Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Twee handen houden boven een blauwe vloeistofTwee handen houden boven een blauwe vloeistof
Gidsen
Author
Laatste upate:23/09/2022

Zo vind je de G-spot

Inhoudsopgave

Twijfel je of je wel een G-spot hebt? Maak je geen zorgen, iedere vrouw heeft er één. Het vergt alleen wat oefening om deze te vinden. In deze gids zullen we je helpen om deze speciale plek te vinden, met én zonder seksspeeltjes.

En je krijgt natuurlijk ook tips om dat felbegeerde G-spot orgasme te bereiken. Maar laten we eerst eens kijken wat de G-spot eigenlijk is.

Wat is een G-spot en waar vind ik de mijne?

Je G-spot is niet echt een spot of een punt, maar eerder een gebied. Dit gebied voelt een beetje "gerimpeld" aan en doet denken aan een zachte walnoot. Het is ook wat sponziger dan het weefsel erom heen. De plek zit zo'n 2-3 cm in je vagina, in de richting van je buik. Achter je schaambeen en net voor je baarmoederhals.

Het is een zeer gevoelig gebied, dat opzwelt als je seksueel opgewonden raakt. Daarom is het eigenlijk het makkelijkst te vinden als je opgewonden bent.

Het voelt heel lekker om hier gestimuleerd te worden. En als het op de juiste manier gebeurt, kun je zelfs een hele diepe G-spot orgasme ervaren.

Illustratie van het onderlijf van een vrouw met clitoris, G-spot, blaas, anus en baarmoeder

1. Clitoris. 2. G-spot gebied 3. Blaas 4. Anus. 5. Baarmoeder

Zo vind je de G-spot

Bij het onderzoeken en opsporen van je G-spot is het een goed idee om eerst met je vingers op verkenning te gaan. Zo kun je duidelijk voelen waar de plek zit en hoe het reageert op stimulatie.

Als je op dit "vingerspel" wilt uit proberen, ga dan op je rug liggen met je benen gespreid. Buig je knieën en plaats je voeten plat op het bed. In deze positie kun je het gebied het makkelijkst met je vingers bereiken. Je kunt een kussen onder je billen leggen, om zo je onderlijf wat op te tillen.

Breng eerst wat glijmiddel aan op je vingers. Steek dan 1 of 2 vingers ongeveer 2-3 cm in je vagina, als het natuurlijk en comfortabel aanvoelt, kun je ook wat dieper gaan. Het gebied zit vrij dicht bij de vaginale ingang, richting je buik. Buig je vingers lichtjes om het zachte weefsel binnenin aan te raken. Begin dan deze plek en het gebied erom heen te masseren met je vingers en maak kleine "kom hier" bewegingen, zoals op de afbeelding. De G-spot voelt ongelijkmatiger dan de rest, en het gebied is ongeveer zo groot als een kleine walnoot. Als je het kunt voelen, heb je de G-spot gevonden.

Twee handen met rode nagellak maken een "kom hier" gebaar

Speel met je G-spot

Als je eenmaal je G-spot hebt gevonden, heb je wel een schouderklopje verdiend. Je bent nu goed op weg naar hemels genot!

Het sponsachtige gebied dat je hebt gevonden, is klaar voor stimulatie. Gebruik je vingers om met de plek te spelen, zodat je aan het gevoel gewend raakt en de plek snel weer kunt vinden. Zo kun je je partner ook helpen om het plekje te vinden, zodat deze mee kan doen het plezier. Dit kan met vingers of met een seksspeeltje.

Er wordt gezegd dat een stevige en constante bewegingen tegen de G-spot het beste werkt, maar ontdek wat voor jou het lekkerste aanvoelt en ga daar op verder. We zijn tenslotte allemaal verschillend.

Een seksspeeltje toevoegen

Als het goed voelt met je vingers, dan zal het minstens zo goed voelen met een seksspeeltje. En er zijn veel speeltjes op de markt, die speciaal ontworpen zijn om de G-spot te stimuleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vibrator of dildo. Je kunt ze meestal makkelijk herkennen aan het feit dat het speeltje een extra gebogen ontwerp heeft. Door deze kromming kun je het juiste gebied raken en een optimale en orgastische stimulatie bereiken.

Maar je kunt hier ook een vibrerend ei voor gebruiken, aangezien sommige een ergonomisch ontwerp hebben waardoor het ei precies de perfect plek raakt. Je kunt ervoor kiezen om dit seksspeeltje alleen of samen met je partner te gebruiken.

Een G-spot dildo kan veel verschillende vormen hebben. Sommige zijn meer gebogen of zijn zachter dan andere. Je kunt ze bijvoorbeeld van staal of siliconen vinden, het is met name een kwestie van smaak wat het beste bij je past.

njoy Pure Wand G & P spot stimulator

We kunnen de njoy Pure Wand aanraden. Gemaakt van medisch staal en ideaal om het beruchte gebied te stimuleren met zijn kromme schacht. En het is de favoriet van veel vooraanstaande seksuologen.

Als je eenmaal wat ervaring hebt, kun je met een vibrator tegelijkertijd ook je clitrois stimuleren. Het staal is heel geschikt voor het experimenteren met opwindend temperatuurspel, bijvoorbeeld door de dildo af te koelen of te verwarmen.

Close up van een stalen dildo

LELO Enigma Dual-Action Luchtdruk Vibrator

Een G-spot orgasme is fantastisch. Maar als je het nóg beter wilt maken, is het een goed idee om tegelijkertijd je clitoris te stimuleren. En dan hebben we het niet alleen over de warming-up, zoals eerder genoemd. Er zijn namelijk seksspeeltjes die zich tegelijkertijd op je clitoris en je G-spot richten. Voor velen creëert dit een zeer intense en opwindende ervaring, die meestal eindigt met een onvergetelijk orgasme.

Als je het beste van beide werelden wilt proberen, kies dan voor een seksspeeltjes die speciaal voor dit doel is ontworpen. Zoals bijvoorbeeld de populaire LELO Enigma, die al vele vrouwen over de hele wereld in extase heeft gebracht.

Je brengt de gebogen schacht in je vagina, deze weet daar met gemak de juiste plek te raken. Aan de buitenzijde zit een luchtdruk vibrator, die je clitoris verwent. De schacht geeft krachtige vibraties, terwijl de luchtdruk vibrator met de populaire luchtdruk technologie je clitoris pulseert en je zo een onvergetelijk orgasme geeft.

Je kunt ervoor kiezen om de pulsaties en de vibraties tegelijk te laten werken,  als het te intens wordt, kun je ook terug schakelen naar één van beide. 

Een vrouw ligt houdt een luchtdruk vibrator vast op een bovenbeen

Amaysin Klassieke Rabbit Vibrator

Je kunt ook voor een klassiek model gaan, zoals de rabbit vibrator. Dit speeltje werd mateloos populair nadat hij in de hitserie "Sex and The City" te zien was.

De klassieke rabbit vibrator van Amaysin is zo vormgegeven dat de lange schacht je G-spot van binnenuit raakt, terwijl het konijntje aan de buitenkant je clitoris streelt en stimuleert met krachtige vibraties.

Een roze rabbit vibrator op een dekbed

Zo voelt een G-spot orgasme

Omdat de plaats van de G-spot heel dicht bij de plasbuis ligt, kan het voelen alsof je moet plassen. Maak je geen zorgen, dat zal niet gebeuren (zeker niet als je eerst je blaas geleegd hebt). Hoewel sommige vrouwen vloeistof ejaculeren als ze een orgasme krijgen (en sommige alleen als ze opgewonden raken), is deze vloeistof geen urine.

