regels en grenzen bespreken. Dit is belangrijk voor een soepele en comfortabele ervaring voor beide partijen. Je kunt een veilig woord verzinnen dat je moet gebruiken als iemand wil stoppen of een pauze nodig heeft. Dit mag niet gerelateerd zijn aan seksuele activiteiten, omdat het ertoe kan leiden dat iemand het per ongeluk zegt.

De beste plaatsen om een bondage touw te gebruiken

Er zijn verschillende plekken in huis en op het lichaam waar iemand kan worden vastgebonden, maar het is het meest gebruikelijk om de slaapkamer te gebruiken. Als je een suspension ring in het plafond hebt geïnstalleerd, ben je op de goede weg, hoewel het bed natuurlijk ook gebruikt kan worden. Overal waar je iets kunt vastbinden, kun je BDSM touw gebruiken. Het draait allemaal om creativiteit.

De beste plek om iemand op het lichaam vast te binden is vaak net boven de gewrichten. Dat betekent dat het een goed idee is om het op de polsen of de enkels te plaatsen, omdat deze moeilijk los te krijgen zijn.

Of je nu op zoek bent naar bondage touw of bondage tape, op deze pagina kun je een diverse modellen vinden. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt.

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful