Discrete levering en verpakking
Gratis verzending boven €45
 • Discrete levering en verpakking
 • Gratis verzending boven €45
Hoofdtelefoon, masturbator en een plantHoofdtelefoon, masturbator en een plant
Reviews
Author
Laatste upate:09/06/2022

Review: Arcwave Voy

Inhoudsopgave

Het merk Arcwave wordt geproduceerd door de WOW Tech Group, ook wel bekend van de enorm populaire Womanizer. Heb je nog nooit van de Womanizer gehoord? Ga dan snel naar de website en bestel snel één van de speeltjes voor je vrouw, vriendin of beste vriendin- je mag me later bedanken.

Als je al bekend bent met de Womanizer, dan weet je waarschijnlijk al dat WOW Tech Group garant staat voor uitstekende kwaliteit, innovatieve functies en niet te vergeten: orgasme na orgasme.

Daarom waren de verwachtingen voor de Arcwave producten ook erg hoog.

Lees de review van Arcwave Voy en ontdek of deze verwachtingen waar worden gemaakt.

Een masturbator

Arcwave Voy is voor diegene die:

 • Goede kwaliteit waardeert
 • Voor stijlvolle designproducten gaat
 • Graag zelf de intensiteit aan wil passen
 • Gerust wat meer betaalt voor een product met een lange levensduur

Arcwave Voy is niet voor diegene die:

 • Een voorkeur heeft voor levensechte producten
 • Regelmatig de inhoud van het nachtkastje vervangt
 • Liever minder betaalt voor handmatige producten

Arcwave Voy - een stijlvolle ontmoeting

Een goede handdruk is essentieel om indruk te maken op belangrijke momenten. En dat geldt ook wanneer je je nieuwe seksspeeltje voor het eerst ontmoet. Als Arcwave Voy een date was, die je hebt ontmoet via bijvoorbeeld Bumble, Happn of Tindr dan kan ik je gerust stellen. De eerste handdruk heeft zeker een indruk gemaakt. Ik zou zeker een tweede date voorstellen!

Nu wist ik dat er iets ondeugends in de doos zou zitten, anders had ik makkelijk kunnen denken dat er een tablet, gadget of een ander elektronisch apparaat bezorgd was. Maar misschien heb ik iets teveel van de unboxing trend meegekregen en was dat me totaal niet opgevallen als ik al die video's op Instagram en Youtube niet had gezien. Maar ik was er direct zeker van: ik heb iets tofs in handen!

Een vrouw ligt met een masturbator in haar handen

Maturbator met een twist

Zal ik heel eerlijk zijn? 

Het duurde even (oké, misschien wat langer, don't judge me), voordat het tot me doordrong dat er helemaal geen aan- en uitknop op zit. Ik had simpelweg niet geregistreerd dat Arcwave Voy helemaal geen elektronische masturbator is.

Ter verdediging, ik zou zweren dat het ERUIT ZIET als iets dat meer kan, dan het eigenlijk kan.

Begrijp me niet verkeerd, dat is namelijk een compliment. Maar wat kan het dan wel, vraag je je misschien af?

Okay, nu komt het. Arcwave Voy beschikt over een Tightness Adjustment System (TAS), waarmee je de intensiteit of strakheid op verschillende niveaus kunt instellen. Mocht je aantekeningen maken, het gaat om maar liefst 8 niveaus. Arcwave Voy is aan beide kanten open en heeft een super lekkere sleeve van siliconen, wat de liefhebber zeker kan waarderen. De kwaliteit van het materiaal kan je echt voelen, zowel in actie, maar ook wanneer je het schoonmaakt en onderhoudt. Geen onnodige fratsen!

Een hand houd een masturbator vast waar 3 vingers ingestoken worden

Ik ben een grote fan van het bijna futuristische ontwerp. Het ziet er niet uit als een vagina en het probeert dat ook niet te zijn. Ik denk dat het een kwestie van smaak is of je de voorkeur geeft aan het een of het ander. 

Als je liever voor Fleshlights of een realistische pocket pussy gaat, dan is  de Arcwave Voy visueel gezien waarschijnlijk niet jouw ding. Heb je in plaats daarvan je nachtkastje vol staan met meer 'neutrale' producten, dan ben je waarschijnlijk ook fan van het design van Arcwave Voy.

Jouw gamechanger op het nachtkastje

We hebben het al gehad over de TAS-technologie, waarmee je de strakheid of intensiteit kunt aanpassen.

Maar werkt dat ook in de praktijk?

Reken maar van yes. Want dat doet het zeker! Als je eenmaal glijmiddel hebt aangebracht op de ingang van de siliconen sleeve en op jezelf hebt (je weet waarschijnlijk wel waar), dan is Arcwave Voy klaar om op en neer over je schacht te gaan, in het ritme dat jij bepaalt. Je kunt de holster draaien, totdat je een klik hoort die aangeeft dat je de intensiteit hebt aangepast.

Een masturbator en glijmiddel op een laken

En zoals eerder vermeld, je kunt 8 verschillende instellingen uit proberen. En er zal minstens één van de opties helemaal bij je passen. Nu heb ik niet de grootste handen ter wereld, dus een klein nadeel (voor mij) is dat het na tijdje het een beetje ongemakkelijk kan worden om vast te houden. Maar dat is niet iets wat de ervaring negatief beïnvloedt. Verre van!

Qua gevoel verschilt Arcwave Voy niet enorm van vergelijkbare producten op de markt. Ik moet toegeven dat het ontwerp en de kwaliteit ook enorm bijdragen aan de ervaring. Maar ik hou nu eenmaal van strak ontworpen gadgets.

Het voelt ZO goed! Mijn test werd eerder een sprint dan een marathon, als je begrijpt wat ik bedoel.

Hoofdtelefoon en een masturbator

Krijg je waar voor je geld?

Laat me dit met je delen.

Mijn ervaring in het leven is dat prijs en kwaliteit altijd met elkaar verbonden zijn. 

Je moet natuurlijk voor jezelf bepalen wat je belangrijk vindt, als je elke week een spijkerbroek koopt, leg je waarschijnlijk geen €150 neer voor elke nieuwe broek. Als je alleen wilt bellen en sms'en vanaf je mobiel, dan is de kans niet zo groot dat je voor de allernieuwste en meest uitgebreide smartphone gaat.

Een camera, masturbator en een hoed

Er is een zee van heerlijke en bevredigende producten voor mannen in prijsklassen onder de Arcwave Voy. Producten waar je misschien maandenlang plezier van hebt. Maar als je wat meer betaalt voor producten zoals Arcwave Voy (waarvan ik denk dat je jarenlang plezier hebt), is dat dan een investering in duurzame masturbatie?

Ik hoop dat je net zoveel geniet van jouw aankoop, als ik van de mijne!

Gerelateerde artikelen

  Krijg 10% korting op je volgende aankoopMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

  Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

  Discrete levering en verpakking
  Gratis verzending boven €45

  Levering

  Veilige betaling

  Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

  Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

  Copyright © 2008-2024 Sinful