In feite is het fysiek onmogelijk om tegelijkertijd te plassen en te ejaculeren, dus ontspan je bekkenbodemspieren en geniet! Dan verdwijnt het gevoel dat je moet plassen vanzelf weer.

Veel vrouwen kunnen het echter moeilijk herkennen wanneer ze het beroemde orgasme hebben. Simpelweg omdat het heel anders aanvoelt dan bijvoorbeeld een clitoraal orgasme. Waar een clitoraal orgasme vaak snel voorbij is (maar toch super lekker), is dit type veel dieper en aangrijpender. Sommigen raken er zelfs emotioneel van.

En onthoud, het vergt oefening om een G-spot orgasme te bereiken. Grote kans dat het de eerste keer dat je het uitprobeert, niet lukt. Maar blijf oefenen en onthoud dat ontspanning de sleutel tot succes is.

Verschillende wegen naar het G-spot orgasme

Onze lichamen verschillen enorm van elkaar, voor sommigen zal het meer oefening vergen dan voor anderen. Voor sommigen kan de G-spot de meest intense en diepe orgasmes opleveren die ze ooit hebben gehad. Voor anderen is het gewoon een leuke toevoeging aan de lange lijst van andere orgasmes die ze kunnen produceren. Voor anderen doet het stimuleren van de G-spots niets bijzonders en kunnen prima zonder.

Maar het maakt niet uit in welke categorie je valt. Het verkennen van je lichaam is een prachtig doel op zich en we zouden willen toevoegen dat dit minstens de helft van het plezier is.

Besteed dus wat tijd aan jezelf en ontdek wat goed voelt. Als je wilt experimenteren met G-spot stimulatie tijdens de seks, ga dan vooral voor doggy-style. Dit standje, waarbij je van achteren wordt gepenetreerd lijkt hier wel voor uitgevonden. Overweeg of een speeltje iets voor jou is, ook als het stimuleren met je vingers het gewenste effect had. Misschien is er gewoon iets anders of meer nodig om je op te winden.

Welke methode je ook probeert, zorg ervoor dat je begint met een methode waar je je goed bij voelt. Als je het moeilijk vindt om je tijdens het proces te ontspannen, dan kan het een goed idee zijn om eerst flink opgewonden te raken, voordat je helemaal losgaat. Je kunt opwarmen met een clitoris vibrator, of laat je partner het doen.

Het kan zelfs een goed idee zijn om eerst een clitoraal orgasme te krijgen, voordat je overgaat tot inwendige stimulatie.

Illustratie van seksposities met een kussen

We zijn allemaal verschillend

Er wordt veel over de G-spot gesproken, omdat het een explosieve erogene zone is. En dat is vaak waar, alleen geldt dit niet voor iedereen. Het is belangrijk om te beseffen dat niet alle vrouwen dit gebied erotisch stimulerend vinden. Sommigen vinden het zelfs onaangenaam om daar gestimuleerd te worden. Dit is heel normaal en 100% okay!

Gevoeligheid heeft veel te maken met hoe je lichaam in elkaar zit. Hoe dik je vaginawanden zijn, algemene fysieke verschillen en het kan ook afhangen van je leeftijd. Sommige vrouwen melden intense G-spot orgasmes als ze 40 zijn, ook al hebben ze die daarvoor nog nooit gehad.

Anderen vinden het helemaal geen erotisch gevoelig gebied. Mocht dit bij jou het geval zijn, doe het dan rustig aan. Misschien komt dit later in je leven en zo niet, dan zijn er genoeg andere gebieden op je lichaam waarmee je kunt spelen om orgasmisch genot te beleven.

Hoe dan ook, het magische woord is en blijft "ontspannen". Het kan tijd kosten en je lichaam moet wennen aan een nieuw soort erotisch genot. Wees opmerkzaam, liefdevol en geniet. Of je nu een G-spot orgasme bereikt of niet, je kunt er zeker van zijn dat het spel altijd een happy end heeft.

Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful