Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Gratis verzending boven €45
Close-up van verschillende seksspeeltjes op spiegelsClose-up van verschillende seksspeeltjes op spiegels
Gidsen
Sexual Wellness Specialist
Laatste upate:22/04/2022

Verdubbel je genot

Er zijn veel verschillende orgasmes. Je hebt vast wel eens van clitorale orgasmes, G-spot orgasmes, squirting orgasmes en anale orgasmes gehoord. Maar heb je ook gehoord van gemengde orgasmes?

Dat is namelijk nogal een ding. Een heerlijk ding, moet ik eigenlijk zeggen. En de weg naar een gemengd orgasme toe is een avontuur vol genot.

Lees verder en ontdek welke seksspeeltjes je het beste kunt inpakken voor deze heerlijke reis.

Roze seksspeeltjes voor vrouwen bovenop een spiegel

Het gemengde orgasme

Een gemengd orgasme is een orgasme dat kan bereikt worden wanneer verschillende erogene zones tegelijk worden gestimuleerd. Meestal zijn dit je clitoris en de binnenkant van je vagina.

De meeste vrouwen komen niet klaar van alleen vaginale stimulatie, zoals penetratie. Feitelijk meer dan 80 procent, dus dit geldt voor heel wat vrouwen. Om een climax te bereiken, heeft onze clitoris ook aandacht nodig.

Hoe kom je dan tot een gemengd orgasme?

Je kunt je vagina stimuleren waar dat het lekkerst voelt. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan het sponsachtige gebied ongeveer 2-5 cm in de vagina, aan de achterkant van de clitoris. Maar je kunt onderzoeken of je nog meer gevoelige plekjes in je vagina hebt.

Probeer die plek te stimuleren, terwijl je tegelijkertijd je clitoris verwent.

Je zult merken dat je orgasme intenser wordt, langer duurt en dieper aanvoelt dan wanneer je "alleen" de clitoris stimuleert.

Gefeliciteerd: je hebt een fantastisch gemengd orgasme gehad!

Verschillende seksspeeltjes voor vrouwen op kleine spiegels

Verschillende mogelijkheden

Je kunt op allerlei manieren klaar komen, dus als je nieuwsgierig bent: ga lekker experimenteren.

Misschien vind je anale stimulatie wel het einde en ontdek je nog een erogene zone om te verwennen.

Je kunt voor anale en vaginale stimulatie gaan of je anus en clitoris tegelijk stimuleren. Wil jij sterren aan de hemel zien? Combineer dan eens alle drie de zones tegelijk.

Bestaan er seksspeeltjes voor gemengde orgasmes?

OMG ja natuurlijk zijn die er!

Ik zal je een paar laten zien, die hier speciaal voor zijn ontworpen.

P.S. Het is prima als je liever je handen, de douchestraal of iets heel anders gebruikt. Doe wat het beste werkt voor jou.

De populaire rabbit vibrator

Een rabbit vibrator zoals de Amaysin Curvy is een expert in gemengde orgasmes. Misschien is dat de reden waarom dit type seksspeeltjes in heel veel nachtkastjes te vinden is.

De rabbit vibrator heeft een gebogen schacht die je vagina opvult en je stimuleert met vibraties. Het gebogen ontwerp werkt heel goed voor vaginale stimulatie, met name als je de vaginawand aan de voorkant aandacht wilt geven. De externe vibrator valt op het gebied rond je clitoris, dat tegelijkertijd wordt geprikkeld door de duizelingwekkende vibraties. Als je de juiste hoek hebt gevonden, kun je de vibrator stil houden of hem ritmisch bewegen, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Ik moet zeggen dat de ervaring alleen maar beter wordt als je een glijmiddel op waterbasis gebruikt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Paarse rabbit vibrator op spiegels

Een spannend setje voor binnen én buiten

Met de stijlvolle, zwarte Sinful 2-in-1 Bliss Vibrerend Ei en Clitoris Vibrator kun je tegelijkertijd zowel de vagina als de clitoris stimuleren. Breng het viberend ei staand, zittend of liggend in je vagina en verwen jezelf met de clitoris vibrator, die ook dienst doet als afstandsbediening voor het eitje.

Kijk, dat is nog eens slim! Een set als deze is ook het perfecte seksspeeltje voor koppels, dus als je een partner hebt, kun je hem of haar de afstandsbediening geven en laten bepalen wanneer en van welke vibraties jij mag genieten! 

Zwarte seksspeeltjes voor vrouwen boven spiegels

Klassiek met een twist

Nu wordt het leuk!

Met de baseks Anal Oplaadbare Tarzan Vibrator lijk je een klassieke rabbit vibrator in handen te hebben. Maar naast roterende dildo, krijg je ook een kleine, zachte schacht die je anaal stimuleert.

Met flink wat anaal glijmiddel breng je de zachte schacht makkelijk in je anus of laat deze rusten op je perineum, terwijl de andere schacht je vaginaal stimuleert. Beide schachten delen heerlijke vibraties uit, dus maak je klaar voor een geweldige stimulatie.

Paarse seksspeeltjes bovenop spiegels

Het perfecte seksspeeltje bestaat niet... Of toch wel?!

Zit jij ook op het puntje van je stoel, elke keer dat er een nieuwe clitorisstimulator op de markt komt? Als het om gemende orgasmes gaat, dan zou de LELO Enigma zomaar je nieuwe BFF kunnen zijn.

Enigma heeft niet alleen een mooi design, het is ook nog eens een gulle minnaar.

De gebogen schacht dringt de vagina binnen en brengt daar hemelse vibraties. Eenmaal op zijn plaats kun je de zuigkop op je clitoris plaatsen en genieten van de tintelende luchtdruk pulsen.

Dit is zo ongeveer hét basisrecept voor een gemengd orgasme.

Roze seksspeeltjes voor vrouwen bovenop een spiegel

Sinful Triple Teaser Tarzan Vibrator met Afstandsbediening

Als je tegelijkertijd je anus, clitoris én vagina wilt stimuleren, dan is de Sinful Triple Teaser Tarzan Vibrator met Afstandsbediening het speeltje om in huis te halen.

Het kleine zwarte speeltje heeft een gebogen schacht die in je vagina gaat en een kleinere schacht om anaal in te brengen.

Zodra deze twee op hun plek zitten, zal het voorste deel van de basis op je clitoris. Daarmee stimuleert deze vibrator je tegelijkertijd op wel drie gevoelige zones. Hoe opwindend is dat?!

Je wordt dus volop gestimuleerd op de meest gevoelige plekken van je lichaam, en zo kun je heerlijke, diepe orgasmes bereiken.

Zwarte seksspeeltjes voor vrouwen op een spiegel

Alle orgasmes zijn goede orgasmes

En die kun je op verschillende manieren bereiken. En ze voelen niet altijd hetzelfde aan.

Een gemengd orgasme krijgen is een fantastische ervaring, maar dat is een clitoraal orgasme ook.

Mijn beste (en misschien ongevraagde) advies is om alle orgasmes die je kunt krijgen te omarmen. En vooral: jaag plezier en genot na, in plaats van de grote O.

Gerelateerde artikelen

    Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful