Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Buttpluggs en glijmiddel op glinsterende achtergrondButtpluggs en glijmiddel op glinsterende achtergrond
Gidsen
Author
Laatste upate:25/04/2022

Aan de slag met anale seks

Inhoudsopgave

Anale seks is ongelooflijk populair en het is een onderwerp waar we veel vragen over krijgen. Het kan prikkelende, plezierige en intense ervaringen geven, ongeacht leeftijd, geslacht of seksuele geaardheid.

Bij anale penetratie worden niet alleen de vele gevoelige zenuwuiteinden in de anus, maar ook de G-spot of prostaat gestimuleerd.

En wanneer de G-spot of de prostaat worden gestimuleerd, kan dit unieke en zeer diepe orgasmes veroorzaken. Als je geluk hebt, kun je er zelfs meerdere achter elkaar krijgen. Anale seks kan dus een bron van geweldige ervaringen zijn, die nieuwe dimensies toevoegt aan jullie seksleven en daarmee de intimiteit tussen jou en je partner kan versterken.

Buttplugs en andere anale seksspeeltjes

6 tips voor fantastische anale seks

We hebben onze zes beste tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij aan de slag kunt met anale seks

1. Goede hygiëne

Een goede hygiëne is belangrijk als je wilt experimenteren met anale stimulatie. Daarnaast helpt dit ook om je beter te kunnen ontspannen. Met een anale douche spoel je jezelf van binnen schoon, zo vermijd je ook onaangename verrassingen tijdens anale seks.

De anale douche vul je met water op lichaamstemperatuur en breng dan wat glijmiddel aan op de tuit zodat je hem met een lichte en glijdende beweging in kunt brengen. Knijp in de douche, zodat het water er zachtjes uit spuit en ga dan op het toilet zitten, zodat het water er weer uit kan komen.

Herhaal het proces net zo vaak, totdat het water dat eruit komt helder is.

Drie verschillende anale douches

2. Ontspan in je hele lijf

De sleutel tot plezierige anale seks is ontspanning. Voordat je aan de slag gaat: praat er over, zodat je het samen eens wordt over hoe jullie het gaan aanpakken.Het kan een goed idee zijn om wat extra hulp in te zetten en een anale relaxgel te gebruiken. Enkele minuten voordat jullie seks hebben, breng je die rond de anusopening aan. Dit helpt de spieren rond de anus om meer te ontspannen.

Buttplugs en anale seksproducten

3. Loop niet te hard van stapel

Het is belangrijk om rustig te beginnen en het heel langzaam op te bouwen. Zorg ervoor dat de anale stimulatie op je eigen tempo gaat. Zo hebben de anale spieren tijd om te ontspannen en vermijd je ongemak. Alleen jij weet wanneer je er echt klaar voor bent en wanneer je ontspannen genoeg bent om ervan te genieten.

Ga liever iets te langzaam en besteed extra tijd aan voorspel, zodat je extra opgewonden raakt.

Buttplugs en diverse anale speeltjes

4. Gebruik glijmiddel

Glijmiddel is een absolute must bij anale seks, omdat het lichaam geen natuurlijke glijmiddelen op deze plek aanmaakt. Een anaal glijmiddel geeft je een goede en soepele ervaring, zodat je onder de beste omstandigheden volop van elkaar kan genieten.

Sinful Anal Glijmiddel is op waterbasis en kan gebruikt worden met seksspeeltjes van alle materialen.

Anaal glijmiddel wordt met één hand eruit geperst

5. Gebruik seksspeeltjes

Als je nog niet eerder met anale seks hebt geëxperimenteerd, is het misschien een goed idee om met anale seksspeeltjes te beginnen. Bijvoorbeeld met de Sinful BumBum Siliconen Buttplug Set de diverse speeltjes laten je wennen aan het gevoel van anale stimulatie. Een goede eerste stap voordat je met anale penetratie experimenteert samen met je partner. Het kan de hele ervaring comfortabeler maken, omdat jouw lichaam zo geleidelijk kan wennen aan een vollere omvang.

Hangende opberger met anale seksspeeltjes

Voor velen zal het langzaam wennen een must zijn en het kan zijn dat je meerdere keren moet oefenen met anale stimulatie, voordat je overgaat op anale seks met je partner. En dat is is volkomen normaal. Dus geniet van het experimenteren op het niveau waarop je je nu bevindt en raak niet gestrest als je nog niet aan de volgende stap toe bent.

Anale seksspeeltjes zoals buttplugs, zijn ook ideaal als je al ervaring hebt met anale seks en wat meer wilt variëren. Deze speeltjes komen in allerlei maten, vormen en materialen. Elk levert een andere ervaring op.

Glijmiddel op glazen buttplug

6. Maak je seksspeeltje schoon na gebruik

Anale seksspeeltjes moeten na gebruik altijd worden schoongemaakt om een zeker te zijn van een goede hygiëne. Door je anale speeltje na afloop te reinigen, zorg je er ook voor dat deze paraat staat voor de volgende keer dat de lust weer aanklopt.We raden je aan om een antibacteriële reiniger voor je anale seksspeeltjes te gebruiken, zoals bijvoorbeeld Sinful Clean, dit zorgt voor een efficiënte en zachte reiniging. Er is ook een biologische variant van deze seksspeeltjesreiniger te krijgen.

Seksspeeltjesreiniger en een buttplug

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful